Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?

zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?

Ti povem skrivnost?
Če se trudiš, je že pol narejenega… 🙂

Dosti resnice. Ženske po moje primarno ne potrebujete bogatega, lepega in dobro obdarjenega čeprav je lep bonus hehe. Ampak nekoga, ki vas bo znal nasmejati, ki bo močan ko boste ve šibke in ki bo znal plavati v vašem morju čustev. Močen pozitiven karakter ob katerem se boste počutile varno.

Nekoga, za katerega lahko rečemo, da je vse kar nikoli nismo vedeli da potrebujemo.

Moraš ji dati vse to kar potrebuje in samo malo od tega kar hoče. Podobno kot pri otrocih. Otrok reče hočem čokolado in tv, ja, to on hoče, ampak tega ne potrebuje in ga ne bo dolgotrajno osrečilo.

LOL…ne moreš, da ne bi, kaj?
Če že delaš primerjavo med ženskami in otroci….ogromno žensk
pravi, da ima 2, 3, 4 otroke doma….enega odraslega, ostale majhne…..
Vsi imamo nekaj otroškega v nas….ženske potrebo po varnosti, moški
egocentričnost….otroškost je čist ok.

Vraga, ti lahko žensko nasmeješ, da ji bo rit počila, pa ni nikjer zapisano, da bo tvoja. Kmalu te ima za klovna, kmalu pa tudi za predpražnik.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Problem moških, ki zelo slabo poznajo ženske, je, da sklepajo in stereotipizirajo/posplošujejo po mami. 😉
Če je mati moških bila izjemno čustveno nestabilna, imajo kasneje ti moški v življenju težave – z ŽENSKAMI. Še najpogosteje so samski, kajne? Ker kdo lahko biva s “čustveno nestabilnimi bitji”, kaj šele seksa, potem mora biti že malo nor…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Problem moških, ki zelo slabo poznajo ženske, je, da sklepajo in stereotipizirajo/posplošujejo po mami. 😉
Če je mati moških bila izjemno čustveno nestabilna, imajo kasneje ti moški v življenju težave – z ŽENSKAMI. Še najpogosteje so samski, kajne? Ker kdo lahko biva s “čustveno nestabilnimi bitji”, kaj šele seksa, potem mora biti že malo nor…. :)))[/quote]

Men je najbolj hecno, ko isti moški obtožujejo ženske, kako so razumsko
hladne in preračunljive….kako jih nič ne gane….manipulatorke itd…
ISTOČASNO pa čustvene , ranljive in nestabilne…
Hja….kaj, ko bi se počas odločili? Eno, al drugo?

Če je mati moških bila izjemno čustveno nestabilna, imajo kasneje ti moški v življenju težave – z ŽENSKAMI. Še najpogosteje so samski, kajne? Ker kdo lahko biva s “čustveno nestabilnimi bitji”, kaj šele seksa, potem mora biti že malo nor…. :)))[/quote]

Hja….kaj, ko bi se počas odločili? Eno, al drugo?[/quote]

Pa bi ti res rada, da vse pademo v isti koš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa bi ti res rada, da vse pademo v isti koš?[/quote]

Odvisno, a rada padaš :-)))

Pa bi ti res rada, da vse pademo v isti koš?[/quote]

Odvisno, a rada padaš :-)))[/quote]

Jaz zase vem, tebe sprašujem. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti povem skrivnost?
Če se trudiš, je že pol narejenega… :-)[/quote]
Ko pa izpolniš njeno željo, pa si naredil še drugo polovico. 🙂

No eni so moški, ki ženske slabo poznajo, drugo so pa moški, ki mislijo, da ženske poznajo:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti bom paket robčkov kupil (z vonjem sivke) da si boš brisala solzice, ker je nekdo omenil primerjavo z otroci in takoj nazaj ugrizneš kot neka ranjena žival. Ni bilo mišljeno nespoštljivo, samo opažam podobnosti in ja seveda, pri moških isto. Je ženska preveč dobra do njega in moški postane razvajen in ego preveč zraste. In če je kaj bolj občutljivega na svetu kot je ženska, je to moški ego. Podobno močno kritične nadzore in poglede imam tudi za moške kot za ženske.

Čeprav moškega pa po moje ni težko držati srečnega, poln trebuh, prazna jajca, malo mu ego pobožaš kako je on oh in sploh mišičast in je to v osnovi to. Morda se pa motim, ampak daleč od resnice ne more biti. Smo bolj preprosti, kot otroci. 😉

Je pa smešno kako uspešno skela dokazuje, da za ženske ni nič dovolj dobro in da se vedno da nekaj najti za nerganje. Ženske, gonilo sveta.

Podpis wd40 pa itak pove za celo temo uporabnih informacij o mentaliteti žensk. 😛

Zato pa moj nasvet drži, moški, vaše sreče ne pogojujte s srečo ženske, umrli boste utrujeni in nesrečni.

Celotna debata v 13 sekundah: https://www.youtube.com/watch?v=ZmivKyEY1Dk
I want you to know what I want damn it!

A 2 izbiri imamo na voljo? Vsak sklepa pač iz svojih izkušenj. Ampak le je bilo več negativnih, toliko več stereotipov je nekdo zmožen proizvesti. 🙂

Nit ne jokam, ni ne grizem, sam rada (mal bol ognjevito) debatiram.
Se boš že navadil. Sivka mi je pa drgač všeč, ja.

Bom jaz, danes mi je zgleda ful za pisanje.

Ženske načeloma znate biti bolj krute in zamerljive kot moški. To je ironija življenja. Moški se delamo močnejše kot v resnici smo, ženske pa bolj nedolžne kot v resnici ste. Ženske se skregate, zamera za življenje čeprav v obraz samo lepe besede. Moški se skregamo preklejemo se stepemo in vse skupaj rešimo z ej a sva kul zdaj, ja sva in je to to, naslednji dan pa tak že pozabimo na prepir.

Hladna in preračunljiva je po navadi ženska, ki je bila prizadeta. Takrat se spremeni v hudiča. Zamera ženske ne pozna meja in ničesar ne pozabite. Saj pri moških je podobno, samo se nam zdi, da ženske imate še tisto nekaj zraven na kar je še hudič ljubosumen. Pure evil!

To je tudi razlog, zakaj vas ne spustimo v vojsko na bojno polje. Ne zato ker ste fizično manj sposobne, ampak ker nas je do kosti strah vpada bataljona žensk, ki so sinhronizirale PMSje.

To mi je všeč. Samo ne bodi groba z menoj, ok malo si lahko groba.

Sivke?? Ups mislil sem napisati kloroforma. 😛 Tisti svetovno priznani pristop k ženski ki vedno deluje, ej a ti to diši po kloroformu?

Bom jaz, danes mi je zgleda ful za pisanje.

Ženske načeloma znate biti bolj krute in zamerljive kot moški. To je ironija življenja. Moški se delamo močnejše kot v resnici smo, ženske pa bolj nedolžne kot v resnici ste. Ženske se skregate, zamera za življenje čeprav v obraz samo lepe besede. Moški se skregamo preklejemo se stepemo in vse skupaj rešimo z ej a sva kul zdaj, ja sva in je to to, naslednji dan pa tak že pozabimo na prepir.

Hladna in preračunljiva je po navadi ženska, ki je bila prizadeta. Takrat se spremeni v hudiča. Zamera ženske ne pozna meja in ničesar ne pozabite. Saj pri moških je podobno, samo se nam zdi, da ženske imate še tisto nekaj zraven na kar je še hudič ljubosumen. Pure evil!

To je tudi razlog, zakaj vas ne spustimo v vojsko na bojno polje. Ne zato ker ste fizično manj sposobne, ampak ker nas je do kosti strah vpada bataljona žensk, ki so sinhronizirale PMSje.[/quote]

;-))))
Sedi, pet :-))))

Dajte še vi te svoje teorije v prakso spravit…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A daj kaj se šopiriš. To, d ati nimaš slabih iozkušenj z babami, samo pomeni, da kaj prida kilometrine izkušenj nimaš. Najdi si prvo vsaj eno za poizkus, potem pa poročaj o svojih rezultatih gradnje iluzij družinskega življenja..

afk koliko si star?

A daj kaj se šopiriš. To, d ati nimaš slabih iozkušenj z babami, samo pomeni, da kaj prida kilometrine izkušenj nimaš. Najdi si prvo vsaj eno za poizkus, potem pa poročaj o svojih rezultatih gradnje iluzij družinskega življenja..[/quote]

A so zate vse tvoje bivše slabe izkušnje, ker so bivše? Če je tako, potem se nisi nič naučil ne o ženskah in ne o odnosih, pa čeprav bi jih imel 100 s svojo kilometrino vred. Če je družinsko življenje iluzija, potem nekateri zelo prosperirajo v njem, drugi pa pač ne. Ampak če si ti med slednjimi, ne rabiš posploševati na vse, kot da smo vsi narejeni po istem kopitu. 😉

Bom rekel, da se moja starost giblje okoli okrogle cifre 30.

Te teorije so prišle iz prakse.

To je zelo res. Tipa se bosta zrausala, čez čas pa šla skup na pir. Tip ne bo do tipa v neskončnost zamere gojil.

Ženske pa znajo biti hudiči predvsem do pripadnic istega spola. To pa je prava paleta nevoščljivosti itd.

Pa ni varijante, da se ženske kaj pametnega zmenijo, če ni moškega organizatorja vmes.

Še več takih uporabnikov, kot je “afk” !

To je zelo res. Tipa se bosta zrausala, čez čas pa šla skup na pir. Tip ne bo do tipa v neskončnost zamere gojil.

Ženske pa znajo biti hudiči predvsem do pripadnic istega spola. To pa je prava paleta nevoščljivosti itd.

Pa ni varijante, da se ženske kaj pametnega zmenijo, če ni moškega organizatorja vmes.[/quote]

Mhm, ja seveda.
In zato so toliko vojn na svetu (0,0%) zanetile ženske….le zakaj pol moški niso šli raj na pir, kot
se pobijat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close