Zakaj vam gredo samski tako na živce?
Tisti, ki udrihate po samskih in po tistih brez otrok, zakaj? Kaj vam je kdo storil, da ste eni tako sovražno in žaljivi do samskih, sploh tistih brez otrok?
Zdajle sem brala na fb en članek. Že sam članek označi samske precej negativno.
Potem pa spodaj kup komentarjev, ki dajejo samske v nič. Jih zmerjajo z narcisi, egoisti in podobno. Sploh tiste brez otrok.
Mene poročeni sploh ne motijo, če se ne vtikajo v moje življenje. A glej ga zlomka, veliko poročenih ima pa take probleme s samskimi?
Zanimajo me odgovori tistih, ki tako v nič dajate samske. Kaj vas pravzaprav muči?
Srečno poročeni tega itak ne počno.
Ko jih pa moramo menjavat v službah, ko morajo ob pol štirih domov, pa nege, pa sončki, pa tisoče telefonskih klicev a je Jon klaj jedel, pa kaj naj obleče pa te jajca, je pa vse v redu z nami samskimi? Pa k morajo skombinirat z dedcem dopuste poleti, pa vsake počitnice teden dopusta skoraj da ne, kdo jih nadomešča takrat? Mi, samski !
Zato, še več adults only kapacitet, od hotelov do kampov, da ma človek vsaj mal miru enkrat na leto !
Jaz sem v službi dala odpoved v precejšni meri iz zgornjega razloga: kar naprej sem morala nadomeščat eno sodelavko, ki je bila non stop na negi. Pa vsakič, ko je bil praznik reicmo na četrtek, je zahtevala, da ima v petek prosto. Pa vsake praznike tudi. Ker je pač poročena in ima otroke. Šefica pa to podpirala. Šefica je tudi glasno in brez sramu odrihala po samskih. No, z leti je prišlo na dan, da ima doma kup težav, da njen mož le ni tak biser in otroci tudi ne tako oh in sploh.
Ja, mi je povsem jasno, da to počno tisti, ki niso zadovoljni s svojim življenjem.
Sem bila par ni nazaj na eni zadevi, večina sorodnikov pa nekaj znancev. Pa za mizo in debata pa to. In potem pride tema o moji nekdanji sošolki. En moj sorodnik je glasno udrihal po njej, da kaka je, da nima otrok, da … cele monade kako grozna je, ker se ne zanima za otroke in jih tudi nima. Potem še drugi. Samo ena ženska je izjavila, da je bolje, da nima otrok, če jih ne želi kot, da jih ima pač, zaradi lepšega.
Skrajno neprijetno, ko takole sediš zraven in osebo, ki je podobna kot jaz, tako v nič dajejo. Najbližji sorodniki. Pa ravno moja familija, kjer je bilo ogromno nasilja v družinah. Kjer je en stric naredil otroke pa jo popihal. Pa eni teti je nekdo nareidl otroka pa jo popihal. Pa, kjer je kar nekaj primerov, ko so naredili fotri otroke pa niso skrbeli zanje. Pa drugi imajo otroke pa na smrt skregani že leta in leta. In ravno taki potem udrihajo po samskih.
spet in spet
točno kaj nas muči. recimo tvoja retorika nas muči.
levuharska poltika ki iz takih zmaskov ničvrednih, posarnk umskih bolnic, retardirank kot musarca i nti in fse leve fašistke , indoktrinira v lgbt feminizem. ker ste pač primerne za pralnico ,ekr niste imele močnega očeta doma in so vas vzgajale mamice leviačrke, ločenke. in fs kaj ste dosegle v laifu je poerbana podarjena duržboslovna fakulteta in zaradi inkluzive in feminizma dobitep odarjene lepe sluze. ki so jih včasih opravljali moški z 2 letno šolo ki pač niso več zmogl idelat svojega fizčnega tehničnega dela so dobili lažje delo. moški dlavci z 2 leno šolo. sedja pa to isto delo delatel zbačiek umsk retardirane z uni ekonmija, psihologija socijologija itd. zato vas ne maramo. simpl. ker ste neuporabne prasice. ker nič en pridodate k družbi. največ kaj lahko samicap ridoda v sluzbi i nv druzbi je pizda in otroci. nič druzga. nič nisi dosegla , ne ti ne drugi samski. ampak za moške je lazje ker neki prdajo druzbi. pa lahkop imajo force do 70l eta. ve kuzle ničvredne pa od 18 do 25. če ne uspete dobiti nekeg uluzerja niti betal aluzerja v tem časi je konec za fas. i nste samo družbi v strošek.
to je resnica. NIČVREDNE SAMICE STE. česte ali če vass ni. če vas ne bi bilo bi bilo bolje.
to ej resnica,. siccer pa umske retaridranke lezbičke, tako uničite sružino keraj jo ima z ločitvijo in sploh kera nima frocov tko uniči svoje druzinsko drevo.
to je resnica fsega. ničvredne luzerke ste. neuporabne za nič.
Anonimno 3469, 21.08.2025 ob 16:23
spet in spet
točno kaj nas muči. recimo tvoja retorika nas muči.
levuharska poltika ki iz takih zmaskov ničvrednih, posarnk umskih bolnic, retardirank kot musarca i nti in fse leve fašistke , indoktrinira v lgbt feminizem. ker ste pač primerne za pralnico ,ekr niste imele močnega očeta doma in so vas vzgajale mamice leviačrke, ločenke. in fs kaj ste dosegle v laifu je poerbana podarjena duržboslovna fakulteta in zaradi inkluzive in feminizma dobitep odarjene lepe sluze. ki so jih včasih opravljali moški z 2 letno šolo ki pač niso več zmogl idelat svojega fizčnega tehničnega dela so dobili lažje delo. moški dlavci z 2 leno šolo. sedja pa to isto delo delatel zbačiek umsk retardirane z uni ekonmija, psihologija socijologija itd. zato vas ne maramo. simpl. ker ste neuporabne prasice. ker nič en pridodate k družbi. največ kaj lahko samicap ridoda v sluzbi i nv druzbi je pizda in otroci. nič druzga. nič nisi dosegla , ne ti ne drugi samski. ampak za moške je lazje ker neki prdajo druzbi. pa lahkop imajo force do 70l eta. ve kuzle ničvredne pa od 18 do 25. če ne uspete dobiti nekeg uluzerja niti betal aluzerja v tem časi je konec za fas. i nste samo družbi v strošek.
to je resnica. NIČVREDNE SAMICE STE. česte ali če vass ni. če vas ne bi bilo bi bilo bolje.
to ej resnica,. siccer pa umske retaridranke lezbičke, tako uničite sružino keraj jo ima z ločitvijo in sploh kera nima frocov tko uniči svoje druzinsko drevo.
to je resnica fsega. ničvredne luzerke ste. neuporabne za nič.
???????
ej, samega sebe si presegel!
TEBE moti retorika?
Si kdajkoli prebral za sabo?
spet in spet, 21.08.2025 ob 14:47
Tisti, ki udrihate po samskih in po tistih brez otrok, zakaj? Kaj vam je kdo storil, da ste eni tako sovražno in žaljivi do samskih, sploh tistih brez otrok?
Zdajle sem brala na fb en članek. Že sam članek označi samske precej negativno.
Potem pa spodaj kup komentarjev, ki dajejo samske v nič. Jih zmerjajo z narcisi, egoisti in podobno. Sploh tiste brez otrok.
Mene poročeni sploh ne motijo, če se ne vtikajo v moje življenje. A glej ga zlomka, veliko poročenih ima pa take probleme s samskimi?
Zanimajo me odgovori tistih, ki tako v nič dajate samske. Kaj vas pravzaprav muči?
Srečno poročeni tega itak ne počno.
ste na temu svetu za fukat in rojevat.basta
Forum je zaprt za komentiranje.