Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj vse več poročenih išče f….

zakaj vse več poročenih išče f….

Povsem odvisno od človeka, okoliščin – nekateri morajo glumiti da preživijo, nekateri pa nimajo niti 1% smisla za pretvarjanje sebe, pa čeprav bi jim to še kako zelo, zelo prav prišlo. Konec koncev se vsak sam zase odloča, ali je bolje zanj, da glumi ali bo tak kakršen je. Meni ne leži metoda pretvarjanja sebe, ker sem taka kot sem čisto ok (vsaj tako menim).

Marihuanca kaj pravta mile pa trile? Kdaj greste v akcijo?

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Se strinjam. Vsak glumi po svoje.

imaš pa smolo (avtorica), da ne naletiš na take, ki ponujamo ☺

zamenjaj družbo

Pri tebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S tem se tolažijo le glumci. Tudi vsi tatovi verjamejo, da vsi kradejo, eni manj, drugi več.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolk jeze je v tebi.

S tem se tolažijo le glumci. Tudi vsi tatovi verjamejo, da vsi kradejo, eni manj, drugi več.[/quote]

NM3W bi rekel mimo sunek. Igranje ni kaznivo dejanje. Kraja pa je. Če ti meniš, da v življenju ljudje ne igramo svojih vlog je pa tvoj problem.

S tem se tolažijo le glumci. Tudi vsi tatovi verjamejo, da vsi kradejo, eni manj, drugi več.[/quote]

NM3W bi rekel mimo sunek. Igranje ni kaznivo dejanje. Kraja pa je. Če ti meniš, da v življenju ljudje ne igramo svojih vlog je pa tvoj problem.[/quote]
Seveda je moj problem, ko se z glumcem srečam in ga ne prepoznam. Drugače pa ni. :)) Tvoj pa je, ko glumiš in si pol razočaran, ko dobiš glumo povrnjeno kot darilo, ki ti ni všeč. :)) Vsi smo povezani med sabo.

punca, kako pa si urejena, da imaš gužvo okoli sebe? Vdiraš s seksipilom v moško vidno polje v službi, tudi šefom, ne samo tistim, ki bi jih rada zapeljala? Ne veš o čem govorim? Poudarjaš obline, dekolte, ustnice, zasanjani pogledi, itd? Pa saj to je moderno, mar ne. Torej treba se je seksi zrihtati in biti zlo prijazna in koketirati, potem pa se čuditi, če kaki 10-20let starejši povpraša, če lahko kako pomaga.
Tudi v tvojem zakonu, če bo kdaj, bodo morda prišli trenutki slabosti, prepirov in takrat boš kot po čudežu dosti bolj dojemljiva za take ponudbe – taki smo, vsaj večina, zato, ker je to v naši naravi, ni pa moralno, a je narava nad moralo, saj v sili tudi vrag muhe žre. A vedi nekaj, trdnost tvojega moža je v največji meri odraz tega, kaj mu nudiš ti in kako sprejemaš to, kar ti nudi on.

Sej imaš prav,zakaj bi te glava bolela-AL TE VARA,AL TE JE PREVARAL,AL TE BO,KJE JE ITD….Pač uživaj po svoje-skoristi jih-moške in še 1x uživej 😉

Zakaj poročeni moški varajo-moje mnenje:Zato ker nimajo ,NE ZNAJO DOMA POŠTIMAT Z PARTNERKO,KAJ ŠELE POSKRBETI ZA OTROKE,KO JIH NAREDIJO in najrajše skakat po drugi ženski in prazniti jajca.Sam vam tako povem,dajbolj,NAJVEČJO USLUGO NAREDITE SEBI ŽENSKE IN NJEMU NAJVEČJO KAZEN,DA GA NJEJ PREPUSTITE!!!!!!!

Majko ti vidim, zakaj se dereš?

Anka ,kdo se dere?……A sme slišala? Mal se…..;)

Mal več razgledanosti ti manjka, nič hudega, boš že osvojil/a!

Sam glupa pa si a?

Zakaj glupa,povej? enTip kaj tebe matra,odsel se…..;)

Sam glupa pa si a?[/quote]
Meni se zdi jezna na moške. 🙂

Sam glupa pa si a?[/quote]
Meni se zdi jezna na moške. :)[/quote]
Močno jezna, le kaj so ji storili? 🙂

zvestobe drugi osebi ni.

je samo zvestoba samemu sebi. ‘ne počni tega, kar nočeš, da počnejo tebi’. e. torej, (JAZ) ne bom varala, ker tudi meni ne bi bilo všeč, da ME prevara nazaj, ker bi MENI bilo hudo.
jaz in jaz in jaz.
kar je okej, v tem primeru, itak so potem vsi siti in celi…

nezvestoba torej kaže samo šibkost karakterja.. slabiči, ki nimajo rešpekta niti do sebe.
hvalabogu za kurvanje! po tem se prepozna človeka.

Kaj je tu za razumet. Poročeni tipi so poročeni emd drugim zato, ker ne morejo brez babe. Čist logično, d ajim ena ni dovolj, ampak se dobrikajo še drugim, v upanju, d abodo dobili malo sveže robe. Samski tipi pa tvoje družbe ne iščejo, ker ni razloga, da bi jo.

Zakaj pa ena ne bi bila dovolj? Včasih je še preveč 🙂

Si ti prebral naslovni post?

poročeni so pač sposobni nategniti babnice
Žal prepozno ugotovijo, da lahko f.u.kajo tudi brez poroke ☺ .. ker imajo fračarice rade, da se jim ponuja in vtika curake ☺

Poročeni dripci v glavnem f.ukajo domače babnice ali kurbe, če si jih plačajo. Ljubice imajo le redki karizmatični izložbeni primerki. Res je, da poročeni wannabe kurbirji kr naprej skačejo okoli bab, ampak večinoma ostane pri trudi, ki nima učinka.

Ženskam ni kaj prida do f.uka. Sploh z nekimi običnimi loleki ne, takih pa je 90% moških.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close