Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ženske s 60kg govorite da imate super postave

Zakaj ženske s 60kg govorite da imate super postave

Odgovor na objavo uporabnika
zeloodvisno02, 28.08.2025 ob 08:37

Lepotna komisija, 28.08.2025 ob 08:09

Moški mora biti visok med 180cm in 190cm, širina ramen dvakratnik širine bokov, dolge ravne noge, majhno čvrsto rit, izoblikovane roke, rahlo vidne sixpacke, prožno hojo, težo med 70kg in 80kg, odvisno od debeline kosti.

Od tu dalje se pa lahko samo zgoraj opisani pogovarjate o ženskih proporcih. Ostali nimate kvalifikacije.

V naslednjem krogu bomo pa kaj rekli o značaju, sposobnostih, simpatičnosti in podobnem. Zaenkrat ne izgleda, da razumete prve lekcije, zato je druga za vas pretežka.

Se strinjam,ampak  ne moreš spremenit stvari, za oba spola ,nekaj se da  natrenirat ,prehrana ,drugo je mati narava ,če ima ženska naravno debelejše kosti  si nima kaj pomagat… ,seveda so mi všeč malo bolj krhke ženske , dekliške postave.  Obstaja kalkulator idealne teže glede na višino  od ,do ,odvisno od konstrukcije človeka  in tisto razmerje v sredini je idelno in tudi zdravo,ker izračune so delali že v usa ,zaradi zdravstvenega zavarovanja ,glede na bolezni in umrljivost,tako ,da ni iz trte zvito…

Zaman ti to razlagaš gornjim poznavalcem v tekstu. Oni to edino v slikicah razumejo. Koreja tik-tok učbeniki…

Pa ogledal nimajo doma…

Še  za uno 162,  zdrava teža   je  48,6 kg do 65,6 kg   ,da pa ima punca s to višino neko postavico je idealna teža okoli 50–52 kg ,tanke kosti ,pravilnih razmerji…

Tu se resno sami preprosti človečki zbirate a? IQ na meji tam okol 75 a? Nekateri očitno celo pod mejo.

zeloodvisno02, 28.08.2025 ob 08:44

Še  za uno 162,  zdrava teža   je  48,6 kg do 65,6 kg   ,da pa ima punca s to višino neko postavico je idealna teža okoli 50–52 kg ,tanke kosti ,pravilnih razmerji…

To bi bila postava otrok, ne ženske. Nobene mišice potem praviš. Sama kost in malo maščobe. Čim manj. Take krhke ženskice so ti všeč a ne? K na otroke spominjajo.

preprosti v glavo, 28.08.2025 ob 09:29

Tu se resno sami preprosti človečki zbirate a? IQ na meji tam okol 75 a? Nekateri očitno celo pod mejo.

Kaj je pa s tabo narobe, da to bluzenje resno jemlješ? A ne vidiš, da gre samo za preganjanje dolgčasa? Pa malo nabijanja mogoče.

A veš, doma imajo (če sploh kaj imajo) eno kratko debelo, pa ji ne upajo povedat v ksiht, da jim ni všeč, potem pač tu sem napišejo v upanju, da bo mogoče kdaj prebrala in se zamislila…

Vsi smo potrebni tolažbe, tile nesrečniki pa sploh.

In ja, 75 si precej visoko ocenil 🙂

Videno, 28.08.2025 ob 06:26

Milfa, 27.08.2025 ob 21:34

Sem 162, 60 kg, dejansko ozka v pasu, postava peščene ure. Sem pa 40+ in izgledam suha.

Zdaj pa se požri.

Pri tej višini in to težo si kar bunka.

Sploh nisem bunka, imam kompaktna stegna, sem fit, nič trebuha in verjetno v boljši kondiciji kot ti.

Z manj kg bi izgledala shirano.

Niso vsa telesa pri isti teži/višini enaka. Tako da imaš napačno predstavo.

tako je, 27.08.2025 ob 21:04

S to težo nižje od 165 ste debele, višje pa kobilaste, nevem zakaj se hvalite da ste vitke ali super, kdo še to verjame

Jaz sem 176 cm in 58 kilogramov, 52 let, ozka v pasu in modrc 75C, zdaj si polomi pa zobe.

Imam odlično postavo, idiot.

Res neumno, da tudi ti zgolj številke poveličujes. ????☺️☺️☺️☺️

Moja teža je do +3 gor in dol. Predvsem, ko se ne pokakam v wc, no al pa ko vam kaj spišem, kot pravijo eni, brez repa in glave. Ker takrat je možno, da je glava v vitrini, rep pa na zemljevidu ni našwl pot do Mon. ???☺️☺️☺️☺️ Se pa neki pripravljam, da misice tudi spodaj bolj utrdim. Sam pol bodo kile iste. Mišice pa lepše. ☺️☺️☺️ Enkrat sem šla v Špas teater gledati Butlja za večerjo z Emeršičem, sem mela kar dobre mišice, da me ni iz stola odneslo od smeha. ?☺️☺️☺️

Si me nasmejal s svojimi komentarji, pa te prosim še za komentar moje postave.

180/ 82 ,  52 let, fizično razgibano delo, športam ne, hoja ja, tudi večurna. imam pa dva odrasla otroka.

prosim za tvoj komentar kakšna sem v tvojih očeh.

60, 172?

Odvisno od starosti. Pri 30-ih in 171 cm sem bila s 60kg ok. Zdaj imam 58 let, 15 kil več in sem tudi ok, si ne predstavljam, da bi imela 60 kg. Se bom pomujala tja do 70 kg, več pa ne.

KG pač nič ne povejo o postavi. Moja hči je 24 let stara, 167cm in ima 64kg. Je profesionalna plesalka. Postavo bi težko bolj idealno imela. Jaz sem 49, 164cm in 53kg in nimam niti približno popolne postave. Praktično nobene mišice, ker sem pač lene sorte. Sem pa suha, to pa ja. Postave pa niti približno nimam lepe. Vse mehko. Žolca.

Frustracija seka ven, kaj? Ti ze en cas nisi prisel niti blizu osebe zenskega spola, bi rekla. Nic hudega, nam je prihranjeno

Kaj je to bluzenje o zdravih samicah a to spet piše un z malim deformiranim kurcem ki mu je potekel rok brez da bi dal nanj kilometre.

Dajdaj nimaš lepe lobanje nimaš moške postave z hrbtom na V pa star si pa mikropenis maš take oblike kot repek od pujsa govno propadlo

https://www.boredpanda.com/same-weight-different-size-transformations/…

Tu so ženske vse z 170 cm in 66 kg in ene zgledajo dobro, druge pa ne, meni je zadnja super:

.https://her.ie/health/pic-heres-how-the-same-weight-and-bmi-can-look-totally-different-on-six-different-women-244724

Pač je odvisno, iz česa so te kile. Če je več mišic in manj maščobe, bo sexy, če obratn, pa manj. Mišice so težje pri istem volumnu, špeh pa ima večji volumen pri isti teži. Zdaj pa odvisno, kakšen % je špeha, kakšen pa mišic. To je pa od aktivnosti odvisno.

kristus ste zabiti, 28.08.2025 ob 12:19

KG pač nič ne povejo o postavi. Moja hči je 24 let stara, 167cm in ima 64kg. Je profesionalna plesalka. Postavo bi težko bolj idealno imela. Jaz sem 49, 164cm in 53kg in nimam niti približno popolne postave. Praktično nobene mišice, ker sem pač lene sorte. Sem pa suha, to pa ja. Postave pa niti približno nimam lepe. Vse mehko. Žolca.

glej ,pusti mišice .za primer poglej  Alica Smidth ,atletinja 175 cm 55 kg ,ima tanjše kosti ,polna mišic ,malo špeha oz nič…pa ni niti malo shirana ,ima vsega dovolj tam kjer je treba . Verjamem ,da tudi več kg ni problem ,samo govorit na slepo ,da je 60 kg na 162 idealno ne zdrži,je pa lahko ok in zdravo…In leta nimajo nobene veze s kilogrami,to se ljudje zapuščate in jeste svinjarije in preveč. Se pa strinjam ,lahko si tudi zelo suh z žolco,

Spet debata, ki presega znanje navadnega smrtnika. za začetek, obstajajo različni tipi postav, ne bom podpiral vaše lenobe in vam širil znanja. kakšna ženska z 165 višine in 60 kg lahko zgleda super, kakšna druga pa buckasta.

51 let, 168 cm, 64 kg.

Obseg pasu 64 cm!

Sem vitka, a vseeno mišičasta.

Brez skrbi, nimam 20 ali 17% maščobe. Manj!

Se hecate? Imam 170 cm, 60 kg in sem sama sebi skoraj previtja. Nisem koščena, imam raven trebuh, tudi lepo postavo (zaobljena rit, prsa glih prav) ampak  vedno poslusam če kaj jem, ker sem tako suha, taki komentarji so mi čist mimo. Skoz sem  ista, ne zredim se, taka genetika očitno. Postava je bila vedno moja močna točka

zeloodvisno02, 28.08.2025 ob 14:58

glej ,pusti mišice .za primer poglej  Alica Smidth ,atletinja 175 cm 55 kg ,ima tanjše kosti ,polna mišic ,malo špeha oz nič…pa ni niti malo shirana ,ima vsega dovolj tam kjer je treba . Verjamem ,da tudi več kg ni problem ,samo govorit na slepo ,da je 60 kg na 162 idealno ne zdrži,je pa lahko ok in zdravo…In leta nimajo nobene veze s kilogrami,to se ljudje zapuščate in jeste svinjarije in preveč. Se pa strinjam ,lahko si tudi zelo suh z žolco,

atletinja. Mislim resno od povprečne ženske pričakuješ da bo ure na dan trenirala? Ti treniraš par ur dnevno in primerno temu izgledaš? Al čepiš tu gor in blebečeš s popolnimi neznanci cele dneve? Ti resno misliš da bi ena takšna ženska s takšnim življenjem in samodisciplino sploh pogledala v tvojo smer? Si totalno nasprotje nje. Ja lahko drkaš od daleč. Ampak veš če nekaj od drugih zahtevaš bi bilo mogoče prvo fajn da ti to imaš. Pa stavim svoj letni dohodek (ni nizek) da imaš ploščato rit in strehco za črvička a ne? 😀

hahahahaaaa, 28.08.2025 ob 18:49

atletinja. Mislim resno od povprečne ženske pričakuješ da bo ure na dan trenirala? Ti treniraš par ur dnevno in primerno temu izgledaš? Al čepiš tu gor in blebečeš s popolnimi neznanci cele dneve? Ti resno misliš da bi ena takšna ženska s takšnim življenjem in samodisciplino sploh pogledala v tvojo smer? Si totalno nasprotje nje. Ja lahko drkaš od daleč. Ampak veš če nekaj od drugih zahtevaš bi bilo mogoče prvo fajn da ti to imaš. Pa stavim svoj letni dohodek (ni nizek) da imaš ploščato rit in strehco za črvička a ne? 😀

Hm ,ja res preveč blebečem tu gor zadnje cajte ,drugače bi pa izgubila stavo ,pa nej bo, nisem glih mlad kar abraham ,še leto več…dal sem njo za primerjavo ,ker je 55 kg ful malo za 175cm višine…predvsem zaradi tankega elegantnega skeleta…sigurno lahko zgledaš dobro tudi z več kg …stavo pa izgubiš ,sem sicer samo 180 cm 72 kg soraj nič maščobe ,črviček je pa še kar nad povprečjem …lepo viden ,brez da se kopa v masti,gibanje pa ,nekaj s svojo težo,malo plavanja ,vse zmerno ,kolo namesto avta poleti,80 procentov je pa hrana …

aja ,ful je odvisno od skeleta ,oče je iste višine bil zmeraj fit ,več kot deset kg je bil težji od mene ,noga 46 ,debelejše kosti…tako ,da smo različni,to se strinjam Dejstvo pa je ,da so elegantnejše ženske meni bolj privlačne ,logično ,na koncu ,svoji k svojim…

same stare odpisane ste tukaj gori al kaj? Za izgovor pa debele ali polne kosti? Avtorju dam prav. ste se dokazale.

Imam 163 cm višine, ter 60 kg in to pri 68.letih. Moja postava je skladna in lepa, ne brez truda. Celo življenje skrbim tako za svoj značaj, kot za svojo urejeno zunanjost, urejenost mojega doma. Če je človek zadovoljen sam s seboj je samozavesten, srečen in, če je srečen ni ne nevoščljiv, ne žaljiv, z vsemi v dobrih odnosih in briga se predvsem zase. S tem mislim, da se zavedam, da smo si ljudje različni. Če je vam avtorica v redu, da ste kakršna pač ste ostanite takšni, če, pa s seboj niste ravno zadovoljni, kar je razbrati med vašimi vrsticami pa zberite voljo za spremembo in vztrajajte dokler vam ne uspe. Boste videli, da se bo vaš trud izplačal, pridobili boste samozavest in ne boste več jezni na tiste, ki imamo skladne postave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close