Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske hodijo na WC v družbi?

Zakaj ženske hodijo na WC v družbi?

Seveda obstaja o vsakem spolu cel kup misterijev in nerazrešljivih skrivnosti, ki jih nasprotni spol ne bo nikoli doumel. A pod vtisom poletnih mesecev, polnih zabav in potovanj, mi najprej na misel pride to vprašanje, ki ga moški velikokrat postavljajo ženskam: zakaj za vraga hodijo ženske na WC v družbi? Odgovor je … da ne vem. Da tako preprosto je, da je morda celo zapisano v našem genetskem zapisu – morda v tistem repku X-a v XX kromosomu, ki ga moški nimamo, da imate lahko vaš XY.

zato da ostalo družbo “oberemo” oz da pokemetirano dodatne zadeve ,ki niso za v širšo družbo 🙂

Simple as that. Ja, zato, da kolegici zbrbljamo in ona nam vse kar je novega in kaj je “tista” oseba naredila, vse tisto kar “moramo” povedati, pa v družbi ne moremo.
.-)))) Verjemi v WC-ju v družbi je najboljše.

Zato, da si podajajo iz kabine v kabino papirnate robčke, ker ni toaletnega. Zato, da se smejijo in trosijo šale, da se smejijo še vse ostale po kabinah v WC. Zato, da čas izkoristijo z obnovo dogodkov prejšnjega dne ali celo tistega trenutka pred vstopom v WC, ali pa zgolj zaradi varnosti.

zato, da lahk ena drugo na koncu male potrebe “otresejo”

Preveč ameriških filmov gledaš!

ne vem točno, zakaj, ampak to počno že deklice v šoli.

za ženske je res normalno, če ena vpraša, ko sedimo v restravraciji: A gre še katera na WC?
če bi to rekel moški, bi se verjetno vsi smejali.

Če sem na kakem manj znanem kraju, mi je vsekakor ljubše, če grem na WC v družbi, zaradi varnosti, seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close