Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj v Sloveniji nimamo radi čistosti?

Zakaj v Sloveniji nimamo radi čistosti?

Zakaj ste Slovenci takšni packi? To me zelo zmoti, da ni ste čisti.

Ja,ste mislila,slovenski državljani?

Pridi na jesenice pogledat, kako čisti so šele “slovenci”

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem verjeti, 20.02.2022 ob 20:39

Zakaj ste Slovenci takšni packi? To me zelo zmoti, da ni ste čisti.

Iz katere lune si pa ti padla? Pojdi malo po svetu pa boš videla kaj je nečistoča.

skoraj kot v razvitih deželah, malo nam še manjka

Vsak zakaj ima svoj zato. 

Lahko bi bilo bolje, je pa marsikje še veliko slabše. Včasih so bili ljudje tudi bolj prijazni.

Ti si pa takooo čista. Boš rekla, da ga še nisi v ustih imela ?

Slovenija je čista,tudi moje mesto kjer živim je čisto.Bila sem pa šokirana ko sem se peljala čez Bosno,ko sem gledala čez okno avta…zasvinjano vsepovsod…Tudi pri mamah iz te države vidim sploh na igriščih,da jih sploh ne briga kam njihovi otroci mečejo smeti,še opozarjajo jih ne…..

Poznam enega slovenca…umije roke 2x dnevno maksimalno, po wc nikol….tusira se 1x tedensko…po lulanju se spoh ne obrise pa ko prides za njim na wc tok smrdi ..

linnn, 20.02.2022 ob 20:46

Pridi na jesenice pogledat, kako čisti so šele “slovenci”

vsaj obrisejo lulcka po lulanju ti pa verjetno ne

Haha671, 21.02.2022 ob 08:03

Poznam enega slovenca…umije roke 2x dnevno maksimalno, po wc nikol….tusira se 1x tedensko…po lulanju se spoh ne obrise pa ko prides za njim na wc tok smrdi ..

U madona… to je pa res posebno znacilno ravno za Slovence!?

Nelly860, 21.02.2022 ob 08:02

Slovenija je čista,tudi moje mesto kjer živim je čisto.Bila sem pa šokirana ko sem se peljala čez Bosno,ko sem gledala čez okno avta…zasvinjano vsepovsod…Tudi pri mamah iz te države vidim sploh na igriščih,da jih sploh ne briga kam njihovi otroci mečejo smeti,še opozarjajo jih ne…..

SIgurno si sla med srbe

Anonimno 10651, 21.02.2022 ob 08:08

U madona… to je pa res posebno znacilno ravno za Slovence!?

ja..on je slovenc ni madzar…ce bi bil madzar bi napisala za madzare

Bluzite spet. Trdim, da je slovenija kot drzava cista varna in lepa. (sem hotel napisat mislim)

To da je nekdo umazan nima nobene veze z narodom. To so posameznikovi nizki standardi.

Enkrat sem gledal enega roma v srbiji… So jim dali kao zvocno bariero… Mislim da v krusevcu… Da nebi investitorja odvrnil tist odpad, ki ga imajo pred hisami… No…. In je rekel ta, da ga je sram. Prav rekel je, da je cigan ampak da ga je sram drugih ciganov kako drzijo pred hisami, kako se ne kopajo in niso cisti.

Tako da ce nek slovenec al pa bisanec ni cist, se ne pomeni, da vsi niso cisti. In nima to nobene veze z celim narodom.

Klko vem se vsaki dan stuširam

Oni dol so “čisti” samo doma, ko stopijo čez prag pa vse leti od njih po tleh. Od tamastnih pljuncev, od čikov do piksen in flaš.

Da ne omenjam, kako se mi obrača, ko so s sabo privlekli navado, da tiste njihove svinjske flaše z vodo puščajo po straniščih.

Če nas primerjam z muslimani, smo pravi biseri čistosti.

Pri nas je sicer še vedno precej smeti v naravi, še kar ljudje vržejo skozi okno avta marsikaj. AMpak, ko prideš na območje, kjer živijo muslimani: svinjarije povsod polno. Pejte malce pogledat BIH, Makedonija (albnski del), … svinjarije toliko povsod, da ne moreš vejeti. Muslimani so res ogabno nemarni. Kar jim je odveč, odvržejo v naravo, na ulico, v reko, jezero… odvratneži.

Aja pa, da ne omenjamo kako uničujejo WCje musliči. Se spravi stati gor na školjko. Vse polomijo. V turističnih krajih so ponekod navodila za uporabo WCja. Takoj veš, da ekstra  za musliče, ker je narisano kako ne smejo z nogami stati gor na školjki.

A zdej si pa tlele udaru??

Caak spet mi je zaprl na telefonu. Bom napisal do konca grem na pc

Tudi mene zeloo moti, da je tulk smradu na temu forumu. Ampak, kaj češ. Kakšna država, takšen narod.

Saj tudi pri nas ni drugače. Soseske, kjer so muslimani, so zasvinjane do kraja.

Jaz se prav sprašujem, če imajo tudi domove tako nasvinjane? Muslimani zmečejo vse smeti v okolico. Nemarnost, da joj. Kako imajo šele doma? Verjetno čista greznica.

če nas primerjam, 21.02.2022 ob 09:16

Če nas primerjam z muslimani, smo pravi biseri čistosti.

Pri nas je sicer še vedno precej smeti v naravi, še kar ljudje vržejo skozi okno avta marsikaj. AMpak, ko prideš na območje, kjer živijo muslimani: svinjarije povsod polno. Pejte malce pogledat BIH, Makedonija (albnski del), … svinjarije toliko povsod, da ne moreš vejeti. Muslimani so res ogabno nemarni. Kar jim je odveč, odvržejo v naravo, na ulico, v reko, jezero… odvratneži.

Aja pa, da ne omenjamo kako uničujejo WCje musliči. Se spravi stati gor na školjko. Vse polomijo. V turističnih krajih so ponekod navodila za uporabo WCja. Takoj veš, da ekstra  za musliče, ker je narisano kako ne smejo z nogami stati gor na školjki.

sprehodi še malo ob naših rekah in potokih. smeti kolikor hočeš, odpadki z vrtov, polomljeni stoli in mize, odsluženi jogiji …, pa ne od muslimanov.

tudi naše svinje imajo rade pred svojimi svinjski lepo …

hhm, 21.02.2022 ob 09:51

sprehodi še malo ob naših rekah in potokih. smeti kolikor hočeš, odpadki z vrtov, polomljeni stoli in mize, odsluženi jogiji …, pa ne od muslimanov.

tudi naše svinje imajo rade pred svojimi svinjski lepo …

Slabo bereš, še slabše razumeš, zato še enkrat razlaga zate:

še enkrat ponavljam, da so tudi pri nas smeti v naravi, po ulicah, ampak v muslimanskih deželah (deli Makedonije, BIH, ALbanija) je pa stvar veliko, veliko hujša. V Makedonijo točno veš kje bivajo muslimani in kje Makedonci. Tam, kjer so muslimani je svinjarije povsod toliko, da ti gre na bruhanje.

Razumljivo?

Kaj hočeš ti??

U want the same?

Ja poprosi Boga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close