Zakaj ženske po 40 začnejo smrdeti?
za ženske, 23.08.2021 ob 13:00
Po ribah ali še huje! Kdo pa bi hotel imeti starejšo?!
Zakaj smrdeti?
Imam okrog 40 , pa se nikoli v zivljenju nisem smrdela. Ce se vsak dan ali 2x dnevno tusiras zakaj bi smrdel???
Niti pod pazduho, dobesedno voham ob premiku rok roll on.
Al je nehigiena al bolezen??
res je192, 23.08.2021 ob 13:06
Na splošno je znano, kot navaja avtor, da ženske po 40 dobijo nek čuden vonj po mesu. Umivanje gor ali dol, tega vonja se ne da znebiti in se jo že na daleč zavoha, tudi če ima nevemkoliko makeupa gor in zgleda mlajša…
bi rekel, da ta vonj začutite moški, ko popusti trdota …
klasična provokatorska tema ? vemo tudi čigava…takega osebka, ki se lahko pred 40-letnicami le skrije he he
Telesni vonj je odvisen od hrane, potenja, življenjskega stila in nege telesa. Če vse to štima, nima kaj smrdeti. Eventuelno se poštima še garderobo (sintetika in plastika ne kupuje) v kolikor bi bil to problem, drugače pa negovane in vzdrževane ženske ne glede na starost vedno dišimo kot rožice. 🙂
Daj povej mi kaj ima veze da je tip zrihtan, studiran, arhitekt dnarja kot listov. Ce ko prides k njemu v pisarno al domov moras met gas masko ko mu obutev smrdi, da lahko pades v komo oz stojis na odprtih vratih. Cevlji mu zasmradijo ves prostor. Dragi cevlji. Zdaj se ne umiva, ne menja nogavic, poti v noge?
Al pa narkomani na kokainu, ko jim smrdi svic. Ne vprasaj. Raje splezas cez balkon iz bloka kot da gres cez hodnik do dnevne in kuhinje. No vsaj jaz. Ki mi zelodec obrne ce zavoham svic. Takrat lahko bruham. Ko ce ima tip spoteno rit in vonj po dreku. Bejz. Bruhat, kaj sele za kaj vec. Eni smo zelo obcutljivi na vonjave in higieno.
Lahko je tudi povezano z motnjo delovanja hormonov. To pogosto spremlja izrazit vonj. Vendar pa je to normalno, ker se po 25 letih zacne telo spreminjati in ker ne moremo vec sami proizvesti rastnega hormona v taksni kolicini je posledica staranje in pocasen razpad telesa. Zato telo oddaja vonj, ki preprecuje ponovno oploditev pri starejsih zenskah (rizicna zanositev).
Umiraaammm, 23.08.2021 ob 13:16
Moja stara mama ima 86 let in kljub temu, da ni v življenju niti 1 dan uporabljala deodoranta, ne smrdi popolnoma nič.
Se strinjam.
Moja nona tudi. Delala na njivah, v hlevu.
Ma zenska je imela hiso cisto v nulo in vedno je disala po milu, na kozi je imela vonj mila. Stric oz njen sin ji je z Nizozemske( tam zivi) redno prinasal milo Camay in Fa. Ko tukaj se ni bilo teh dveh. Tako da je bila cista, umita. Vem, ker sem kot mali otrok spala pri njej in je posteljnina disala po cistem svezem in ona po milu.
Recimo njena soseda ki ni imela ne njiv ne zvali, je pa smrdela ko si prisel k njej. Ta del prs, po nekem gnilem joskastem siru. Fuj. Ta se pomoje ni prala vsak dan.
bedarija333, 23.08.2021 ob 13:28
Lahko je tudi povezano z motnjo delovanja hormonov. To pogosto spremlja izrazit vonj. Vendar pa je to normalno, ker se po 25 letih zacne telo spreminjati in ker ne moremo vec sami proizvesti rastnega hormona v taksni kolicini je posledica staranje in pocasen razpad telesa. Zato telo oddaja vonj, ki preprecuje ponovno oploditev pri starejsih zenskah (rizicna zanositev).
Večje neumnosti pa že dolgo ne..
nasprotje425, 23.08.2021 ob 13:15
Zato da ublažijo čudoviti vonj 40+ slovenskih moških, lepo poraščenih (razen po glavi), z orodjem pod streho, čudovitem belem bleščečem in dišečim nasmehom ter fletno črto na gatah. Neko ravnovesje mora bit v naravi 🙂
hahahahahahahaaaa
kje jih najdeš 🙂
Nekomu gredo 40-letnice konkretno v nos tukaj.
Da si nekdo takšno temo namisli, je pa too much.
Znano je, da zaradi hormonov “smrdijo” pubertetniki, do menopavze pa načeloma naj ne bi ženske imele takšnih težav. Menopavza se v večini primerov ne začne pri 40. Pozneje pridejo tisti vročinski valovi in dopuščam možnost, da je to možno, ampak definitivno ne pri 40.
Lahko da zavohaš kakšno smrdečo 40-letnico, ampak lahko zavohaš tudi smrdečo 20, 30, 50 -letnico če ženska ne skrbi za higieno, ne uporablja primernih deodorantov itd. Na fitnessu se to hitro zavoha. Sploh kakšne milenijske naravne veganke, ki niti deodorantov ne uporabljajo, hitro zasmrdijo.
Forum je zaprt za komentiranje.