Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo

Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo

Si pomislil, da Antilopa sama odloča o tem, čigava bo in ne ti, niti On. S kakimi nesamostojnimi ženskami imaš ti to opravka Matkič?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si pomislil, da Antilopa sama odloča o tem, čigava bo in ne ti, niti On. S kakimi nesamostojnimi ženskami imaš ti to opravka Matkič?[/quote]

Aja bahahahah a če bo antilopa rekla

jaz bom pa Matkičeva a pol bo pa se to 100% zgodlo… ja tak je blo mogoče pri tebi…. pri mojih ženskam mam pač jaz tudi mbesedo…

Sploh pa mene antilopa ne zanima kot me nobena MoNovka ne zanima je pa res da sta 2samo ona in Calypso vredni komunikacije od žensk na MoNu…

Si ti pomislil kaj od tega?

To da pa se starček On_ slini okrog samskih debat pa je itak bv….

Ej Marko a pol če se antilopa odloči da bo mela George Cloonya bo pa on kar njen al kak?

bahahahahahahahhaha optimist pa si… se vidi da ti internet lajf povzroča halucinacije in blodnje!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Monovke nismo vredne komuniciranja z Matkičem, visi pa cele dneve tule gor in komunicira z monovkami.

Itak da ne… s tabo sploh ne komuniciram… tebe podjebavam…bistvena razlika….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič = odvisnež od MONa :).

Matkič seveda imaš tudi ti besedo, nič bat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a ti se še kar mantraš ….. spet pišeš nebuloze in probaš drkat v glavo… prej si napisal da ona odloča zdaj mam pa ze jaz besedo….

najprej se dol vsedi pa zapri v sobo pa se odloči kero od tega je prav …

Tale On je z vsemi žavbami namazan. :)))[/quote]

Niti ne, ker kot zgleda te tip hoče za sebe in sploh ni srečen v svojem razmerju…. zakaj drugega bi se vtikal v pogovore samskih…. tipično za vezane prilizovalce…

sploh mi ni za napisat več nič o tem ko se taki kot je On štulijo zraven z kvazi pametnimi… jo joj… idi rajši popedenat svojo babo ne pa se slinit po internetu pazi da je nebo za tvojim hrbtom Spider…[/quote]Hej po čem ti to sklepaš, da jo jaz hočem za sebe? :/
Po tem, če nisem nesramen do nje(vsaj trudim se, da ne bi bil 😉 tako kot ste pogosto nekateri tu gor? A to je že tist znak?

Fant(ek), mogoče to velja zate…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Niti ne, ker kot zgleda te tip hoče za sebe in sploh ni srečen v svojem razmerju…. zakaj drugega bi se vtikal v pogovore samskih…. tipično za vezane prilizovalce…

sploh mi ni za napisat več nič o tem ko se taki kot je On štulijo zraven z kvazi pametnimi… jo joj… idi rajši popedenat svojo babo ne pa se slinit po internetu pazi da je nebo za tvojim hrbtom Spider…[/quote]Hej po čem ti to sklepaš, da jo jaz hočem za sebe? :/
Po tem, če nisem nesramen do nje(vsaj trudim se, da ne bi bil 😉 tako kot ste pogosto nekateri tu gor? A to je že tist znak?

Fant(ek), mogoče to velja zate…. ;)[/quote]

spet se lazeš…. nihče ti ne verjame razen tvojih lakajev…

in priznam, da so Spider, Matkic in Sadni
enkratni in neponovljivi jeba.či

no, če nebi tako rada fasala jih tudi za tiste enkrat nebi imela ☺
ampak sifilis in gonorejo je treba pač deliti naprej ☺

Jaz tudi, ampak od moškega, ne pa od teh fantičkov, ki pojma nimajo kaj je seks. S takimi se naj ukvarjajo najstnice. Ženske pa želimo moškega.

Hej po čem ti to sklepaš, da jo jaz hočem za sebe? :/

Fant(ek), mogoče to velja zate…. ;)[/quote]

spet se lazeš…. nihče ti ne verjame razen tvojih lakajev…[/quote]To je vse kar si imel za povedat na tako obširno zastavljeno temo?
A maš vročino danes, ti je slabo? 😀

ps
Ne, nočem te zase, nikar si tega ne domišljaj…… 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

spet se lazeš…. nihče ti ne verjame razen tvojih lakajev…[/quote]To je vse kar si imel za povedat na tako obširno zastavljeno temo?

ps
Ne, nočem te zase, nikar si tega ne domišljaj…… 😉 :))))[/quote]

ma zdaj sem glihkar mel tu enega kretena ki misli da je pameten o PCjih a je strelal take ven da sem res dobo vročino pa drisko…. pa se mi zdaj ne da še z enim kretenom ubadat 😛

sori!

To je vse kar si imel za povedat na tako obširno zastavljeno temo?

ps
Ne, nočem te zase, nikar si tega ne domišljaj…… 😉 :))))[/quote]

ma zdaj sem glihkar mel tu enega kretena ki misli da je pameten o PCjih a je strelal take ven da sem res dobo vročino pa drisko…. pa se mi zdaj ne da še z enim kretenom ubadat 😛

sori![/quote]Sorim ti, če glih pišeš iz wcja….. :))

Sam pazi, če si z prstom brišeš r*t, daj v usta ne na zid….. :))))

sori![/quote]Sorim ti, če glih pišeš iz wcja….. :))

Sam pazi, če si z prstom brišeš r*t, daj v usta ne na zid….. :))))[/quote]

a to so tile kao smešni vici ki ste si jih pravli pred 30 leti ko si bil študent?

a ti se še kar mantraš ….. spet pišeš nebuloze in probaš drkat v glavo… prej si napisal da ona odloča zdaj mam pa ze jaz besedo….

najprej se dol vsedi pa zapri v sobo pa se odloči kero od tega je prav …[/quote]
Eh, najprej se malo pomiri in pozabi na “drkanje”. Ti si napisal, da jo On hoče le zase. To sem razumel, kot da si jo On lahko vzame, kadar on hoče, brez njene privolitve. Zato sem ti napisal, da ima tudi ona besedo. Nisem pa nikjer napisal, da jo ima LE ona.

najprej se dol vsedi pa zapri v sobo pa se odloči kero od tega je prav …[/quote]
Eh, najprej se malo pomiri in pozabi na “drkanje”. Ti si napisal, da jo On hoče le zase. To sem razumel, kot da si jo On lahko vzame, kadar on hoče, brez njene privolitve. Zato sem ti napisal, da ima tudi ona besedo. Nisem pa nikjer napisal, da jo ima LE ona.[/quote]

Kje sem napisal daj o ON hoeč LE ZASE ?

daj prosim citiraj…

Sorim ti, če glih pišeš iz wcja….. :))

Sam pazi, če si z prstom brišeš r*t, daj v usta ne na zid….. :))))[/quote]

a to so tile kao smešni vici ki ste si jih pravli pred 30 leti ko si bil študent?[/quote]A teb pa to ni vic, teb je resnica?……brrrrrr

a to so tile kao smešni vici ki ste si jih pravli pred 30 leti ko si bil študent?[/quote]A teb pa to ni vic, teb je resnica?……brrrrrr[/quote]

daj nauči se brat no

KAO SMEŠNI vic… saj je še vedno vic samo zelo nezanimiv in še manj smešen….

Si pomislil, da Antilopa sama odloča o tem, čigava bo in ne ti, niti On. S kakimi nesamostojnimi ženskami imaš ti to opravka Matkič?[/quote]

Aja bahahahah a če bo antilopa rekla

jaz bom pa Matkičeva a pol bo pa se to 100% zgodlo… ja tak je blo mogoče pri tebi…. pri mojih ženskam mam pač jaz tudi mbesedo…

Sploh pa mene antilopa ne zanima kot me nobena MoNovka ne zanima je pa res da sta 2samo ona in Calypso vredni komunikacije od žensk na MoNu…

Si ti pomislil kaj od tega?

To da pa se starček On_ slini okrog samskih debat pa je itak bv….

Ej Marko a pol če se antilopa odloči da bo mela George Cloonya bo pa on kar njen al kak?

bahahahahahahahhaha optimist pa si… se vidi da ti internet lajf povzroča halucinacije in blodnje![/quote]

In kaj si napisal….

A sem KJE NAPISAL LE za sebe?

za sebe in LE za sebe je v moji knjigi razlika… če pa je ti ne vidiš pa ti zal ne morem pomagat…

spet si pihnil mimo preberi še 1x

drugač pa tvojo citiranje ni imelo logike btw

Matkič, odzval si se, kot da ti nekdo želi nekaj vzeti in si želi nekaj LE zase. Da ti bolj logično. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close