zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?
Haha,… Odprl sem to temo ravno za to, da bi se malo nasmejal tudi na svoj racun. Spraševal sem v bistvu te stvari, ker je veliko komentarjev pod drugimi temami v tem smislu, da na koncu niti ne ves vec, kaj zenski sploh se ugaja. Res da sem samski in nisem 25 letnik, ze nekaj nad 30 in mi nic ne manjka. Ampak ker sem nekajkrat dozivel ravno tak efekt, kot ga zapisujete v ostalih temah, sem bil radoveden, kaj boste pametnega napisali. In ja, vidim, da danasnji moski morajo biti vse po malem. Vseznalci, ampak mora biti se malo prostora za vec oz za manj. Vseaktivni vendar ne prevec in ne premalo. Veselice, gostilne sem pa omenil zato, ker je po navadi najvec ljudi tam v sproscenem vzdusju. Sam pa, brez skrbi ne posedam po gostilnah in ne hodim po veselicah. Vsaj redno ne. Enkrat na mesec s kolegi na kako pivo, letos sem bil pa celo dvakrat na “veselici. Za novo leto in junija.
Vidim pa, da se nekateri niti ne marate oz nekateri ste oznacili skoraj komplet forumase za neke brezveznike. Sam sem tukaj sele nekaj dni. Ste mogoce opazili, da ste potem te brezvezniki tudi sami?
🙂 🙂
Pa nocem nikogar uzalit z zadnjim stavkom in tudi za morebitne pravopisne napake se opravicujem, namrec pisem iz miniaturnega “glupega” 🙂 telefona 🙂
P.s. Radi se imejte
los lobos….me prav zanima s čim so/smo te ženske tako “razočarale”??? Jaz mislim, da če bi bili moški bolj odgovorni, da bi se zavedali kako in kaj je treba narest in poskrbet za familijo..no potem tud ženske ne bi bile taki zmaji! Poznam veliko takih “moških”, ki bi vse imeli pa nič za to naredili, običajno je potem kar na ženskih plečih vse! Lep primer je zgodba, ko se poročen moški pritožuje nad ženo, da je zanemarjena, da mu ne da, da v glavnem ni nič od nje in da zarad tega išče “uteho” v oštariji in jasno! tam najde mlajšo…se loči in odide, pusti ženo in otroke in družinsko življenje,ki si ga je tako močno želel pa je ona zajeb….No in ko pride taisti moški čez čas po otroke za vikend in vidi ženo vso lepo, urejeno, mirno itd…jo vpraša kako je pa to zdej lahko taka sprememba? Zelo preporost odgovor, našle je nekoga, ki ji pomaga, ki jo ceni in skrbi za družino skupaj z njo! In tako ima tudi ona čas za hobije, zase in seveda za otroke in zanj! bi šeg. Ruglja povzela, pa se bojim, da ne bo prav razumljeno 🙂
si si kdaj prebral kakšne komentarje določenih monovcev? žaljivi in prostaški do konca.. in kako naj bi ob njih ženske ne bile užaljene? zgrožene? oprosti, sem pa raje sama, nuna ali pa lezbijka, kot pa s takim moškim osebkom..[/quote]
Smo opazili. Seveda se najdejo taki, ki svoje komplekse “zdravijo” na forumih, ampak so to le pisane besede ubogih ljudi, ki nimajo nobenega smisla in si je kaj takega brez veze jemati k srcu, kje da se z bedakom se prepiras, kajti sam si potem isti 🙂
Vidiš, to je napaka. Zato babe ne dobiš. menda ja res ne evrjameš bluzenju, da ženske tipa spoznajo na rekreaciji, tečaju tujega jezika? Večina se sparčka tam, kjer alkohol teče. Bo kar čas, d azačneš hodit ven, v pube, lokale, na veselice. Če hočeš kaj spoznat. Tiste, ki tja ne hodijo, so neprostovoljno samske, kot ti in pišejo po forumih, kako bi bilo fajn, če bi moški na aerobiko hodili..
Vidiš, to je napaka. Zato babe ne dobiš. menda ja res ne evrjameš bluzenju, da ženske tipa spoznajo na rekreaciji, tečaju tujega jezika? Večina se sparčka tam, kjer alkohol teče. Bo kar čas, d azačneš hodit ven, v pube, lokale, na veselice. Če hočeš kaj spoznat. Tiste, ki tja ne hodijo, so neprostovoljno samske, kot ti in pišejo po forumih, kako bi bilo fajn, če bi moški na aerobiko hodili..[/quote]
Ne, ne in ne 🙂
Pobrskaj malo po forumu… Tema :ga naj poklicem
Veselica in gostilna bog ne daj, pjanc! 🙂
Pred trgovino tudi ne, ker vsako oblaja, ga ni nacina, da bi bil primeren kraj in čas, očitno. 🙂 🙂
Vidiš, to je napaka. Zato babe ne dobiš. menda ja res ne evrjameš bluzenju, da ženske tipa spoznajo na rekreaciji, tečaju tujega jezika? Večina se sparčka tam, kjer alkohol teče. Bo kar čas, d azačneš hodit ven, v pube, lokale, na veselice. Če hočeš kaj spoznat. Tiste, ki tja ne hodijo, so neprostovoljno samske, kot ti in pišejo po forumih, kako bi bilo fajn, če bi moški na aerobiko hodili..[/quote]
Ne, ne in ne 🙂
Pred trgovino tudi ne, ker vsako oblaja, ga ni nacina, da bi bil primeren kraj in čas, očitno. 🙂 :)[/quote]
Ja pa kaj ti res ne zmoreš dalje kot do gostilne, trgovine, veselice? Zakaj te to tako prizadane?
Res ne poznaš nobenega drugega načina kot to, kar kar skoz ponavljaš?
Kaj pa ti nudiš ženski, zakaj bi imel žensko, kje jih iščeš, razen na monu seveda?[/quote]
In kje sem kdaj napisal, da sploh iščem žensko? Da jo iščem na monu? Od kje ti to?
Kaj nudim ženski? Brezpogojno ljubezen. Tako, kot vsi normalni. Seveda, če nisi materialist.[/quote]
lepo, Domen.. sedaj se pa pripravi na kakšne “sočne” komentarje EB & Co. 🙂
Ne, ne in ne 🙂
Pred trgovino tudi ne, ker vsako oblaja, ga ni nacina, da bi bil primeren kraj in čas, očitno. 🙂 :)[/quote]
Ja pa kaj ti res ne zmoreš dalje kot do gostilne, trgovine, veselice? Zakaj te to tako prizadane?
Res ne poznaš nobenega drugega načina kot to, kar kar skoz ponavljaš?[/quote]
Zato pa sprašujem vas ženske, kaj in kje naj bi bil sploh normalen način za vas. kot smo lahko prebrali v temi: ga naj pokličem, ste se nekatere zelo pritoževale nad verjetno zelo normalnim moškim, ker je pristopil sredi popoldneva do ženske, ter jo prosil za številko, da je ta tip ITAK opazoval folk na parkirišču in bla bla bla. Zato! Je v halerijah, operi, hribih lahko kaj drugače? Na maratonu? Zakaj bi bil maratonec, če to nisem? Zakaj bi bil hribolazec, če se bojim višine?
Draga forumašica, sprašujem samo za način, in kraj, da nebi moški izpadel kurbir! In ja, marsikaj mi ni jasno.
Domen, naštela sem ti kup stvari. Če ti nobena ni všeč, potem ti res verjamem, da težko katero spoznaš.
Veš, tek ni samo maraton, lahko si tekač, ni nujno, da si maratonec pa spoznaš katero. Seveda pa ni nujno, da si tekač, če se ti ne da, lahko si pa kaj drugega, a ne.
A ti je v tvojem lajfu sploh kaj všeč? Imaš sploh kak hobi? Počneš kaj zanimivega v prostem času? Ali si vedno med štirimi stenami? Kar kolikor te berem, očitno res ne greš nikoli med ljudi in nobena stvar ti ni zanimiva?
Če jo sam/sama še nisi doživela, potem ne govori, da je ni. Seveda je, že to, da te partner ljubi kljub vsem “napakam” ki jih imaš. V celem kompletu, kot takrat, ko te je začel ljubiti, ko te je spoznal.[/quote]
Očitno je tudi ti nisi občutil, če si samski. Ker, če bi jo kdaj občutil, potem bi ostal z njo. Razen seveda, če si vdovec, potem je druga.
Res ne poznaš nobenega drugega načina kot to, kar kar skoz ponavljaš?[/quote]
Zato pa sprašujem vas ženske, kaj in kje naj bi bil sploh normalen način za vas. kot smo lahko prebrali v temi: ga naj pokličem, ste se nekatere zelo pritoževale nad verjetno zelo normalnim moškim, ker je pristopil sredi popoldneva do ženske, ter jo prosil za številko, da je ta tip ITAK opazoval folk na parkirišču in bla bla bla. Zato! Je v halerijah, operi, hribih lahko kaj drugače? Na maratonu? Zakaj bi bil maratonec, če to nisem? Zakaj bi bil hribolazec, če se bojim višine?
Draga forumašica, sprašujem samo za način, in kraj, da nebi moški izpadel kurbir! In ja, marsikaj mi ni jasno.[/quote]
meni se zdi kjerkoli ok.. ali v trgovini, na razstavi, v knjižnici, na koncertu, v hribih.. le da je pristop v redu in da tip oddaja dobre vibracije.. itak začutiš to 🙂
No vidis, kako je lahko takoj nekdo oznacen za nedruzabnega, zaprtega med 4 stene. Spraseval sem v bistvu cisto na splosno, ker sem najvec komentarjev prebral za gostilne, veselice in na vcerajsnji objavi- pred trgovino. Sem zato, ker sem posploseval, ze nedruzaben? Samski zato, ker čepim med 4stenami? Je mogoče krivo to, da obstaja veliko osebkov, ker takoj nekoga označijo za takega in takega, ker samo sprašuje?
Nizi pa ne iščem ženske, sploh mi pa na kraj pamrti ne pade, da bi jo preko kakšnega foruma. samo doživel sem že mnogokrat prav take reakcije, kakršne opisujete tukaj. Na tem forumu. Pristopiš, ogovoriš, baba viha nos, se dela fino, potem pa izveš, da ona hoče s tabo priti v kontakt, ampak jo skrbi, kako bo izpadla. Da o nekaterih vseznalk tukaj sploh ne govorim.
Bi moral svoj življenjepis ruknit gor? Moraš do neznanke pristopit z mapo o vsem kar si do sedaj počel, da vam bo nekaterim ok? sprašujem čisto s same radovednosti , sploh te, ekstra družabna bitja, ki v en rog tulijo, kako so oh in sploh, razgledana, družabna, a 10 ur na dan preživijo tukaj. Mater, mal se preberite- sami sebe, nekateri, ne bi vam škodilo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.