Zakaj vsi samski moški hočejo otroke?
Hja, taki, ki so imeli otroke že v puberteti, ti dvomim, da so že kaj odrasli.
Najbolj zateženi so pa 45+ letniki, brez otrok, in ti iščejo tam okrog 30 ali še manj stare. Sploh ne morem verjet koliko je takih težakov.
Kje je kak normalen 35 letnik, ki ne išče maternice? Zaradi mene je lahko ločenec, če ima z bivšo vse urejeno tako kot je treba, ampak takih ni. 40+ me pa ne zanimajo.
Se zelo strinjam z minksi glede 45+ starih moških ali tudi 40+ stari te so najbolj zateženi. Večina jih je tudi fizično neprivlačnih želijo pa imeti vse ženske stare tam od 20 do maksimalno 35 let, supermodele hahaha, čeprav sami že skoraj gnijejo. Mislim da sem v tej kategorijo moških nad 40 let srečala do sedaj samo 2 ki sta izgledala ene 10 let mlajša in sta bila tudi privlačna vsi ostali so bili noro grdi. V glavnem sama imam 29 in mi takšni dedki težijo no sedaj ne več toliko jih hitro odpikam in ko rečem da so mi prestari se hitro spokajo, očitno jih to krepko po egu udari:)
Si tudi ne želim otrok, samo ja bi rekla da je nekako 50/50% kar se tiče te želje recimo pri moških ki imajo nad 35 let. Seveda je dosti samskih nad 35 ki nimajo otrok pa si jih želijo samo saj je dandanes tudi dosti takih žensk in naj se potem oni poparčkajo skupaj in naredijo otroke.
Poznam pa dosti primerov od kolegic ki mi pravijo da so imele tipe stare nad 35, ki so imeli že otroke in potem so bile komplikacije ker si taki tipi tudi želijo najti neko mamico njihovim frocom.
Jah je treba vedeti kaj želimo in biti iskreni do sebe in to tudi povedati človeku da se ne zapletaš z nekim nekompatibilnim človekom.
Ma ja, meni gre to tudi na živce te komaj pozna pa že začne omenjati lastno familjo in froce, precej nenormalno. Ok, na net-u je itak veliko freakov tako da me to ne preseneča če ti to reče nek tip preko net-a.
Glede tipov s froci o prej bi pa rekla da taki živijo v preteklosti, sem bila z nekom takim v vezi nekoč in sem imela feeling kot da je še vedno v vezi s to svojo bivšo s katero sta imela otroka. Skratka slej ko prej ti bodo začeli otroka vsiljevati v smislu da boš varuška ker to boš itak moral biti slej ko prej. Tako da ženske ki se zapletajo s tipi ki imajo otroke od prej, dobro razmislite če je to pravo za vas.
Zame je še najbolje moški recimo star od 30-36 let brez otrok, brez nekih hujših travm v razmerjih in nekdo, ki si ne želi takoj otrok ampak je bolj flegmatik glede tega.
Ja minksi se strinjam, se poistovetim s tabo v teh pogledim ker sama tudi nimam želje po otrocih in recimo moški 35+ ki ima že otroka od prej je vseeno boljši za nas kot nekdo ki si pa noro želi imeti froca in to čim prej.
Samo vseeno, poznam kar nekaj žensk mojih let ki si tudi ne želijo otrok in v svojem življenju sem spoznala enako kar nekaj moških ki tudi niso imeli želje po otrocih. Tako da se najdejo tudi takšni in ni nujno da ima otroke od prej. Vse sorte ljudi je na svetu samo najti je treba kompatibilne.
Jaz imam tudi en profil na neki tuji dejting strani. In imam recimo napisano da ne želim otrok in da iščem samo frende. Pa me še vedno klikajo in pišejo vse sorte tipi. Tako da v tem primeru se te stvari ne prefiltrirajo ravno 100%.
V real lajfu je pa najbolje biti iskren takoj ko spoznaš nekoga ne sedaj da mu takoj zavpiješ ejj js si ne želim frocaaa! lol, ampak na začetku skozi pogovor to omeniš in tudi on da pove svoje mnenje in na podlagi tega se potem lahko človek odloči ali boš šel v resno vezo ali ne.
Kakor jaz opažam je največ 35+ tipov takih, ki so v kao resni vezi ali poročeni zadnjih 5, 6 let imajo po 1, 2 otroka. V vezi jim že močno škripa in veliko jih vara in ja potem da izbiraš med takimi? Ne hvala, samo kot že rečeno treba gledati tudi tujino ne samo to našo malo Slovenijo. Dovolj je tudi samskih in normalnih in brez otrok v vseh starostnih kategorijah verjemite.
Ja saj mogoče spoznaš kakega tujca in se boš k njemu preselila, poskušaj razmišljati v to smer. Glede Slovenije moraš vedeti da nas je res samo 2 milijona saj ne pravim da tukaj ni šanse da se najde normal tipa od 35-40 po možnosti brez otrok in da si jih tudi ne želi. Samo kot sama vidim ker imam profil na tuji dejting strani je folka ogromno in večje možnosti. Ko daš na tej strani v mašino kriterije recimo stari 35-40 nima otrok in si jih tudi ne želi jih ogromno ven pade in lahko med takimi izbiraš. Mogoče poskusi na tujih portalih kaj pogledati, če pa iščeš tu pri nas na raznih ona-on in podobno je pa to veliko manj ljudi. Mogoče probaj tole stran http://www.okcupid.com to je največja ameriška dejting stran folka s celega sveta in pa popolnoma zastonj je.
Forum je zaprt za komentiranje.