Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj vezani tako trpite?

Zakaj vezani tako trpite?

Ti rečem, da sem bila v zvezi in sva imela enako časa in enake potrebe, svobodo kot prej…sva se poročila, skupaj vselila-kar naju je zanimalo sva delala skupaj, če je imel on željo nabijat žogo, sem jaz tačas ponucala za svoj hobi….imava hči in stvar je enaka… kdor jambra v zvezi je to samo zato, ker mu je lažje jambrat, kot pa it lepo na sprehod s familijo-če ma mož dve levi roki in je “gospa” za vse sama…to je vedla že pred otroki,pred poroko itd in to nima kej jambrat. Pri partnerju dobiš cel paket in celega morš vzet. Sploh pa: če mož ne zna zamenat žarnice-pa kaj? Jo naj pa žena! Mož sicer nima dveh levih rok, res zna večino stvari, tudi kuhat,pospravljat, kvalitetno preživljat čas z otrokom, it s kolegi na klepet itd..pa nič ne jambram, četudi ga kdaj ni po dva meseca doma, ko ima v tujini delo…in? vse se da, če se hoče… sama sem v obeh ekstremih-ko mi mož vse pomaga in ko sem dolgo brez moža in za vse sama….in ja. tud jaz kdaj popizdim ker je vrgel štunfe na tla…a je vredno? poberem in vržem prat ker vem, da bo to tudi on storil 🙂

whatever, najdi si partnerja, ne poslušaj coprnic ki so nezadovoljne in jambrajo…kdor jambra mu je treba še kaj naložit!! ženske imajo za lapanje vedno čas…za kaj bolj kvalitetnega pa ne…

😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moje mnenje je, da ni tako velike razlike ali si vezan ali samski, bolj je to ali znaš in zmoreš v dani situaciji uživati in najti pozitivno. Lahko si samski ali vezan pi si nesrečen. Stan tako kot denar ne prinese sreče. Lahko pa se odločiš, da boš užival življenje neglede na status.

Kdorne more biti srečen, ko je sam/ski, tudi v dvoje ne funkcionira.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Butast citat ja. Vprašaj se raje, če kje obstaja človek, ki je popolnoma srečen. Tako, kot lahko samskemu kdaj zadiši, da bi skočil v zvezo, tako lahko tudi tistemu, ki je v zvezi, da bi si vzel malo odmora. Pri vas ženskah pa itak razpoloženje varira iz minute v minuto, nikoli niste zares zadovoljne / srečne.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nekateri opevajo svojo popolno telo in posledično popolno srečo:).

Pa? Sreča je subjektivne, individualne narave…če nekoga trajno osrečuje lasten videz, naj ima vsaj to srečo, če mu za drugo ni mar 🙂

Ja zna bit bad, če nisi zadovoljen s svojim videzom. Sramežljivi nimajo swaga.

Meni se ti ne zdiš pogumen. Prej bi rekla, da je to obramba in sad tvoje sramežljivosti.

Hahahaha 😀

Me veseli, da sem zadela…hohoho.

Se strinjam, je nekaj na tem….morda vse 🙂

Se strinjam, je nekaj na tem….morda vse :)[/quote]

Sadni je pač še precej nezrel za svoja leta. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se strinjam, je nekaj na tem….morda vse :)[/quote]

Sadni je pač še precej nezrel za svoja leta. :)[/quote]
Zanimivo, da sem že od marsikatere uporabnice tu gor slišal ravno nasprotno…

Tiste biče, ki jim ne nameniš dovolj pozornosti hejtajo – dejstvo.

Sadni je pač še precej nezrel za svoja leta. :)[/quote]
Zanimivo, da sem že od marsikatere uporabnice tu gor slišal ravno nasprotno…[/quote]

Čisto možno. Ne trdim, da so nekatere uporabnice tu gor zrele za svoja leta. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ti imaš sebe za zrelo ? lol

Saj razumem, da ne razumeš. 😉

Neumnih ljudi se niti ne trudim razumet 😉

ahahahahaahha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ahahahahaahha[/quote]

Kaj več od žaljenja tako ali tako nista sposobna. Za moškega je potrebno še kaj več. Sicer pa prideta še na to, ni pa nujno. Ampak lačnemu razlagati, da kruh ni zdrav, res nima smisla. 🙂

Butast citat ja. Vprašaj se raje, če kje obstaja človek, ki je popolnoma srečen. Tako, kot lahko samskemu kdaj zadiši, da bi skočil v zvezo, tako lahko tudi tistemu, ki je v zvezi, da bi si vzel malo odmora. Pri vas ženskah pa itak razpoloženje varira iz minute v minuto, nikoli niste zares zadovoljne / srečne.[/quote]
Okej, bom drugače formulirala, da boš razumel – samozavesti, zadovoljstva s samim sabo, sigurnosti vase in v svoje sposobnosti ti tudi še tako super duper partner/ka ne bo zagotovil/a.

Pri nas ženskah je pa svet mavričen, in težko najdeš dve enaki, tako da s posploševanjem samo potrjuješ vzorec, zaradi katerega se nate lepijo (citiram) nikoli zares zadovoljne/srečne ženske.

No, pa vso srečo. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Opažam, da si že preveč knjig prebrala na to temo in da si zaradi tega že malo izgubila stik z realnostjo. Po tvojem očitno obstajajo samo srečni in nesrečni ljudje, za tisto vmesno stopnjo pa zgleda še nikoli nisi slišala ? Če bi bil človek popolnoma zadovoljen s samim seboj, bi obtičal na isti točki, postal bi neambiciozen, ker bi si mislil, da je dosegel že vse kar se da dosečt. In kaj misliš, kaj bi se zgodilo s takšnim človekom, ki ne bi več čutil potrebe po samoizpopolnjevanju ? Nesrečen bi postal. O tem je še ne dolgo nazaj tudi Spider pisal. Tu na forumu ste zgleda sami “srečneži”, kakšna je realnost, ko bi vas človek malo bolje spoznal pa pitaj boga. Srečneži, ki perfektno funkcionirate v razmerju. Yea right, pravljice za otroke…

ahahahahaahha[/quote]

Kaj več od žaljenja tako ali tako nista sposobna. Za moškega je potrebno še kaj več. Sicer pa prideta še na to, ni pa nujno. Ampak lačnemu razlagati, da kruh ni zdrav, res nima smisla. :)[/quote]

O daj lepo te prosim kaj več pa si ti sproducirala v tem zgornjem citatu več kot PRIKRITO žaljenje…

Midva vsaj odkrito poveva da si debil na kvadrat ti pa zavijaš v lepe besede… hinavcev nihče ne mara 😉

Neumen tega ni ne zmore. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close