zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?
Gledam, berem tu gor, in sploh ne vem, kaj se vam v glavah plete. Ženska, seveda. Ga ni načina, da bi bil všečen za pristopit do vas. Torej, kakšen pa je način, in to tisti pravi, da bi bile zadovoljne? Zvečer v gostilni ne, ker si takoj pijanec, na veselici še manj, zunaj pred trgovino tudi ne, ker sigurno vsako oblajaš, … No da slišimo.
Ni tako hudo. No, vsaj v naši regiji ne.
Dekleta se ogovarja na raznih zabavah, še posebej, če so v kakšni zidanici oz. na kakšnih rojstnih dnevih ipd., potem so to razni dogodki, kjer srečaš sebi podobne, vsaj po hobijih, naprimer tekme, športne aktivnosti, razni tečaji ipd.. Ali pa izleti. Joj, priložnosti toliko, da o tem sploh nebi.
Bolj kot kraj, je pomemben način, kako nekoga ogovoriš in seveda potem, z njim/njo govoriš.
Ja samo do zdaj je blo vedno tko, da so ble na zacetku vse navdusene nad hobiji, pa naj bo to spott al karkoli drugega, potem pa se zacnejo pocasi stopnjevat pritiski… Ne it enkat ne it drugic,xxxxx ona ona ona… No way, da bi se kdaj se kaksni stvari odrekel, ker te stvari ki jih imam rad opravljam in sem srecen, tko da ne zastopim, laj vam zacne dogajat cez cas…
Da te potolažim, zunaj ne boš naletel na skelo. Če pa boš, boš imel pa res neverjetno smolo. Plus tudi če boš, bo v reali izpadla dosti bolj prijetna za pogovor. Za ekranom so vse samozavestne, drzne, nadpovprečno razgledane, izobražene, nedostopne,…Right, ker taka nima nič drugega za počet, kot klofat tipke na forumu in se zgražat nad moško populacijo ? 🙂
To je ves tvoj prosti čas: gostilne, veselice in galerije?
Nič drugega ne počneš v prostem času? Če počneš samo našteto, potem mi je povsem jasno zakaj nikakor ne najdeš ženske.
Pojdi na kak jezikovni tečaj, skoraj same ženske, mogoče se kdaj pojavi kak moški. Pojdi na razne športne vadbe, tečaje, potovanja. Pojdi na športne prireditve. Recimo kolesarke, tekaške. Zdaj imaš LJ maraton recimo. Čeprav po mojem je tam preveč gužve. Je pa dosti takih tekaških zadev, kjer ni toliko ljudi, je bolj primerno za spoznavanje. Ja pa na gore ne pozabi.
Tale zadnji post je neverjeten…pa kaj hudiča vse mora človek počet, da bi koga spoznal…telovadba, hribi, tečaji, potovanja…še maraton???? OMG, saj lahko celo premoženje zapraviš za to, da se ti “morda” nasmehne sreča….japajade!!! Iz vsega tega spoznavanja smo naredili celo znanost! Pa kaj, če te ogovori na veselici, zato še ni pijanc. Pa kaj če ga srečaš v lokalu al pa pred trgovino….v končni fazi tud jaz ne vem koga pametnega bi kje spoznala…pa se resnično nimam časa ravnat in pohajkovat po zgoraj naštetih nasvetih…imam otroka. Pa smo spet tam…reva boga bo težko koga dobila, ker ima otroka…Pa kaj!
In še tole, me prav zanima kako bi se odzvale ženske, če bi moški prišel na Zumbo, recimo…sigurno ga ne bi sprejele na način: Oooo glej ga, prišel je plesat, kok fajn….prej bi blo, ja kaj pa ta tle dela, med samimi ženskami, išče priložnostni sex….ali kaj podobnega. Ja, slovenke znamo bit kar zaplankane al pa fine do neba (brez kakega pravega razloga!).
Kar se pa moških hobijev tiče…..ponavadi imajo moški te hobije tako za svete, kot, da se nič drugega na svetu ne dogaja. Saj bo že kdo drug poštimal stvari doma. Seveda! Saj je mamica tud vedno vse poštimala a ne, zakaj pa še partnerka ne bi??? Sem popolnoma zato, da ima vsak svoje hobije, svobodo ampak naj si potem delita še vse ostalo, da ženski tudi ostane še čas za kaj pa magari za ležanje na kavču hehehe….
Nikjer ne piše, da moraš vse to početi. Je pa čudno, če visiš samo po gostilnah in veselicah. Če ženska to počne, verjamem, da bo z lahkoto našla moškega, ampak obratno pa bo bolj težka.
Premoženje? Hobije imaš zato, da uživaš v njih. To, da koga zraven spoznaš je pa dodatek. Najbolj neumno je, da si kupiš športno opremo, ker želiš koga spoznati. Če pa to redno prakticiraš pa že imaš opremo. Tudi na tečaj jezika greš, ker se želiš naučiti, a ne? Če pa koga spoznaš pa je to dodatno. Ja, če greš pa na tečaj samo zato, da koga spoznaš potem pa si res lahko razočaran/a.
Koliko si jih že spoznala, partnerjev mislim, kar tako pred lokalom ali trgovino?
Z zumbo nimam izkušenj tako, da ne vem kako je tam.
Dejstvo pa je, če ne greš med ljudi, bolj težko koga spoznaš. Če samo na to čakaš, da koga srečaš v trgovini… hja, težka bo.
Pa mene osebno moški, ki ne počne drugega v prostem času kot hodi po gostilnah in veselicah, res ne bi pritegnil in verjamem, da skoraj nobeno drugo žensko ne.
Pametni moški, niti ne izbirajo in so samski. Kaj naj dela moški s tečno žensko, ki samo nerga in nič drugega. In itak nikoli ni prav. Sčasoma si še ljubija priskrbi, ko jo mož čustveno zapusti zaradi njenih izpadov. Seveda, je na koncu moški vedno kriv za vse. Če leži doma na kavču, bi lahko šel športat, če gre športat, bi lahko kaj doma napravil. Če dela doma, pa je nemogoč, ker ne podarja družinske ljubezni in ga ni nikoli doma.
Skratka, moški puste babe pr miru, če hočete met mir v življenju.
Če hočeš spoznati Slovenko mimo jezikovnih tečajev, vadb zapletenih plesov, in treningov eksotičnih modnih športov, moraš poleti na hrvaško obalo. Tam vse te poliglotke, plesalke in športnice po pol litra vodke dajo kavsat mimogrede, samo se moraš Bosanca delat. Da si slovenček, ji poveš šele potem, ko sta opravila in se ona zapali ter za tabo leze. Zna pa biti tudi to nadležno …
Travmiranje glede neuspeha pri nasprotnem spolu so sposobni le tisti, ki sami niso pripravljeni na resno partnersko zvezo. Torej je že v štartu z njimi nekaj narobe, krivijo pa druge za svoj neuspeh. Ni problem v lokacijah, ni problem v prilagajanju…nikjer ga ni, če si človek na pravem mestu, s čistimi mislimi v glavi. Psihopati bodo večno samski in večno zagrenjeni in večno tarnali nad bukavim lajfom. Pa kdo se bo ukvarjal z njimi, ko je pa dosti drugih prijetnih osebkov na tej naši prelepi zemljici:).
A ti normalni moški delajo konkurenco in jih hočeš prepričati, da naj nehajo, da bo zate več žensk?[/quote]
Ko bi se kdaj posnele in pol poslušale svoje veleumne izjave. Bogi poročeni moški, no vsaj večina, ki morajo postati copate in dihati kot ženkice hočejo. Drugač je itak ogenj v strehi. Pa ne mi govort sedaj kako ste oh in sploh.
Forum je zaprt za komentiranje.