Zakaj v Sloveniji nimamo radi čistosti?
Nelly860, 21.02.2022 ob 08:02
Slovenija je čista,tudi moje mesto kjer živim je čisto.Bila sem pa šokirana ko sem se peljala čez Bosno,ko sem gledala čez okno avta…zasvinjano vsepovsod…Tudi pri mamah iz te države vidim sploh na igriščih,da jih sploh ne briga kam njihovi otroci mečejo smeti,še opozarjajo jih ne…..
SIgurno si sla med srbe
Bluzite spet. Trdim, da je slovenija kot drzava cista varna in lepa. (sem hotel napisat mislim)
To da je nekdo umazan nima nobene veze z narodom. To so posameznikovi nizki standardi.
Enkrat sem gledal enega roma v srbiji… So jim dali kao zvocno bariero… Mislim da v krusevcu… Da nebi investitorja odvrnil tist odpad, ki ga imajo pred hisami… No…. In je rekel ta, da ga je sram. Prav rekel je, da je cigan ampak da ga je sram drugih ciganov kako drzijo pred hisami, kako se ne kopajo in niso cisti.
Tako da ce nek slovenec al pa bisanec ni cist, se ne pomeni, da vsi niso cisti. In nima to nobene veze z celim narodom.
Če nas primerjam z muslimani, smo pravi biseri čistosti.
Pri nas je sicer še vedno precej smeti v naravi, še kar ljudje vržejo skozi okno avta marsikaj. AMpak, ko prideš na območje, kjer živijo muslimani: svinjarije povsod polno. Pejte malce pogledat BIH, Makedonija (albnski del), … svinjarije toliko povsod, da ne moreš vejeti. Muslimani so res ogabno nemarni. Kar jim je odveč, odvržejo v naravo, na ulico, v reko, jezero… odvratneži.
Aja pa, da ne omenjamo kako uničujejo WCje musliči. Se spravi stati gor na školjko. Vse polomijo. V turističnih krajih so ponekod navodila za uporabo WCja. Takoj veš, da ekstra za musliče, ker je narisano kako ne smejo z nogami stati gor na školjki.
če nas primerjam, 21.02.2022 ob 09:16
Če nas primerjam z muslimani, smo pravi biseri čistosti.
Pri nas je sicer še vedno precej smeti v naravi, še kar ljudje vržejo skozi okno avta marsikaj. AMpak, ko prideš na območje, kjer živijo muslimani: svinjarije povsod polno. Pejte malce pogledat BIH, Makedonija (albnski del), … svinjarije toliko povsod, da ne moreš vejeti. Muslimani so res ogabno nemarni. Kar jim je odveč, odvržejo v naravo, na ulico, v reko, jezero… odvratneži.
Aja pa, da ne omenjamo kako uničujejo WCje musliči. Se spravi stati gor na školjko. Vse polomijo. V turističnih krajih so ponekod navodila za uporabo WCja. Takoj veš, da ekstra za musliče, ker je narisano kako ne smejo z nogami stati gor na školjki.
sprehodi še malo ob naših rekah in potokih. smeti kolikor hočeš, odpadki z vrtov, polomljeni stoli in mize, odsluženi jogiji …, pa ne od muslimanov.
tudi naše svinje imajo rade pred svojimi svinjski lepo …
hhm, 21.02.2022 ob 09:51
sprehodi še malo ob naših rekah in potokih. smeti kolikor hočeš, odpadki z vrtov, polomljeni stoli in mize, odsluženi jogiji …, pa ne od muslimanov.
tudi naše svinje imajo rade pred svojimi svinjski lepo …
Slabo bereš, še slabše razumeš, zato še enkrat razlaga zate:
še enkrat ponavljam, da so tudi pri nas smeti v naravi, po ulicah, ampak v muslimanskih deželah (deli Makedonije, BIH, ALbanija) je pa stvar veliko, veliko hujša. V Makedonijo točno veš kje bivajo muslimani in kje Makedonci. Tam, kjer so muslimani je svinjarije povsod toliko, da ti gre na bruhanje.
Razumljivo?
Forum je zaprt za komentiranje.