Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj vezani tako trpite?

Zakaj vezani tako trpite?

Mah ljudje itak samo jamrajo..

Če je partner pravi, potem nič ne pogrešaš oz. ti je samo še bolje – kvalitetni čas v dvoje pri športu, …

Ja kaj ne prebereš vsega tle gor zenska 30 + sprasuje kako je biti v vezi in se da si ne upa biti, ker jo strasijo haha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Taki dvomi so zelo slabi obeti, zato je za takšne bolje, da so še malo sami, ker bi se jim vsi strahovi v zvezi samo uresničili.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

škoda, da so zveze dovoljene samo za pare

kolk dobra moška familija bi bili Spajder, Matkić in DoSadni

huh … a bi katera šla k Godfiški in Calipso v trojčka ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Like brothers, we share everything, even your moms pussy.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Like brothers, we share everything, even your moms pussy.[/quote]
vsaj za v samostan ste zihr … bojo vaše mamice vzhičene

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Verjamem da bi tak trio mel doma več žensk kot cel forum skup (rednih piscev) v celem lajfu!!!! morda z izjemo Daterja 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Verjamem da bi tak trio mel doma več žensk kot cel forum skup (rednih piscev) v celem lajfu!!!! morda z izjemo Daterja ;)[/quote]
napaka … pravilno je: verujem

Verjamem da bi tak trio mel doma več žensk kot cel forum skup (rednih piscev) v celem lajfu!!!! morda z izjemo Daterja ;)[/quote]
Domišljijo imate res tako močno, da je to možno, vsaj v domišljiji. To je pa tud nekaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Domišljijo imate res tako močno, da je to možno, vsaj v domišljiji. To je pa tud nekaj. :))[/quote]
kaj češ … tipčki imajo slab augenmas pa kiksaj tisti cm med pi.č.ko in anusom ☺

Kaj je doSadni dočakal, da ga je SPider pohvalil, ker se brije po celem telesu?
V eni temi je od Spiderja pričakoval, da ga pohvali in mu da prav, da se pobrije, da se vidi njegovo lepo telo :).

1001 vzdevek, si že kdaj razmišljal, da bi si odrezal stran obe roki ? Ker tko bi mel več od lajfa veš…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj je logično. Njim je bil smisel življenja pred “vezavo” nakupovanje (z očkovo/mamino kartico ;), pohajkovanje iz dneva v dan, uživancija, ki so jim jo zavidali in sedaj tega ni več. Ni več občutka večvrednosti, ker je tu otrok, partner, hiša, avto, kup nekih straaašnih obveznosti in kar naenkrat niso več v centru pozornosti in godi se jim strašna krivica.
V partnerstvo tudi niso šle z neko resno željo po tem, šle so bolj zato, ker se to pač spodobi, mora za njihova leta, ker so že vsi poparčkani, ker so bile nepričakovano noseče… in sedaj vahtajo tistega bebca, ker vedo, da je tudi on z njimi zaradi podobnega razloga. Ustvarile so si svoj lastni “zapor” v katerem logično ne morejo bit srečne zato vzdihujejo po tistem za kar so prikrajšane.
In v njihovem omejenem svetu drugačne veza ne obstaja….

Ja saj je smotan AMPAK JE MOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!……….[/quote]

On, a primeš za vsako Ronkino kost? :))) Nekam te ženske to obračajo s pravljicami. 😀
Dvomim, da veliko mladih žensk jamra o svojih zvezah, pogosto celo nasprotno, tiste, ki jim gre res slabo z moškim (ki jih celo udari), ga bodo še prej zagovarjale in poskušale nazven ohraniti neko lepo zunanjo podobo družine. Če že, se ne bodo tožile desetim prijateljicam, ampak mogoče le kaki res dobri.

Tudi tradicionalisti so zelo redki pri nas v Sloveniji, kar se tiče mladih moških, ki bi samo v zrak noge držali, ženska pa bi garala ves čas, ko je to bolj značilno morda na jugu. Se mi zdi, da bomo prej našli precej takšnih moških, ki imajo ženske, ki ne znajo niti jajca skuhati in si “zvežbajo” svoje moške, da je “deklica za vse”. 😀 Daleč od tega, da bi bile moderne Slovenke cankarjevske matere. :))

Ronka mora malo dramatizirati, da je njen ženski lik bolj zanimiv: uboga, trpinčena, zaničevana, sužnja moškemu…. 😀

Ronka, passe si, ker zelo slabo poznaš moške, ženske pa tudi nič bolj… Najbolj bi blestela, če bi pisala scenarije za mehiške žajfnice, ki pa tudi na MON-u več ne vžgejo najbolj, ker imajo tvoje tisoč in eno nadaljevanje istih neizvirnih for…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ej matjazko, še vedno ronka sindrom? Me še nisi pozabil? V vsaki ženski vidiš še vedno le mene. Joj kako sem pononsna nase, da si tako legendo naredil iz mene. Saj vem, da je hudo, če te ženska zavrne. Saj boš prebolel.

Ronka je postala poseben sinonim za ženske na MONu, ki pišejo doktor romane z navajanjem cikličnih hipotetičnih zgodb iz mehiških nadaljevank, ki so kronično samske, imajo bore malo izkušenj z nasprotnim spolom in zelo slabo poznajo ne samo nasproten spol, ampak tudi lasten spol. :))) Namreč če bi rada spoznala ženske, se z njimi več druži, kot da tu pišeš na MONu zgodbice in si vedno neka žrtev (moških). Si se poistovetila z materinim likom? hehe Namreč če bi se ti vsaj malo šajnalo in bi imela stik z realnostjo, si lahko zamisliš, da če bi bila sam v zvezi, da potem verjetno ne bi jamrala (sodelavkam, kot si napisala) nad svojim moškim, kvečjemu dobri prijateljici. Saj si moškega vsaka sama izbere! Moderne Slovenke tudi niso ponižne/trpinčene mazohistke, kot si ti to domišljaš, vsaj večina ne, da bi pustile, da bi jim moški v nedogled “sral po glavi”. 😉

matjazi, saj vem, da me pogrešaš,ampak res nisi moj tip.

a ta ronka je tole:
Rada
Ona
K.u.rca
Notri
Absorbira

Hehe, kako da ne, kakšen udarec v srce je to sedaj zame, sem mislil, da sem vsem ženskam na MONu zelo simpatičen? :)))) A beseda tudi meso postane, da se ti tvoji tipi materializirajo? Fantazijski liki živijo samo v domišljiji? 😀 Titanik varianta moškega oz. Romeo in Julija? Julija, občutek imam, da boš še en čas čakala na princa… :)))

Itak, samo ne matjazkovega pa je užaljen. Pa je naredil legendo iz ronke.
NM, nič ne bo. Ronka je legenda, zasluga gre zavrnjenemu matjazku. Ti si daleč od tega, da bi bil taka legenda kot je ronka. Ronka je zakon. Legenda na kubik.

Itak, samo ne matjazkovega pa je užaljen. Pa je naredil legendo iz ronke.
NM, nič ne bo. Ronka je legenda, zasluga gre zavrnjenemu matjazku. Ti si daleč od tega, da bi bil taka legenda kot je ronka. Ronka je zakon. Legenda na kubik.[/quote]

Upam, da bom kdaj zaživel kot kak tvoj lik v filmski izvedbi! :)))

Eh, matjazi, menda tudi na otroškem forumu pecaš. Naj ti bo sreča mila. Mogoče te vzame kaka najstnica.

A dej ronka zdej pa ze mal pretiravas no sej bos prestrasila vse moske tle gor pa tok razlicnih nikov huuh : ))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Lahko bi spet ustvarila novi lik, ko bi imela družino, kjer te moški zapusti, barabe kot so, sama z najstniško hčerko, težko se prebijaš skozi življenje, vsi te izkoriščajo, vse je črno, in potem svetloba na koncu tunela – Matjaž. :)))

EH, samo matjazija in sebija sem zavrnila. Težila sta mi na zs. Drugi niso težili. Pač nista moja tipčka. Kaj čem.
Zdaj pa delata legendo iz mene. Res sem uspešna, da mi uspe na tisoče postov napisat in vedno pod drugim nikom.
Hvala matjaži in sebi. To je bil moj cilj, postati uspešna legenda MON, premagati NM-3w. Jaz sem prva legenda, potem daleč nikogar, potem je pa šele on.

Za dobro mehiško nadaljevanko je potrebno čim več peripetij, zapletov, drame…. :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close