Zakaj vsi vi moški, ki varate,..
rečete svojim ljubicam, da doma pa ni več seksa?
Pogovarjala sem se do sedaj z že kar nekaj moškimi, ki varajo. Vsi so mi rekli, da imajo doma seks z ženo urejen, po 20 letih vsaj 1x ali celo 2x na teden, niti eden ni rekel da seksa 1x na mesec ali pa še to ne.
Se pogovarjamo, pa rečejo, da ljubici pa vedno reče da kako je ubog, da doma ni več seksa, da je ljubica bolj ognjevita in se bolj potrudi, ker misli da ga bo s tem dobila v svoj objem za zmeraj.
Delam za šankom pa res marsikaj slišim in vidim, enkrat je prišla tudi ljubica od enega in jo je on predstavil vsem, rekoč “ta je pa ta, ta boljša kot moja Romana” (žena) in vsi v smeh. Vključno z cenjeno gospodično ljubico, ki je potem sedela z njim za mizo 3 ure, se pogovarjala in na koncu sta šla še celo skupaj iz lokala.
Drugi pravi, evo spet me kliče. Kdo, a žena. Ja pejt domov. Ne ne, ljubica me kliče. Se tip javi, govori minuto dve, reče “evo pridem za petnajst minut”, se heheta in reče, fantje moja me hoče, kaj pa naj – in plača vsem rundo, pa gre do ljubice na seks. Doma pa poročen, 4 šoloobvezni otroci.
Naslednji dan pa razlaga, kako je ženo nabrisal zjutraj ker ga je ljubica včeraj tako razrajcala, da je imela še žena nekaj od tega.
Zakaj to počnete? Res bi rada vedela.
Ja lej radodajca…
Ja pac ta neka prizadeta miselnost… Več jih…boljše. To si muško… A vecina takih da niti za svrsit po faci ni. Da ti se zelodec obrne. In te… in miselnost.
Je hadis… Da na sodnjemu dnevu tak ki je obelodanjeval kaj je pocel z zeno ne bo niti pogledan.
Ja zakaj recejo da ni… Da bi pa mogoc ona dala…
No in potem ti vzami tako ki je rabljena… Ki se je sla takih for…
Ne, nismo vse natakarice iste. Sama recimo nikoli ne pijem skupaj z njimi alkohola, ker sem jim že prvi dan rekla, fantje, če hočete me častit pijačo, mi raje dajte keš semle v tale lonček, pa bomo prjatli. Dnevno se mi nabere do 25 evrov, rekord je bil 275 evrov (delala cel dan, od 6.00 do 23.00), raje to kot da bi pila z njimi. Poznam naše fante iz vasi in še ko nisem delala tukaj, sem vedela kako imajo stvari poštimane. Dosti žena tudi ve, da ima “njen” eno smrkljo pa rečejo “kar naj jo ma, jaz mam pa bajto pa denar od njega”. Prisežem.
Ni samo to, da se hvalisajo in govorijo, če jo da na spiker pa vsi slišimo da ni žena na drugi strani, pa ljubica pride v lokal in gresta potem od šanka sedet skupaj za mizo – pa se čisto spodobno obnašata, tretji jo pripelje samo pokazat od daleč, imam pa tudi tri take ki jih je groza obelodanjat pred drugimi da imajo ljubice, to je javna tajna in o tem se ne govori, so še premladi (37, 42 in 44). Nekateri od teh zavijejo včasih tudi do prostitutk, gledajo za šankom na portalu fotke in se slinijo, par se jih tudi zmeni za seks v roku ene ure do dveh in grejo. Se grejo tudi stavit, naj dokaže da je res šel, pa dobijo fotko kako jo natepava.
Res je tudi to, da to ni neka klientela moških ki so vrhunskega izgleda in ne vozijo avtov za 100 jurjev (nima pa noben avta pod 15 jurjev), to so dejansko taki ljudje za katere bi človek NAZADNJE rekel da varajo oziroma “ja kera bo pa temu dala”, ker to so pač moški z vasi, večinoma kmetje, obrtniki, preprosti ljudje, brez posebne izobrazbe. Pridejo pred šihtom k nam v lokal, pa po šihtu, pride ob 16h in je do 22h ko ga žena pokliče, pri nas. Če se ne zgodi kaj drugega.
Ne vem kako je pri moških ki so bolj na nivoju, ampak pomoje kaj dosti drugače ne more bit. Varanje na višjem nivoju pač?
Res je. Za šankom od rahlo okajenih moških slišiš vse, ker natakarice smo itak prodajalke, strokovnjak za marketing, psiholog in še vse ostalo po naročilu. Slišiš vse in od začetka zaradi lastne naivnosti tudi sama nisem verjela pa sem vse jemala s ful rezerve, kao ja ja ja, alkohol te naredi frajerja. No potem pa ugotoviš da se mogoče kelnerci in za šankom zlažejo praktično nič, po vsej verjetnosti se doma dosti bolj zmišljujejo in lažejo. ŽAL. Pride žena od enega ki živi naproti nas, on pa na telefonu s svojo ljubačico, pa se v sekundi ko zagleda ženo da prihaja notri, začne profesionalno obnašat in govorit kot da govori s stranko ki ji bo jutri ograjo montiral. To ne moreš verjet, razen če ne vidiš in slišiš na lastne oči in ušesa. Kaj naj rečem ženi, čujte vaš Andrej se je v bistvo zmeno da jutri pofršola ono smrkljo blontno z bencinske, saj te veste kira je… Naj ji to rečem? Ne ne bom, ponudla ji bom kos domačga štrudlja pa jo vprašala kaj bo spila na MOJ RAČUN (iz mojga tringlta) pa jo vprašala kak so otroc.
Dobro, zdaj kak je z ljubicami pa kakšne so, tak vsi vemo pomoje. Ampak nisem odprla teme o tem, da bomo o ljubicah. Gre se za to, da zakaj se moški lažete vašim ljubačicam (moj omiljeni izraz – kombinacija ljubice in =bačice, moj izum hahahahah), da doma ni seksa. No prosim moški ki ste tukaj, pa vem da vas ni malo, oglasite se in povejte. Konec koncev ste tu anonimni pa lahko poveste, kaj in kako je na stvari – samo prosim ne nam pa pokazat, kako stvari stojijo, tega pomoje noče nobena vidt.
no pa saj imaš med ušesoma menda tudi kakšno možgansko celico, ne samo radarjev s katerimi vlečeš na ušesa. Nobena ženska ne sliši rada, da je samo ena tretja luknja na moški frulici, ampak hoče biti ena in edina. Moški veliko lažje pride do seksa, če ženskam naloži, da je z ženo samo še zaradi materiala in otrok, kot če bi ji po pravici povedal, da živi v neki povprečni zvezi, pa bi se rad še malo fukaril okrog, po možnosti brez kondoma.
Jaz sem se kar prijavila, se mi ne da vsakič znova pisat imena.
Ja, seveda rade vse slišimo da smo ene in edine, to se strinjam ampak ženske drage ki ste s poročenimi možmi, a ve to res verjamete? Mogoče se javi še kakšna taka, ki je deležna takega istega nakladanja in to celo verjame in bo zdaj tu pisala, kako je to res da z ženo ne spita več skupaj, saj pa ji je ja rekel to. Zanimivi so mi ti odnosi.
No pa da ne sprašujem samo vas ostalih, pa da ne bom izpadla samo firbčna gos ki jo zanimajo drugi. Povem še svojo izkušnjo, ker imam ravno čas (prehlajena doma, do sobote zjutraj moram biti ok). Stara sem bila 28 in ravno šla narazen s fantom po 9 letih razmerja, ker sva ugotovila da nisva več za skupaj, sva se enostavno prerasla in sva šla vsak po svoje, kje je zdaj, nimam pojma. Samska 28letnica je očitno kot dobitek na loteriji zaželjena. Spoznam enega 37letnika, mu dam priložnost, hodiva ven skupaj, pride parkrat k meni (sem v najemu, da se slučajno kdo ne bi vtaknil od kje mi s kelnersko plačo stanovaje), jaz k njemu domov (!!!), vse fino,.. gledava film, potem seks krasen na kavču, nisem prespala na lastno željo, se odpeljem domov. Potem pa ni bilo od njega kar na lepem slišat prvič cel vikend nič. Mislila sem najmanj, da leži v bolnici, da se mu je kaj zgodilo, da se ne javi ne nič. V ponedeljek mi piše dopoldan kot da ni nič, jaz pa ker sem res prava ovnica, si rada pridem do dna zadevi in se najavim pri njemu doma popoldne (ker sem že bila 99% da tule nekaj ne bo v redu), se ne javi več od tega sporočila dalje. TU SEM ŽE VEDELA. Me kliče naslednji dan, da je imel frko v službi in da lahko jutri pridem (spet isti dan, ista ura kot takrat). No, da skrajšam verzijo odisejade, njegova žena je delala smensko v bolnišnici. Zato me tudi ni peljal v spalnico, mi je pa pras€c ponudil za prespat – česar še zdaj ne razumem. Stanovanje je bilo pa tako, vam povem, kot da se je vselil samski zakrknjen moški pred dvema tednoma, nikjer nič, skupne slike, nič nikjer, nobenega življenja, celo v kopalnici nobenega sledu o ženski (je pa res tudi to, da nisem odpirala omaric in gledala kaj je OČITNO skril v omare).
Vam povem da za bruhat, zdajle si grem delat kosilo, potem pa še napišem drugo izkušnjo, dosti hujo.
kelnerica lili, 01.12.2021 ob 12:39
rečete svojim ljubicam, da doma pa ni več seksa?
Pogovarjala sem se do sedaj z že kar nekaj moškimi, ki varajo. Vsi so mi rekli, da imajo doma seks z ženo urejen, po 20 letih vsaj 1x ali celo 2x na teden, niti eden ni rekel da seksa 1x na mesec ali pa še to ne.
Se pogovarjamo, pa rečejo, da ljubici pa vedno reče da kako je ubog, da doma ni več seksa, da je ljubica bolj ognjevita in se bolj potrudi, ker misli da ga bo s tem dobila v svoj objem za zmeraj.
Delam za šankom pa res marsikaj slišim in vidim, enkrat je prišla tudi ljubica od enega in jo je on predstavil vsem, rekoč “ta je pa ta, ta boljša kot moja Romana” (žena) in vsi v smeh. Vključno z cenjeno gospodično ljubico, ki je potem sedela z njim za mizo 3 ure, se pogovarjala in na koncu sta šla še celo skupaj iz lokala.
Drugi pravi, evo spet me kliče. Kdo, a žena. Ja pejt domov. Ne ne, ljubica me kliče. Se tip javi, govori minuto dve, reče “evo pridem za petnajst minut”, se heheta in reče, fantje moja me hoče, kaj pa naj – in plača vsem rundo, pa gre do ljubice na seks. Doma pa poročen, 4 šoloobvezni otroci.
Naslednji dan pa razlaga, kako je ženo nabrisal zjutraj ker ga je ljubica včeraj tako razrajcala, da je imela še žena nekaj od tega.
Zakaj to počnete? Res bi rada vedela.
Tam si ga imela pa bi ga lahko vprašala zakaj to počne. Spraševat vesoljni internet zakaj par kalibrov dela to kar dela, je precej neumno.
Saj pa sem gor napisala, kaj je odgovor od takih, zanima me še od ostalih ki so pač tukaj oziroma kot kaže, so se potuhnili. Mogoče se je pa celo kdo prepoznal v moji zgodbi, hahaha.
Sploh pa mislim, da se je o takih temah treba pogovarjat in se nehat delat, da to ne obstaja in da je vse zmišljeno, pa mogoče prebere celo kakšna žena, ki ji mož dela cele dneve naokoli in mu ni kaj dosti za seks. Vam povem ženske, moškim je stalno za seks razen če so kaj zares zares hudo bolni. Če vam reče, da mu ni, mu ponudite pa blowjob – če še to zavrne, potem je nekaj narobe.
Promoviranje da smo moški zlobnezi. Zmeraj igranja karte zrtve. Dejsto je da zenske varajo 33% moški varajo 33%. Medtem ko smo moški izkreni v druzbi. Zenska nebo nikoli priznala, niti prevzela odgovornosti za svoja dejanja. Dejstvo je da so razlogi z obeh strani zakaj varajo to ni odvisno samo od sex ampak še od drugih stvari, mir, dobra druzba, ohranjenje ljubezni, vzgoje od staršev, vrednot osebe.
Ena stvar kaj moški ne počnemo je zaljenje zensk na način kot to počnete ve za moške. Dejstvo je da vsi mamo napake, ali le najbolj inteligentni se z njih učimo.
Ne vem zakaj se sploh obremenjuješ s tem. Ni nobene škode. Žene ne gane ker je verjetno itak v eni pijanski noči zanosila ko lenuhar ni pravi čas odskočil, se poročila ker se to spodobi in sedaj vsako nedeljo špilata fletno družino v resnici se pa videt ne morta. Verjetno je še vesela da visi za šankom in ne doma in da se prazni drugje da ima ona mir. Ljubica je vesela ker si domišlja da je tako posebna da si revež ne more pomagat in jo naskočit čeprav ima ženo doma. Se počuti končno zaželjeno, čeprav je samo kanta. Dedc se pa za tiste par minut počuti k superman in ekstremno zaželjen in taprav dedc. V bistvu vsi pridobijo. So itak preveč patetični da bi živeli življenje človeka dostojno in jim je dosti lažje pač živeti v laži in si pumpat svoj krhek ego. Žena s tem da je ŽENA, ljubica s tem da je BOLJŠA KOT ŽENA, dedc pa s tem da je ZAŽELJEN. V resnici nihče nikogar ne mara. Še najmanj pa marajo sebe. Ker noben z kančkom samospoštovanja, samozavesti in samozavedanja ne bi živel tako bedno zlagano življenje. Tako da namesto da razmišljaš o njih raje razmišljaj o tem kako si boš ti ustvarila tako življenje, da ti ne bo treba bežati od njega.
Forum je zaprt za komentiranje.