Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zakaj za boga ne morem kopirati nečesa z neta?

Zakaj za boga ne morem kopirati nečesa z neta?

Eno besedilo bi z neta copy/paste, pa malo preuredila za lastne potrebe. Pa se hudiča ne da.

Ko označim tekst in z desnim klikom miške se mi prikaže samo opcija ¨Select all Text¨ in pa ¨Deselect All text¨ in pa ¨Look up¨

Ali je kakšna finta da bi se vseeno določen del dalo skopirat??

Prepiši, oz. pretipkaj, vendar bodi poštena in zapiši zraven vir prepisanega………

Ne označi ničesar, klikni desno, izberi “Pokaži izvorno kodo strani”, potem pa tam poišči želeni tekst, ga označi in skopiraj kamor želiš.

Hvala, ampak ko kliknem na ¨Stran¨ – ¨Ogled izvorne kode¨ se nič ne spremeni na strani,medtem ko to isto naredim recimo tule na starševskem čveku pa se mi odpre novo okno z vsebino v html.

ena možnost je da daš dol z neta program ki poslika stran (ala print screen) potem pa pretvori vse črke znake in številke iz slike v navadno obliko kjer jih lahko kopiraš.

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Aja še pozabil sem dodati ime programa: “team viewer 6”

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

preberi si tukaj

Hvala lepa, vsem, ampak sem bila tako nestrpna da sem že ¨preklofala¨

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close