Zakaj ženske tajijo moški pa se hvalijo
Ženske, ki so promiskuietne, za moje pojme niso primerne za družinsko življenje in za materinstvo.
Če si moški tega ne želi, torej zveze, so primerne (seksualne) partnerke.[/quote]
Tudi svetohlinske čistunke niso primerne za družinsko življenje, še manj pa za materinstvo. Razen če bi svojemu sinu privoščil mamo, ki ga bo tepla po roki, ko ga bo zasačila pri masturbiranju, ali pa hčerki, da bo raje “potrpela” namesto uživala med seksom.
Take ženske ne obstajajo. Razen prostitutk. Nisem še slišal za nobeno žensko, ki da vsakemu.[/quote]
Jaz tudi ne. Tiste, ki se vam zdijo, da dajo vsakemu, v resnici dajo samo tistim, ki znajo flirtat z ženskami, ponavadi so to kakšni samozavestni gobezdači, tihi in sramežljivi si ga še naprej mečejo na roko.
Ženske, ki so promiskuietne, za moje pojme niso primerne za družinsko življenje in za materinstvo.
Če si moški tega ne želi, torej zveze, so primerne (seksualne) partnerke.[/quote]
Tudi svetohlinske čistunke niso primerne za družinsko življenje, še manj pa za materinstvo. Razen če bi svojemu sinu privoščil mamo, ki ga bo tepla po roki, ko ga bo zasačila pri masturbiranju, ali pa hčerki, da bo raje “potrpela” namesto uživala med seksom.[/quote]
Se strinjam, 2 ekstrema. 😉
najbl smesno je pa to da ste glasni kako se vam zagravza ta zenska, ko zveste..a se vseeno hlastate zuni za takimi lajdrcami 😀 pa se hvalte koga vse ste j*bal 🙂
se bl smesno pa je ko ne dobite,pa je ta bejba laj*ra,potem ob enem pa ze probate vrzt trnk se enkrat pa ce bo mogoce ta laj*ra k je to bad spet zagrebla 😀 smesn.
drugace pa ne razumem zakaj glede na to da je fajn bit v odnosu iskren in se znat odprto pogovarjat, poves cifro, jz se zlagala nisem,potem se pa zacne tip kr primerjat in izbrskavat kater je biu un,a si zihr da je to ta cifra… a loh izpadete se bolj nesamozavesti in dajate vedt da v seb se ne sprijaznite s tem pa tut ce je preteklost preteklost in te izrabljene fraze..?:) hmmm
Ne razumem, zakaj bi moški, ki ne marajo lajdric, v resnici hlastali za njimi. Saj to niso nujno najlepše in karakterno najboljše ženske.
Vse preveč ljudi – ti tudi očitno, exotic – lajdre enači z lepoticami. Največkrat pa so to ženske, ki sploh ne seksajo iz užitka, ampak s promiskuiteto rešujejo svoje težave. Tudi njihov videz je običajno daleč od urejenega in lepega.
Te ženske so ponavadi zanimive samo moškim, ki so preveč nerodni in nesposobni, da bi si za seks poiskali običajno žensko. Ter kakšnim najstnikom.
Ne razumem, zakaj bi moški, ki ne marajo lajdric, v resnici hlastali za njimi. Saj to niso nujno najlepše in karakterno najboljše ženske.
Vse preveč ljudi – ti tudi očitno, exotic – lajdre enači z lepoticami. Največkrat pa so to ženske, ki sploh ne seksajo iz užitka, ampak s promiskuiteto rešujejo svoje težave. Tudi njihov videz je običajno daleč od urejenega in lepega.
Te ženske so ponavadi zanimive samo moškim, ki so preveč nerodni in nesposobni, da bi si za seks poiskali običajno žensko. Ter kakšnim najstnikom.[/quote]
Saj ne mara lajdrice za partnerico ali ženo, drugače pa jo mara – za seks. Kje pa piše, da moški za seks iščejo lepotice? Tiste ženske, ki so lahke, mislijo da so moški spali z njimi, ker so lepotice. Evo, saj sva v bistvu enako povedali, le na drugačen način.
Skratka, moški, ki išče zabavo za eno noč, se ne bo obremenjeval s tem, da mora biti ravno lepotica. Pa še tako je, da čim več alkohola spije, tem bolj se mu kakšne ženske zdijo lepe. :)) Taprava lepotica pa tudi ne bo tako hitro “padla”, ker ima večjo možnost izbire.
Bitte, ich verstehe nichts po lublansk?
Exotic, malo bo treba izboljšati besedni zaklad, kakšno nasilje vršiš nad lubo slovenčino 😀 ,ali pa vsaj spat s fantom, ki je knjižni molj, da se te bo malo prijelo, če ne čitaš rada. :))
Težko je razbrati, kaj si pravzaprav hotela povedati?
Antlopa si ti taprava lepotica?[/quote]
Mislim tisto naravno žensko, ki je všeč večjemu številu moških (da ne bo nesporazuma). Lepotica nisem, sem pa nekaterim moškim vizualno simpatična.[/quote]
Na forumu, ker se ne poznamo in vidimo, smo si lahko samo bralno simpatični. Upam ,da sem kateri? :)))
Te ženske so ponavadi zanimive samo moškim, ki so preveč nerodni in nesposobni, da bi si za seks poiskali običajno žensko. Ter kakšnim najstnikom.[/quote]
Loleki, copatarji in kastrati sovražijo objekte svojega poželenja, ker jim zaradi nedosegljivosti povzročajo duševne bolečine. Za lajdre moraš biti leporečna ampak brezkompromisna moška svinja, ki jih izkoristi prej kot one uspejo nasrat tebe. Pečanje z lajdrami je čisti darvinizem, ki se slabo konča za šibkejšega v prehranjevalni verigi. Loleki tukaj popušijo na vsej črti. Tisti, ki si sploh upajo. Brez gat na riti ostanejo. Je pa tudi res, da so lajdre na stara leta zelo cinične in kritične do moških, ker slej ko prej naletijo na talentirano svinjo ,v katero se celo zaljubijo in plačajo za nazaj vse, kar so drugim prej počele. Njim se zdi to krivično.
Če te prav razumem, je zaljubljenost nekaj slabega, nekaj s čemer plačaš vse svoje grehe? :))
Loleki, copatarji in kastrati sovražijo objekte svojega poželenja, ker jim zaradi nedosegljivosti povzročajo duševne bolečine. Za lajdre moraš biti leporečna ampak brezkompromisna moška svinja, ki jih izkoristi prej kot one uspejo nasrat tebe. Pečanje z lajdrami je čisti darvinizem, ki se slabo konča za šibkejšega v prehranjevalni verigi. Loleki tukaj popušijo na vsej črti. Tisti, ki si sploh upajo. Brez gat na riti ostanejo. Je pa tudi res, da so lajdre na stara leta zelo cinične in kritične do moških, ker slej ko prej naletijo na talentirano svinjo ,v katero se celo zaljubijo in plačajo za nazaj vse, kar so drugim prej počele. Njim se zdi to krivično.[/quote]
😀 jz sm ze zdej kriticna do moskih…sam ne priznam da sm lajdra,rada pa uzivam v spolnosti to pa priznam ja in me ni sram 🙂
s temi stevilkami je pa tko…lahko recem 5..lahko recem 10…pa mi se moj ne vrjame, stalno mi vrze vn neke visje cifre in nevem kaj bi rad s tem dosegu… a pretiravam ce trdim da to ni nc dobrga da se sploh obesa na to in da hoce s tem dosezt..kaj..pa samo on ve..skratka nc pozitivnga,prej bi rekla da mi ne zaupa in da je v seb nesamozavesten. ko ga to vprasam rece ah dej dej..in debata dalje.
Forum je zaprt za komentiranje.