Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj vse več poročenih išče f….

zakaj vse več poročenih išče f….

katastrofa so loleki +25 do -45, ki niti ne preganjajo babnic, še drkajo ne … in potem šinfajo čež tipe, ki jim kavsajo sestre, tete, mame, sošilke, prfokse … skratka vse, kar je med nedri počeno ☺

Jaz sem karizmatični izložbeni primerek. Monovke, na voljo sem vam… 😀
Ljubice imajo tisti, ki si jih lahko privoščijo. Dandanes pa je vse drago. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi babam bilo tolk do f.uka, ne bi toliko potrebnežev okoli hodilo. Izgleda, da je tu velika razlika med ponudbo in povpraševanjem.

Tem lolekom si ti samo malo fauš, ker niso sužnji strasti, kot ti in tebi podobni.

Kavsate vi malo sutra, sej vam brez viagre še vstane ne več.

Kaj, a že tebe pecajo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj ti interentni hrošč Marko, včasih se malo zadrži, če bi šlo?

Pa veš, da se trudim. A ti se? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženskam ni tolk do druženja z moškimi, kot to zanimanje poteka v obratni smeri. Čemu se spreneevdati okoli tega?

Če si sam kazal preveč zanimanja, potem si jih mogoče res odvrnil s tem, da bi ga še one tebi. Tvoje izkušnje so le odraz tvojih dejanj. Ti pa kar posplošiš, da se vsem isto godi. Tako razmišljajo otroci, pa še to ne vsi, kolikor žaljivo se že bere, tako pač je.

Spet nekaj domnevaš o meni, na podlagi vprašanj, ki jih postavljam. Si vedno tako brezvezen?

Povej mi raje, zakaj morajo/morate kao urejeni dedci iti na internet, da kakšno spoznate. Sej pa se tu dnevno pojavljajo moške pionudbe. Ženskih je precej manj.

Lahko bluziš, kar hočeš, ženskam je zelo malo do takih, kot si ti. Zato se jim morate močno naprej metati, da sploh opazijo, da obstajate. In jim obljubiti vse mogoče, da sploh dobite malo njihove družbe.

Ni bilo na podlagi vprašanj, pač na podlagi tvoje trditve, da ženskam ni tolk do druženja z moškimi, kot to zanimanje poteka v obratni smeri.

Na to pa sem ti iz svojega vidika že odgovoril. Koliko žensk je do takih moških, kot sem jaz, mi pa res dol visi. Ena je prek zadosti, pa ne ker bi bila slaba, ampak ker je tako dobra. 🙂

Kot vedo poevdati ženske, je na portalih za samske 10-krat več moških, kot žensk, če ni to razmerje še slabše.

Toliko o zanimanju žensk za moške..

Od kot ti ta podatek?
Kopiram iz članka[/url]

Ti uporabniki so na Slovenskem najbolj dejavni na spletnem zmenkarskem portalu Ona-on.com, ki ima v svoji bazi več kot 120 tisoč uporabnikov, mesečno ga obišče več kot 90 tisoč rednih uporabnikov. Od tega je več kot 50 tisoč uporabnikov aktivnih iskalcev partnerjev.

Pa razmerje med njimi? Vas skrbi, da ne bi padli v kakšen klub razočaranih moških? Skrb je odveč. Razmerje je resda 60 proti 40 v korist močnejšega spola.

Zagotovo je razmerje precej slabše. Bolj verjamem izjavam bivših uporabnikov, ki so jih podali tu gor, kot pa temu tvojemu na hitro preko googla najdenemu članku.

Mogoče si se ti pogovarjal bolj z ženskami iz “URGENCE”. To spletno stran so postavili predvsem zato, da so iz ONA-ON potegnili vse fukfehtarje. Tam pa je res razmerje 1:10. A s takimi se ti družiš? 🙂

Interentni hrošč, ženske so tu gor že večkrat jamrale, da so tipi s kupida, ona-on…sami zelo zoprni f.uk fehtarji.

Sej lepo, da probaš malo poboljšati njihov imiđ, samo ženske ti ne verjamejo ravno.

Kak imidž? Briga mene za imidž drugih v tem primeru. Jaz sem ti samo pokazal, da tvoja statistika o razmerju med spoloma ne štima, karkoli si že želel pokazat z njo.

od kod se samski, koruzniki … kar nekaj vezah .. čutite poklicane komenirati v tej temi???

Bistvo zakona/poročenih je iskanje lukenj v zakonu. Če je tam ni ali pa je neustrezna se jo išče tudi izven (kar še vedno pade v smisel teme) zakona/poročenosti.

Varanje je iskanje lukenj izven zakona. 🙂

iščem njo par za skupno akcijo

darjastadler@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close