Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?
Ali pa preprosto čakajo, da srečajo nekoga, ki ni pr.fuknen in jim bo uresničil to kar je uresničljivo. 🙂 Ni vse črno belo.
Pa saj ravno take hodijo k tebi. Take imaš najraje, drugega ne rabiš, praviš. Ne bi raje kaj lepega o njih povedal? Ded ji doma ne more ugodit in pride k tebi. In potem spet k dedu nazaj, pa spet malo k tebi. Dva deda popravlja v bistvu, dobra duša. 🙂
Tip je nesposoben vsega, poglej samo repliek meni danes, kr neki, kot da je tisto pivo še od včeraj držalo, upam da je zdaj šel spat da se strezni…..
Ja pa saj že par let trobiš, da te le te ne zanimajo, da je to za copatarje itn. A se je kaj spremenilo? Te zebe v noge? 🙂
Vsi, ki smo že kdaj prišli navzkriž z njim, imamo težave z obvladovanjem jeze. Cela vrsta razvajenih maminih sinčkov, on je pa zrel, odrasel, samozavesten, ker ima cel dan čas trollat in provocirat na forumu. Ker to je ful odraslo početje za 35+letnika.
To kar vama Spider že skos govori, pa sta prezabita, da bi razumela. Da bi vidva bila srečna v svoji zvezi, ne bi tu visela in se prepirala “s samskimi zagrenjeneži”.
Evo, Spider, jaz sem pomirjeno samska in mi je tako zelo všeč. Dovolj imam tipov in njihovih bednih for. Dovolj nekega nakladanja o zvezah, saj si bo vsak zase naredil tako zvezo, ki jo je sposoben furat s človekom s katerim je. Dajmo uživat v samskosti! Vsaj z nikomur se ne kregamo in samo mir in smeh! Užitek!!
Evo, Spider, jaz sem pomirjeno samska in mi je tako zelo všeč. Dovolj imam tipov in njihovih bednih for. Dovolj nekega nakladanja o zvezah, saj si bo vsak zase naredil tako zvezo, ki jo je sposoben furat s človekom s katerim je. Dajmo uživat v samskosti! Vsaj z nikomur se ne kregamo in samo mir in smeh! Užitek!![/quote]
Pa si dobi enga brez for, kakšnega Markota npr.
Forum je zaprt za komentiranje.