Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske po določenih letih skupnega življena prevzamejo vlogo samo mame

Zakaj ženske po določenih letih skupnega življena prevzamejo vlogo samo mame

Tebi je stvarno slabo oz zdaj sem res prvič poglobljeno vprašala, katera te bo pa gledala, prenašala ali celo imela rada? Ojej…..

Car? Še tisto, kar gre iz mene pri veliki potrebi mi je bolj carsko od tebe – toliko o tvoji veličini.

Matjažko je razgledan in bi z veseljem šla z njim na drink, toda sem ti že omenila, da nisem tu za to, da bi koga spoznala – pa kot zgleda topoumnemu kot si mora to človek n krat dopovedovati. Ni moja krivda, da si si zavozil življenje, ravno tako od nikogar drugega iz foruma ne. Zavedam se, da sem s tem postom prekršila, kar si me prosil na ZS, da te naj ne citiram – toda kdo je pravzaprav ta, ki je lačen pozornosti? No comment.

Zdaj pa močno držim pesti, da me boš zradiral iz spomina, to je vse kar iščem od tebe.

lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Seveda v kontekstu teh nekaj zadnjih zapisov ne smemo pozabit, da sva se tudi midve s Calypso najprej malce “udarli”, potem pa odkrili veliko skupnega. 🙂

Vem, ker sem tudi sam komentiral v tisto temo. Tako da vem, kdo je prvi začel, da sta se vidve najprej malce “udarli” po nepotrebnem. No to je tisto o čemer jst pišem teli ženski že ves čas, obupano išče pozornost, da je opažena, prek normalnih komentarjev ji očitno tega ne uspe, potem mora pa provocirat. Logično, kasneje je ugotovila, da nisi tok glupa ženska, da boš nasedla tem njenim foram in si je zdaj ne da več, je pa izbrala drugo žrtev. Se pravi najprej moraš it čez nek test, da te sproba, če si za kaj, v primeru, da ga passaš se pa zalepi nate, k lepilo in te hvali, kot da si njena najboljša prijateljica LoL

Calypso, slab troll si, jaz sem te že po prvem prispevku prebral. Try harder next time.

In zdaj sva največji frendici pod soncem do konca najinih dni 🙂

Vem, ker sem tudi sam komentiral v tisto temo. Tako da vem, kdo je prvi začel, da sta se vidve najprej malce “udarli” po nepotrebnem. No to je tisto o čemer jst pišem teli ženski že ves čas, obupano išče pozornost, da je opažena, prek normalnih komentarjev ji očitno tega ne uspe, potem mora pa provocirat. Logično, kasneje je ugotovila, da nisi tok glupa ženska, da boš nasedla tem njenim foram in si je zdaj ne da več, je pa izbrala drugo žrtev. Se pravi najprej moraš it čez nek test, da te sproba, če si za kaj, v primeru, da ga passaš se pa zalepi nate, k lepilo in te hvali, kot da si njena najboljša prijateljica LoL

Calypso, slab troll si, jaz sem te že po prvem prispevku prebral. Try harder next time.[/quote]

Pa dobro, no, jaz ji tega ne vzamem za slabo, ker sem včasih tudi sama takšna do koga. 🙂

Kaj če bi se ti mal omehčal, pa se vendarle pustil testirat? Mogoče ti bodo pa rezultati testov všeč. 🙂

In zdaj sva največji frendici pod soncem do konca najinih dni :)[/quote]

Pretiravat vseeno ni treba. 🙂

Tok nizko se pa že ne mislim spustit. Naj se mi prvo opraviči za vse te nepotrebne prce, pa se znam še mogoče premislit…

Tok nizko se pa že ne mislim spustit. Naj se mi prvo opraviči za vse te nepotrebne prce, pa se znam še mogoče premislit…[/quote]

No, super. Upam, da bo to znala prebrat med vrsticami. In da nima pms-a. 🙂

In zdaj sva največji frendici pod soncem do konca najinih dni :)[/quote]

Pretiravat vseeno ni treba. :)[/quote]

Sem ocenila iz tvojega argumenta, da ti pretiravaš, ko primerjaš in posplošuješ najino izkušnjo na druge relacije. Ne bi ti tega pripisala, res ne.

Pustimo se presenetit.

Tako je, moški sam odigra to vlogo in žensko na ta način prepriča, da ni sposoben. Ona pa tudi ni toliko pogumna (kar je nekako razumljivo, ni pa koristno zanjo), da bi ga povabila in ga opogumila, da on opravi svoje delo dostojno, saj se je ravno tega najbolj bala. To je, da bo njen mož tak ali pa podoben, kot je bil njen oče. In ko se ji ti strahovi uresničijo, se ustraši, umakne iz odnosa in se raje posveti otroku. Vsaj ta jo ima rad.[/quote]

Krivično je zaradi razlogov iz otroštva (ali česarkoli že) drugemu odvzeti priložnost, da se izkaže za sposobnega in ravno tako ne toleriram tega, da je nekdo zmožen narediti otroka, kaj in kako bo z njim pa ga kaj dosti ne zanima oz se te vloge kratkomalo boji – tisti, ki se v tem najdejo si naj kar dajo odrezati testise, jih ne rabijo.[/quote]
Se skoraj strinjam. 🙂 Ampak, če nekomu odrežeš testise, ker ni sposoben, mu ravno odvzameš možnost, da se izkaže. Saj šele ko otrok enkrat nastopi in nekaj časa preteče, se vidi, koliko se je kdo res izkazal, prej ne moreš vedet, vnaprej napovedovat pa ni pošteno. Vsaj zaenkrat še ne, še nismo tako daleč s psihologijo. 🙂
Je pa res, da so eni bili vzgojeni v slabih razmerah, tudi brez enega starša, pa so uspeli zrasti v super ljubečega in odgovornega človeka, medtem ko so eni imela oba starša, pa so razvajeni pamži še pri 30-tih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti si idealna za “blajnd dejte” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ti si idealna za “blajnd dejte” ☺[/quote]

eh, glede tega sem jaz že “out of date” 🙂

ti si idealna za “blajnd dejte” ☺[/quote]

eh, glede tega sem jaz že “out of date” :)[/quote]
updejtej se ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz bi rekla, da verjetno že prej niso uživale v seksu, in ej bilo to bolj kot ne nujno zlo, da se reproducirajo.

Večja škoda, kot na možu (ta lahko prostato ohranja čim dlje zdravo na druge načine), se verjetno dela na podmladku. Potem pa imamo – zlasti – mamine sinkote.

Če v seksu uživaš, vsaj malo, ni šans, da omejiš svoj besedni zaklad na nekaj bacilov, dišečih ritk in kar je podobnega. Pa tudi ne pozabiš, da crocsi in premajhne legice, niso alfa in omega garderobe. Verjmam, pa da je otroku malo mar kako mami zgleda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close