Zakaj vsi samski moški hočejo otroke?
V službi, doma, med kolegi.
Vsekakor se ne afnamo na tisoč in en način. Ženske vse nekaj tisoč hobijev pa ta šport pa on šport pa gore pa kolo pa smučanje pa potovanje pa predavanje pa tečaj pa tretji tečaj… polno vsega. Kaj boš z žensko, ki vsak dan športa pa zraven še hodi na dva jezikovna tečaja pa še na razna predavanja in tako naprej?
Moški smo bolj umirjeni, ne tratimo časa in denarja tako na veliko.
meni pa se zdi zelo primitivno od moških, ki govorijo o grdih ženskah.
nimamo vsi enakega okusa in kar je enemu lepo, ni treba, da je vsem
moti me pa v osnovi izraz GRDA, ker mi je poniževalen in primitivno zveni iz ust – verjetno tudi primitivca in na drugi strani lepotice……. o lupčki, kok ste pa stari no
na koncu se boste našli pa bog ve s kako žensko
ker s tem karakterjem… ne vem no. lepa in pametna si verjetno nima kej pomagat z vami
se navadno stvari izpeljejo tako, da trije volkovi samotarji skup potegnejo in začnejo pljuvat haha
in to, da ženska ni bila izbrana – kje pa, na loteriji bedakov?
ženske imamo svojo pamet, kriterije in hvala bogu za čim več takih žensk, ki znajo živet same in ne pobirajo luzerjev in maminih maz po tej naši ljubi domovini
se je res za zamislit nad tipi, ki si do 35.leta niso ustvarili niti družine, niti uspevali v vezi na daljši rok. od takega je samo za bežat v kolikor nima res kaih hudo tehtnih razlogov
Ne boš verjela, podobno velja za nas moške. Vedno več nas je.
Zakaj bi se človek sploh želel vezati? Mislim, kaj bi imel od tega? Ko gledam vezane kolege, kregarije, risanke z njihovimi taščami, si rečem…jaz tega v lajfu nea rabim.
Kolk tebe moti moško kritiziranje žensk, po drugi strani si pa v prvi borbeni liniji, ko je treba pljuvat po moških. Bo treba pred svojim pragom pomest..khm..
Aleksandra, če te kaj tolaži: še več je grdih moških kot žensk. V povprečju ženske veliko več dajo na videz kot moški, zato je med moškimi več grdih kot med ženskami.
Veš, če obstaja vizuelno lep človek, obstaja tudi grd. Tako pač je.
Veš precej žensk poznam, nad 30, ki samo jamrajo in jamrajo, da ni moških, da si želijo veze pa ne najdejo moškega. Torej? Si ne želijo biti izbrane? In ja, skoraj vse od teh, ki jih poznam, imajo univerzitetno izobrazbo. TOrej neumne niso.
Hja, vidiš tako kot ti praviš za tipe, ki si niso do 35tega leta ustvarili družine, tako isto pravimo mi za ženske. IZjema so tiste, ki si želijo biti samske, amapak take ne poznam. Vse bi bile v vezah, jamrajo, da ni moških, se pa ne vidjo same sebe.
jaz pa nobenega grdega človeka ne poznam.
kaj pa je merska enota za grdega in kaj za lepega človeka – ti misliš, da je okus vseh ljudi enak?
ali da so morda grdi za vse tisti za katere ti meniš, da so grdi?
vsaka pokrovka svoj pisker najde
spider, sej kdo te pa preganja, da se moraš vezat?
če si boš najdu tako k ti bo cel klan prignala zraven pol si boš tako pač najdu :))))
ampak tko k si ti želiš morda npr vezo z eno osebo, žlahto pa videt 1x na leto al pa še to ne – ziher se tut kaka ženska najde taka
ni to samo lastnost moških, da ne prenašajo en kup ljudi zraven
ni nujno. jaz še vedno mislim, da človek ni narejen za bit sam, je pa res, da eni živijo sami lažje kot drugi.
sloboda je v glavi in ne v statusu.
in kadar človek mora kej ŽRTVOVATI – ujej :))) pol pa sam stran haha
z nekom si takrat, kadar ti je z njim lepše kot samemu. če pač najdeš take s katerimi ti ni, ali pa je potrebno preveč “žrtev” in omejitev svobode, pol je tle nekaj močno narobe
Forum je zaprt za komentiranje.