Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj v Sloveniji nimamo radi čistosti?

Zakaj v Sloveniji nimamo radi čistosti?

Tipičen primer nemarnega muslimana je Božo, poserje se v vsako temo. Povsod je njegova svinjarija. Tipično.

Gledam netflix, praskam se po jajcih… Danes kontam je socialna…

Jest mi slabo…

Naaah.

Hvala čistunčki.

Odgovor na objavo uporabnika
če nas primerjam, 21.02.2022 ob 09:55

hhm, 21.02.2022 ob 09:51

če nas primerjam, 21.02.2022 ob 09:16

Če nas primerjam z muslimani, smo pravi biseri čistosti.

Pri nas je sicer še vedno precej smeti v naravi, še kar ljudje vržejo skozi okno avta marsikaj. AMpak, ko prideš na območje, kjer živijo muslimani: svinjarije povsod polno. Pejte malce pogledat BIH, Makedonija (albnski del), … svinjarije toliko povsod, da ne moreš vejeti. Muslimani so res ogabno nemarni. Kar jim je odveč, odvržejo v naravo, na ulico, v reko, jezero… odvratneži.

Aja pa, da ne omenjamo kako uničujejo WCje musliči. Se spravi stati gor na školjko. Vse polomijo. V turističnih krajih so ponekod navodila za uporabo WCja. Takoj veš, da ekstra  za musliče, ker je narisano kako ne smejo z nogami stati gor na školjki.

sprehodi še malo ob naših rekah in potokih. smeti kolikor hočeš, odpadki z vrtov, polomljeni stoli in mize, odsluženi jogiji …, pa ne od muslimanov.

tudi naše svinje imajo rade pred svojimi svinjski lepo …

Slabo bereš, še slabše razumeš, zato še enkrat razlaga zate:

še enkrat ponavljam, da so tudi pri nas smeti v naravi, po ulicah, ampak v muslimanskih deželah (deli Makedonije, BIH, ALbanija) je pa stvar veliko, veliko hujša. V Makedonijo točno veš kje bivajo muslimani in kje Makedonci. Tam, kjer so muslimani je svinjarije povsod toliko, da ti gre na bruhanje.

Razumljivo?

še enkrat, samo zate, pa BERI ČISTO POČASI:

so slovenske svinje zato kaj manjše svinje?

razumljivo?

če ni, beri še bolj počasi, lahko tudi trikrat …

Nalezli smo se od vas siptarjev, ki vas je vedno vec.?

Ma kjer so šiptarji, bosanci, vse kar je muslimanskega: sama svinjarija. Zmečejo vse okrog sebe.

Clouk…

Pa ti moras bit cist. Opran. In se pravno cist.

Znaci stusiran in se obredno pranje.

Prostor kjer opravljas mora bit cist. Ne sme bit pasjih dlak…

Kaj govorite vi?

Ja. Mece se smeti cez okna avtov v neokrnjeno naravo samo to nima nic z vero. A ste glupi?

Kolkrat na dan si roke operete? A se operete od blata in urina? Razkuzujete telefone in kljuce… Kljuke… Stekerje?

Moj kurac vi to delate.

Moj kurac!

Usrani hodate okolo.

Bubamara992, 21.02.2022 ob 13:07

Nalezli smo se od vas siptarjev, ki vas je vedno vec.?

Cigani ste to znali že preden smo mi prišli k vam.

Bosanci / srbi ni isto a ves mal se pozanimej ce so res bosanci tudi ce si sla mimo bosne si sla tam kjer je republika srbije po novem 😉

Ja, ko potuješ okrog po Evropi, največja svinjarija, je tam, kjer so muslimani.  Imajo navado odvreči v naravo vsem, kar jim je odveč. Ni bolj nemarnih kot so muslimani. Tudi jaz imam izkušnje z Makedonijo. V krajih, kjer živijo muslimani, je ogabno. Smeti povsod. Na cesti, na pločnikih, v  vodi, v gozdu. Povsod. Nagravžno do kraja. Točno se loči muslimanske kraje in makedonske. Če je povsod vse umazano, zasvinjano, je muslimanski kraj.

Kdor ne verjame, naj gre na ogled. Z Makedonija je pretežno muslimanska, zasvinjanja do kraja. Smeti, smeti, kamor se obrneš.

ne morem verjeti, 20.02.2022 ob 20:39

Zakaj ste Slovenci takšni packi? To me zelo zmoti, da ni ste čisti.

☝ni lepo sodit po sebi…

ja to drži ja, 23.02.2022 ob 08:05

Ja, ko potuješ okrog po Evropi, največja svinjarija, je tam, kjer so muslimani.  Imajo navado odvreči v naravo vsem, kar jim je odveč. Ni bolj nemarnih kot so muslimani. Tudi jaz imam izkušnje z Makedonijo. V krajih, kjer živijo muslimani, je ogabno. Smeti povsod. Na cesti, na pločnikih, v  vodi, v gozdu. Povsod. Nagravžno do kraja. Točno se loči muslimanske kraje in makedonske. Če je povsod vse umazano, zasvinjano, je muslimanski kraj.

Kdor ne verjame, naj gre na ogled. Z Makedonija je pretežno muslimanska, zasvinjanja do kraja. Smeti, smeti, kamor se obrneš.

Od kdaj pa so muslimani narod? Malo mesate hruške in jabolke.. musliman – katolik – Jud – budist. Makedonec – Albanec – Slovenec – Nemec. Eni živite nevem v katerem veku, da še vedno pogojujete nacionalnost z versko pripadnostjo. Bogi smo si Slovenci, res. Zaradi takih omejencev kot ste vi.

Slovenjia je super čista proti nekaterim drugim državam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close