Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj vse več poročenih išče f….

zakaj vse več poročenih išče f….

Ko sem bila stara okoli 20, so se okoli mene sukali večinoma samski. Zdaj, ko lezem proti 30, pa opažam, da se name lepijo večinoma poročeni!
Dajte no – poročeni – držte se svojih ženičk, ne pa tistih vrečk ponujat okoli.

Ko mi fant samo omeni resno zvezo (poroko), me zmrazi. Zakaj? Ker imam vedno v glavi te poročene fehtače.

A res ni nikogar, ki bi bil zvest svoji punci, ženi? Ne varam, zato želim, da me tudi moj ne vara! A je res težko obdržati šlic zaprt ob pogledu na kakšno bejbo? Mi je nekdo enkat zabrusil – če bi mel šlic zaprt, bi mi zadrga počila.

Nikdar se ne bom resno vezala!

No saj fantje/možje od takih žensk potem fehtarijo okoli, ker itak niso resno vezani…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ljudje niso sposobni ohranjati zdravega odnosa, ki bi oba zadovoljeval in ker v družbi ni nekih moralnih pravil, tisti manjko poiščejo drugje in varajo brez slabega občutka.

Seveda pa to ne pomeni, da bi se morali resno vezati.

No saj fantje/možje od takih žensk potem fehtarijo okoli, ker itak niso resno vezani…. ;)[/quote]
Pa naj še to ženi izjavijo, pa ne bo problema. 🙂

Seks je obsesija (večine) moških. Ženskam ni kaj dosti do tega. Tepci tega ne razumejo, kar je vzrok permanentnega konflikta med spoloma.

No saj fantje/možje od takih žensk potem fehtarijo okoli, ker itak niso resno vezani…. ;)[/quote]
Točno tako. Ker tudi take slej kot prej podležejo pritisku okolice. Niso pa sposobne ohraniti odnosa, ampak se ves čas počutijo prisiljene v situacijo, namesto, da bi se odločile za kaj takega, ker se čutijo sposobne, željne in vredne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne govorim o “niso resno vezani…” in fehtanju le-teh naokoli! Govorim o poročenih moških.
Če me sedaj fant prevara, ko še nisva poročena, greva brez škode narazen. Bi bolelo, ampak nekoč preboliš in greš dalje. Dobri fantje vem, da še obstajajo.

Ko si enkat poročen, imaš otroke,…. je pa za ženo in otroke boleče, če mož in očka skače čez plot.
A si ti poročen? Kako bi se počutil, da te žena vara? Ločil bi se? Dvakrat bi premislil! A boš trpel prevaro in živel z njo naprej, psihično boš pa na dnu, ali ločitev, kjer boš skakal po sodišču, delil, kar sta ustvarila skupaj, plačeval preživnino,….. zato me je strah poroke.

Obstajajo pa tudi takšni, ki “itak niso resno vezani” – pa ne varajo.

Ne govorim o “niso resno vezani…” in fehtanju le-teh naokoli! Govorim o poročenih moških.
Če me sedaj fant prevara, ko še nisva poročena, greva brez škode narazen. Bi bolelo, ampak nekoč preboliš in greš dalje. Dobri fantje vem, da še obstajajo.

Ko si enkat poročen, imaš otroke,…. je pa za ženo in otroke boleče, če mož in očka skače čez plot.
A si ti poročen? Kako bi se počutil, da te žena vara? Ločil bi se? Dvakrat bi premislil! A boš trpel prevaro in živel z njo naprej, psihično boš pa na dnu, ali ločitev, kjer boš skakal po sodišču, delil, kar sta ustvarila skupaj, plačeval preživnino,….. zato me je strah poroke.

Obstajajo pa tudi takšni, ki “itak niso resno vezani” – pa ne varajo.[/quote]

Ja moški smo pač taki. Spolna sla in potreba po spolnosti je sestavni del nas. Tako kot je recimo pri vas ženskah potreba da se prav za vsako pofu…stvar pa naj gre za moškega, meso itd pozanimate pri drugi ženski. In to mnenje nekritično sprejemate.

Redki so moški ne glede na njihov stan, ki bi se lahko uprli zapeljivi lepotici. Zelo zelo redki.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja ?

Obstajajo pa tudi takšni, ki “itak niso resno vezani” – pa ne varajo.[/quote]Tudi tisti, ki so uradno poročeni ni nujno, da so “resno vezani”, ker varajo zgolj tisti, ki s svojim partnerjem nimajo zadovoljujočega odnosa in potem “fehtarijo” okoli. Pa to ni zgolj moška domena 😉 Tudi precej žensk je takih, upam si trditi, da nihče ne izstopa (m/ž). Moški se zgolj bolj odkrito “hvalijo” s tem oz so bolj direktni pri svojem pristopu.
Ko si enkrat poročen in imaš otroke.….
Poročil in imel otroke naj bi se šele takrat ko z nekom resnično vzpostaviš nek (predvsem čustven) odnos. Pogosto pa temu ni tako. Večina odnosov temelji (zgolj) na fizični privlačnosti, ki se je pa hitro naveličajo in potem iščejo nove zadovoljitve v novih fizično privlačnih vezah. In zgodba se ponovi.

Mislim, da te je lahko bolj strah poroke zaradi bojazni, da ne boš našla nekoga s katerim ne boš mogla/hotele/bila sposobna ustvarit “resne veze” ne pa zaradi sodišča in delitve skupnih materialnih dobrin.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hvala za tole povedano!
Midva sva v bistvu že skoraj 7 let skupaj, tri leta v skupnem gospodinjstvu – lepo se ujemava (pri seksu, mnenjih, hobijih,,,). Pri nama je zaenkat več, kot le zgolj fizična privlačnost, govorila sva o poroki – a v moji butasti glavi se vedno najdejo neki zadržki, strah pred nečem novim. Govoriva tudi o naraščaju.

Samo – res – poročeni ffehtarji mi gredo tolk na živce, da si raje ne bi natikala tiste “rinčke”. Če bi kdaj spoznal kakšno drugo (pravijo, da se vsak enkat nekoga naveliča, čeprav jaz ne bi nikdar prevarala ), bi bilo zame bolje, da odide mirno skozi vrata in se nikdar več ne vrne. Bi preveč bolelo, če bi ga še kdaj videla!

Evo, še pisanje tle gor, hehehe – NIHČE ga ne more zadržat v hlačah! Vsakemu zbezlja.

Zenske kot po pravilu izbirate tipe ki znajo koketirati z vami. Problemcek je le to da mislite da bo tega konec ko bosta skupaj. Ne bo 😉 Niso torej krivi tipi ampak ti, ker se druzis s taksnimi ljudmi.

Ah, ma daj, pri 30 še vedno pritegneš moške oči? In to celo poročenih moških!
Kljub letom, si še vedno v igri. Čestitke. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če je seks obsesija (većine) moških, ne znam povedati, Tvoja trditev, da “ženskam ni kaj dosti do tega” pa je milo rečeno bosa … Kje živiš? Na luni?

Ah, ma daj, pri 30 še vedno pritegneš moške oči? In to celo poročenih moških!
Kljub letom, si še vedno v igri. Čestitke. ;)

Sam tole še napišem, pa šibam.
Nobenih čestitk ne rabim, ker se takšnih igrc ne igram! Hehehe, mi še neki manjka do 30. Kolk si pa ti star? 16? Ti si še muhca, ne komarček, ti s svojimi krilci lahko poletiš in iz vrha dol gledaš punce :)))))))))

Če si moški, ki pozna ženske približno toliko kot odpirač za pivovske flaše, potem lahko res celo pomisliš na kaj takega. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če je seks obsesija (većine) moških, ne znam povedati, Tvoja trditev, da “ženskam ni kaj dosti do tega” pa je milo rečeno bosa … Kje živiš? Na luni?[/quote]
Tako je v njegovem svetu. Slabe izkušnje pač. Škoda, ker preveč posplošuje. Lahko bi recimo samo verjel tebi. Ampak to bi pomenilo, da je v zmoti in da je vsaj “malo” sam odgovoren za svoje slabe izkušnje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tipi pojma nimate, ženske pa kot ponavadi lažejo. Moškemu je seks sam po sebi cilj, ženskam pa sredstvo za dosego cilja. Tako je bilo vedno.

Tudi če nisi poročena bi te bolelo, če bi odšel skozi vrata z namenom, da se več ne vrne. In če bi imela naraščaj, ga bi še vedno videvala, tako pač je.
garancije pa ni, ne z rinko kot tud brez nje ne. Odide se pa lahko mirno v vsakem primeru, se da sporazumno dogovorit vse.

Jaz lahko povem, da so ženske ponavadi ko me spoznajo navdušene. Potem ko razkrijem svoj pravi obraz pa me ponavadi zapustijo 🙂

@seba
To samo pomeni, da se nehaj pretvarjat in bo vse ok.

Calypso bog ne daj! Pol še tega ne bo kar mam sedaj 😀 😀

@seba
Torej ti sedejo takšnega tipa ljudje (glumci), glavno da je nekaj v igri, tudi če je vse fake 🙂

Gotovo se boš strinjala, da smo vsi v življenju glumci. Eni bolj drugi manj.

Imam na sumu, da je avtorica babetina, ki rada poročenim kozlom noge razširi, potem se pa kesa. Promiskuitetnice so vse bolj ali manj psihotične. Razcepljene osebnosti. Javno napadajo tisto, kar v zasebnosti strastno počnejo. Moraliziranje po lastnem “grehu,” ki ga projicirajo na tretje osebe, je neke vrste njihova terapija katarze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close