Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj toliko moških sovraži ženske?

Zakaj toliko moških sovraži ženske?

Kaj smo vam ženske naredile? Zakaj nas tako sovražite in zaničujete?

Mržnja do žensk je dandanes na takem porastu, da te kap.

V bistvu gre za sila borderline držo, če govorimo o mržnji. Odsotnost interesa namreč še zdaleč ni enako interesu škodovati.

In tu se skriva tudi srž odgovora. Družbena normalnost narekuje socialno motenost, kar se odraža tudi tako, da posamezniki nastopajo v “jaz” in ne v “mi” maniri. S tem postan merilo, po katerih ocenjujem drugega, uporabnost tega drugega (zame).

In zakaj bi se moški (oz. kdorkoli) spuščal v odnis, v katerem bo zgolj predmet (orodje) za zadovoljevanje potreb (socialno nezrele, motene) ženske, torej v neizogibno iztrošenost (izgorelost)?

Odgovor na objavo uporabnika
zvedava443, 17.12.2021 ob 14:31

Kaj smo vam ženske naredile? Zakaj nas tako sovražite in zaničujete?

Mržnja do žensk je dandanes na takem porastu, da te kap.

@ zvedava443

Ja lej no… ene so za nekatere naredile dosti premalo… druge za druge veliko preveč. ?

Potem pa ostanejo samo še tiste zmerne. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=tLpsyqH2ZQ4

Še veliko huje je. Sovraštvo je čustvo. Zmeraj več moških pa do žensk ne čuti nič.

Z vami je hudo, brez vas je še tezje. Ampak se da.

Se sreča da nimam sestre.

idesi, 17.12.2021 ob 14:43

V bistvu gre za sila borderline držo, če govorimo o mržnji. Odsotnost interesa namreč še zdaleč ni enako interesu škodovati.

In tu se skriva tudi srž odgovora. Družbena normalnost narekuje socialno motenost, kar se odraža tudi tako, da posamezniki nastopajo v “jaz” in ne v “mi” maniri. S tem postan merilo, po katerih ocenjujem drugega, uporabnost tega drugega (zame).

In zakaj bi se moški (oz. kdorkoli) spuščal v odnis, v katerem bo zgolj predmet (orodje) za zadovoljevanje potreb (socialno nezrele, motene) ženske, torej v neizogibno iztrošenost (izgorelost)?

Marička kako filozofsko ??? no jaz ne poznam nobenega, ki bi sovražil ženske, prej obratno ? običajno ženske sovražijo tisti, ki imajo z njimi slabe izkušnje. Je pa nesmiselno posploševati, ker vse ženske niso enake.

Slovenke ste po naravi hladne, materialistke, sovinistke, polne same sebe … Ko jos voli takve zenske?

Saj to ste hotele, a ni tako? A se narobe spomnim, nekaj o prascih, itd, itd, kako ne rabite nobenega, itd…

Kaj zdaj? Depra usekala?

Anonimno 2010, 17.12.2021 ob 16:24

Saj to ste hotele, a ni tako? A se narobe spomnim, nekaj o prascih, itd, itd, kako ne rabite nobenega, itd…

Kaj zdaj? Depra usekala?

To verjetno sprašuje moški za lastno potrditev nečesa.

Zakaj, zakaj? Zato, ker nam ne morejo več vladati. Danes mo ženske večinoma samostojne, sposobne preživeti same, to pa dedcem ne gre, ker mama jim slejkoprej umre, me ohtigrozne babnce jim pa nočemo več špilat gospodinjskih pomočnic.

In to jih žre. Ker če so sami, ne morejo biti tako na kamot.

zakaj916, 17.12.2021 ob 16:51

Zakaj, zakaj? Zato, ker nam ne morejo več vladati. Danes mo ženske večinoma samostojne, sposobne preživeti same, to pa dedcem ne gre, ker mama jim slejkoprej umre, me ohtigrozne babnce jim pa nočemo več špilat gospodinjskih pomočnic.

In to jih žre. Ker če so sami, ne morejo biti tako na kamot.

Kakšno nezrelo razmišljanje. Ženske danes trpite na zahodu bolj, kot trpijo ženske v najbolj zakotnih delih Afganistana. In temu rečete: svoboda. Bodite torej svobodne še naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close