Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj vsi rinete na Hrvaško?

Zakaj vsi rinete na Hrvaško?

Zato, ker samo prevoz z letalom v obe smeri stane več, kot apartma 1. vrsta ob morju na HR za 14 dni.

Res bolno vprašanje!!
Si morda nevoščljiv-a Hrvatom,ker imajo več morja kakor mi Slovenci,ki imamo samo lužico?

Vsak hodi tja kamor mu paše in kolikor cenovno zmore.

Mi zaradi majhnih otrok pač hodimo na Hrvaško. Ker je blizu. Ker je ugodno – vsaj tja kamor mi hodimo. Pot na morje traja dobre 4 ure.

Smo bili z 1 leto starim otrokom v Grčiji in ne hvala, nikoli več. Mogoče smo ravno imeli tisto leto smolo, da je imela Adria takšne zamude letov, ampak res se mi z majhnimi otroci in dojenčkom ni za pajsat po letališčih in čakat na letalo. Na letalo smo čakali 6 ur!
V Grčiji smo se sicer imeli zelo lepo, ampak tudi ni bilo za dol past, za majhne otročke je itak glavno samo to, da se kopajo in imajo luštno. Tudi jih ne mislim sredi vročine matrat z raziskovanjem otokov pa ne vem kakšnih vse izletov. In da grem v Grčijo ali Egipt samo zato, da lahko rečem, da sem bila tam in ležala na plaži, pa tudi ne hvala.

Si morda nevoščljiv-a Hrvatom,ker imajo več morja kakor mi Slovenci,ki imamo samo lužico?

Res nisem bla na Maldivih, Karibih, Havajih … (si niti ne želim tja), pa na Hrvaško kljub temu ne hodim, tud zaradi bližine ne. Če ne veš, je še na stotine drugih destinacij. Tud v oddaljenosti par 100 km kot hrvaške destinacije.

jup k adria je edini letalski prevoznik ;P

kdor ne gre na hrvaško, ni slovenc :)))

Mene sprašuješ?
Ne, nisem, samo se držim načela, da hodim tja, kjer mi je všeč. In rinjenje na Hrvaško mi je nedoumljivo, če imate toliko pripomb.
Se pa jaz s Hrvati čisto dobro zastopim sicer, res pa je, da ne hodim na turistične destinacije :p Mogoče se imamo super ravno zato, ker tam, kamor jaz hodim, ni pol Slovenije :))))))

Bravo tudi jaz sem se naveličal Hrvaške…..sicer je bilo čist ok, ampak radi bi šli nekam daleč, seveda z letalom (še bolje, če vsaj 2x prestopimo) – da bom lahko potem v gostilni Joškotu povedal, kako zelo daleč smo bili na dopusti in kako zelo fino je bilo.
Svetuj mi kakšen super truper hotel, da bo čim cenejši – pa da bo vseeno ponujal preeecej več kot hoteli pri bližnjih sosedih. Seveda mora biti hotel oll inkluziv, z preverjeno neomejeno količino pira za mene in sladoleda za otroke. Pa koka-kola je lahko tudi v kozarcu (brez flaške – tok aklih pa nismo), pa da so popoldne še prigrizki, zvečer pa obilna samopostrežna večerja, da si bom lahko nagrmadil zvrhan krožnik ……mljask.
Svetuj mi hotel, ki bo imel vsaj nekaj bazenov z finimi plastičnimi lezalniki (tam bom slikal ženkico, da kasneje pokažem sodelavcem in sosedom…), zaželjeno je tudi čimveč animacije za otroke in odrasle ……, da se v miri spočijem od otrok in ženke. Predlog ?[/quote]

Svašta, no. A ne veš, da vse to ponujajo na Hrvaškem, Palčkov očka? :))))

ma ne vem, če na Hrvaško rine svetovna smetana, bogatuni, igralci, poslovneži….Iščejo okoli Dubrovnika hiše, ki bi jih kupili za oddih, če je pred najlepšimi obalnimi mesti parkiranih toliko jaht, da ni več prostora za sidro……Ja hudiča, pol je pa menda tudi za nas navadne smrtnike dobra in vsaj toliko lepa, da nas ni treba biti sram, ker gremo tja na dopust!!!

Pa še nekaj. Meni je tudi slovenska obala prečudovita, razen možnosti za kopanje v čisti vodi in prekrasni plaži ni. Vse ostalo, narava, okolje, mesta, ambienti….meni je zelo lepo. In zelo rada grem tudi na slovensko obalo!

Haha, smetana rine tja, ker imajo mir. Ker nikogar ni. :)))

Nikogar ni? Ti si malo ruknjen, tja kjer oni hodijo je polno (Hvar, Dubrovnik…). Sicer pa se najde tudi mirne kraje in hvala bogu, da je temu tako!

odgovor: ker imamo tam vikend.
ko smo bili pred odločitvijo al kupit apartma in ga imet možnost koristit kadakoli ali pa si privoščit enkrat na leto 7-14 dni v tujini, smo se odločili za – hrvaško!!
p.s. pred tem smo bli že skor povsod (razdalje z letalom od 3 ure do 24 🙂 ). ampak, če iščeš to kar na dopustu iščemo mi – naravna senca in kristalno morje za z užitkom zaplavat – je bila odločitev več kot pravilna!

Bravo tudi jaz sem se naveličal Hrvaške…..sicer je bilo čist ok, ampak radi bi šli nekam daleč, seveda z letalom (še bolje, če vsaj 2x prestopimo) – da bom lahko potem v gostilni Joškotu povedal, kako zelo daleč smo bili na dopusti in kako zelo fino je bilo.
Svetuj mi kakšen super truper hotel, da bo čim cenejši – pa da bo vseeno ponujal preeecej več kot hoteli pri bližnjih sosedih. Seveda mora biti hotel oll inkluziv, z preverjeno neomejeno količino pira za mene in sladoleda za otroke. Pa koka-kola je lahko tudi v kozarcu (brez flaške – tok aklih pa nismo), pa da so popoldne še prigrizki, zvečer pa obilna samopostrežna večerja, da si bom lahko nagrmadil zvrhan krožnik ……mljask.
Svetuj mi hotel, ki bo imel vsaj nekaj bazenov z finimi plastičnimi lezalniki (tam bom slikal ženkico, da kasneje pokažem sodelavcem in sosedom…), zaželjeno je tudi čimveč animacije za otroke in odrasle ……, da se v miri spočijem od otrok in ženke. Predlog ?[/quote]
hahaha, hudo:))

🙂 se zelo strinjam z napisanim.

Meni je pač najbolj komot, da napakiram parkrat letno naš kombi, vzamem zraven kar mi srce poželi….kolesa, čolniček, oazo :))))…..in se grem namakat na Hrvaško.

Videla že marsikaj…in moram rečti, da je povsod po svoje lepo…samo meni ni višek prestiža sedeti pod marelo na kilometrski peščeni plaži znotraj nekega resorta.

Ko bo otrok malce večji bomo seveda šli kam…ampak na kopalne dopuste pa bomo še vedno hodili k sosedom 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close