Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ženske rade preživljajo vse vikende v BTC

zakaj ženske rade preživljajo vse vikende v BTC

:))) Starejše so, vse mlajše imajo rade. Menda kot posladek. 😀 Čuvaj se jih! :)))[/quote]

Se strinjam tele stare koke so opasne haha 😀 :D[/quote]

Počepnile pa bi z veseljem, če bi srečale “pravo ljubezen”, pardon, “pravega petelina”. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam tele stare koke so opasne haha 😀 :D[/quote]

Me prav zanima, koliko sta STARA vidva, kekca? :))[/quote]

Če sva tvoje starosti, to pomeni ,da lahko -10 let mlajše ženske …. z lahkoto navdušiva za kakšo neobvezujočo partijo šaha. 😀
Haha, danes sem žleht malo. phaha :))) Da vam še namenim kompliment, saj ste MON-ovke čisto v redu, edino midva sva malo premlada za vas, ampak se bo za vas sigurno še našel tudi kakšen starejši simpatičnen, dobro situiran, zelo izobražen, neproorčen, brez otrok in družbeno ugleden gospod pri +40 na MONu. 😀

Me prav zanima, koliko sta STARA vidva, kekca? :))[/quote]

Če sva tvoje starosti, to pomeni ,da lahko -10 let mlajše ženske …. z lahkoto navdušiva za kakšo neobvezujočo partijo šaha. :D[/quote]

Poudarek je pa na LAHKO, ampak jih ne, a ne. A to so tiste tvoje bloodnje-sanjave misli, o katerih pišeš v eni drugi temi? 🙂

Če sva tvoje starosti, to pomeni ,da lahko -10 let mlajše ženske …. z lahkoto navdušiva za kakšo neobvezujočo partijo šaha. :D[/quote]

Poudarek je pa na LAHKO, ampak jih ne, a ne. A to so tiste tvoje bloodnje-sanjave misli, o katerih pišeš v eni drugi temi? :)[/quote]

Žal mi je, da tudi ti nisi moški, če ne verjameš. :)))

Poudarek je pa na LAHKO, ampak jih ne, a ne. A to so tiste tvoje bloodnje-sanjave misli, o katerih pišeš v eni drugi temi? :)[/quote]

Žal mi je, da tudi ti nisi moški, če ne verjameš. :)))[/quote]

Naj ti ne bo žal :)), ker meni tudi ni.

Žal mi je, da tudi ti nisi moški, če ne verjameš. :)))[/quote]

Naj ti ne bo žal :)), ker meni tudi ni.[/quote]

Zelo pozitivno, če si zadovoljna s svojim telesom. Moški tudi? 😀 Jah, oprosti, enim zgodovina ne leži, kdaj je že to bilo, no, ampak vseeno malo osveži spomin? :)))

Naj ti ne bo žal :)), ker meni tudi ni.[/quote]

Zelo pozitivno, če si zadovoljna s svojim telesom. Moški tudi? 😀 Jah, oprosti, enim zgodovina ne leži, kdaj je že to bilo, no, ampak vseeno malo osveži spomin? :)))[/quote]

Jaz se počutim čedalje boljš, zgleda, da leta delajo svoje :)))

Dobrodejni spomladanski vplivi! Tako kot so se začeli brstiči in popki rastlin razpirati, podobno se menda dogaja z ženskimi telesi, ker ste bližje naravi kot moški. Mislim, da je nekje Milivojević to napisal, je imel prav? 😀

Punce zahajate v btc zato ker ste zdolgočasene, sam živ kristus se nebi z vami ukvarjal, nosite sebe tja kazat, kupovat itak ne saj dnarja nimate!

Dobrodejni spomladanski vplivi! Tako kot so se začeli brstiči in popki rastlin razpirati, podobno se menda dogaja z ženskimi telesi, ker ste bližje naravi kot moški. Mislim, da je nekje Milivojević to napisal, je imel prav? :D[/quote]

To si pa lepo spesnil. Pohvalno.

Dobrodejni spomladanski vplivi! Tako kot so se začeli brstiči in popki rastlin razpirati, podobno se menda dogaja z ženskimi telesi, ker ste bližje naravi kot moški. Mislim, da je nekje Milivojević to napisal, je imel prav? :D[/quote]

To si pa lepo spesnil. Pohvalno.[/quote]

Oh, hvala, se ti zavedaš, koliko mi to pomeni?? S to pohvalo si mi rešila dan, še 1x hvala. ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close