Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?
Strah pred ženskami, strah pred razočaranjem, pred bolečino, nesposobnost bivanja z nekom, strah pred pokazati svoj pravi obraz, biti nezmožen prilagajanja. Ali pa le preprosto, prave še ni srečal. To si mislil a ne? :))
Kaj pa to zate pravzaprav pomeni? – Se o samskosti iskreno pogovarjat namreč …
Jaz imam namreč občutek, da bi rad le potrjevanje lastnega življenskega sloga, vse ostalo boš pa spet ovrgel, negiral, poniževal, etc.
Zakaj sprašuješ take stvari, če pa zdaj že vsi vemo, da nisi sposoben odprte in nevtralne debate.[/quote]
Zakaj si pa ti ne najdeš desca, če bi rada furala življenjski slog razplodne matere in zveste žene? Na tvojem mestu bi se tudi kaj vprašal …[/quote]
Saj imam dedca in to taksnega, kjer po mojih merilih ni blo treba nic kompenzirat. Do takrat sem bila zelo srecno samska, ceprav je to vam nemogoce sprejeti. Moski so kao lahko srecno samski, zenske pa ne moremo bit. Al kako??
In ne, nimam ga zato, da odigram vlogo zene in matere, ker si otrok zaenkrat ne zelim, ampak zato, ker je pameten, sposoben in zabaven in enostavno le uzivavava v druzbi drug drugega. Ce bi nehala, bi se pac razsla. Partnerstvo je svobodna izbira.
Ne rabis bit zaljiv, ti nic nocem.
Strah pred ženskami, strah pred razočaranjem, pred bolečino, nesposobnost bivanja z nekom, strah pred pokazati svoj pravi obraz, biti nezmožen prilagajanja. Ali pa le preprosto, prave še ni srečal. To si mislil a ne? :))[/quote]
Ne vem o kakšnem strahu ti nabijaš. To ti projiciraš svoje misli na druge. Misliš si, da bo nekdo drug, kot samski, ravno toliko razočaran kot si(bil) ti. Pa se motiš, ljudje smo si tudi tu različni.
In kaj potem, če bi priznala, da si samska ? Saj si na anonimnem forumu, ne razumem česa se bojiš…
Zakaj si pa ti ne najdeš desca, če bi rada furala življenjski slog razplodne matere in zveste žene? Na tvojem mestu bi se tudi kaj vprašal …[/quote]
Saj imam dedca in to taksnega, kjer po mojih merilih ni blo treba nic kompenzirat. Do takrat sem bila zelo srecno samska, ceprav je to vam nemogoce sprejeti. Moski so kao lahko srecno samski, zenske pa ne moremo bit. Al kako??
In ne, nimam ga zato, da odigram vlogo zene in matere, ker si otrok zaenkrat ne zelim, ampak zato, ker je pameten, sposoben in zabaven in enostavno le uzivavava v druzbi drug drugega. Ce bi nehala, bi se pac razsla. Partnerstvo je svobodna izbira.
Ne rabis bit zaljiv, ti nic nocem.[/quote]
Imaš ti desca, ja. Tako kot sem jaz žena kitajskega cesarja v zgodovinskem učbeniku. Če bi ti imela moža, bi se z njim ukvarjala, ne pa z enim El Fidelitom cele dneve na forumu. Ne boš si ti nikdar v življenju desca našla s tako zoprnim pristopom do nasprotnega spola.
Samske in nevezane bi bilo potrebno obdavčiti. :))[/quote]
Očitno ne veš, ampak samski smo dodatno obdavčeni. Plačujemo šolnino za vaše otroke, plačujemo za vaše porodniške, nege za vaše otroke, plačujemo za vaše otroške dodatke in tako naprej.
Aja, ti tega ne veš, da to obstaja, ker nimaš otrok.[/quote]
Pozabil si še na svoje zdravje, za katerega lahko skrbiš ali pa ne. Plačujemo zanj pa mi, družba. Ti ni všeč? Bi si raje vse sam plačal?
Strah pred ženskami, strah pred razočaranjem, pred bolečino, nesposobnost bivanja z nekom, strah pred pokazati svoj pravi obraz, biti nezmožen prilagajanja. Ali pa le preprosto, prave še ni srečal. To si mislil a ne? :))[/quote]
Ne vem o kakšnem strahu ti nabijaš. To ti projiciraš svoje misli na druge. Misliš si, da bo nekdo drug, kot samski, ravno toliko razočaran kot si(bil) ti. Pa se motiš, ljudje smo si tudi tu različni.[/quote]
A sem kje napisal, da si nismo različni. Nikjer nisem napisal, da je samo strah razlog. Sicer pa sploh nisem naštel vseh razlogov. Reče se hvala mimogrede. Ni za kaj, rad pomagam, če kdo rabi nasvet, pomoč. 🙂
To je tisto, rabimo krivca pa tud če ga nimamo. Velik pritisk mora bit, da ga tako nujno rabijo. 🙂
Tolažba.[/quote]
Lepo da priznaš. Tukaj namreč vsi govorijo, kako jim nič ne manjka. Se še kdo javi? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.