zakaj ženske rade preživljajo vse vikende v BTC
Pozdravljene punce in ženske,
sprašujem se, v čem vidite veselje v tem, da vsak vikend preživite v BTC oz. nakupovalnem središču? saj razumem, da človek nekaj potrebuje in gre v trgovino po tisto stvar, to je drugo, ampak a res rabite vsak vikend prehodit po celem nakupovalnem središču, pa sploh ni nujno da kaj kupite. samo tko, da pač gledate. zjutraj greste, zvečer pridete. v čem je poanta?
zanima me psihološko ozadje te potrebe, ki jo ima vse več žensk.
sicer sem tudi sama ženska.
Pri meni je tako, da grem v trgovino ko imam denar, torej če mislim kaj kupit kupim, če nimam niti ne gledam. Da bi hodila samo zato, da bi nekje bila mi pa tudi ni.
Občasno grem po trgovinah, ko čakam mamo (če je recimo pri zdravniku), pa še to se v tem času rajši s kom zmenim za pijačo kot pa da bi brezglavo tekala po trgovinah.
Je pa res, da sem v zadnjih 2 letih v glavnem kupovala vse za hišo…tukaj si pa res včasih v 5 trgovinah preden se odločiš za ploščice, kuhinjo, peč,…
Ja saj ni čudno, si predstavljaš koliko ljudi se tam zamenja in vsak s svojo energijo ( od + do -)…. Jaz se počutim kot pretepena, ko pridem domov po kakšnem takšnem dnevu. Hvala bogu jih je zelooo malo :)[/quote]
Še dobro, da pri nas ni nakupovalnih centrov. :)[/quote]
Pri nas tudi ne, hvala bogu 🙂
Vprasanje: kaksen clovek si? Se pocutis bolje ko zelis nekoga ponizati, prizadeti, podrediti? Ne pozabi: vse se placa, sve se vraca.
O imenih (nikih) nima smisla. Vecina jih je tu ze nekaj zamenjala, nekateri pa uporabljajo vec hkrati. No rednemu bralcu je hitro jasno, kdo je kdo. Vsak “goni” nekaj svojega. Lajnanje je rdeca nit tega foruma. Imena so torej nepomembna.
No premisli malce o sebi. Prizadeti ali uzaliti cloveka je nekaj najlazjega. Zelis biti clovek ki zeli drugemu slabo? Takih je ogromno. In ko povlecemo pod crto taksnih ljudi nihce ne mara.
nisem nobena Ronka al kar koli naj bi bila. čisto ste zgrešili bistvo te teme. vprašanje s katerim se ukvarjam je, zakaj ženske osrečuje hoja po nakupovalnih središčih oz. kaj imajo od tega, oz. kaj je poanta takega dejanja. zanima me, kaj imajo ženske od tega. vsi tisti, ki nimate odgovora na vprašanje, prosim zapravljajte svoj čas kje drugje in pišite komentarje drugje. hvala.
Za vso barvno kolekcijo tvojih hlač, srajc in suknjičev jih res ne smeš šteti več kot 20, saj bi drugače izgledal zelo našemljeno, da ne uporabim kak bolj špikast izraz.[/quote]
Še dodatek: da ne bo pomote, všeč so mi moški, ki tudi po 20. letu dajo kaj na barve, seveda pa se je treba omejit na en močni ali pastelni barvi kos oblačila, za ostalo je pa še vedno zakon črna, rjava, siva, temno modra.
Forum je zaprt za komentiranje.