Zakaj tistih, ki širijo izmišljotine, ne kaznujejo?
V Postojni …
Sam če bi bil obveščevalec, ki bi delal za račun te strukture na oblasti bi samodejno lansiral 100% laži med folk.
Katere bi potem prek medijev v celoti ovrgel in se porogal. In bi kot ta avtor prišel na ta forum ter na par podobnih in napisal temo z naslovom zakaj se idioti ne kaznujejo.
Vidite foro?
Če ne vidite evo še ena različica.
Folk me dobi na laži in mi teži, blati po omrežjih.
Jaz bi takoj šel v akcijo doniral za unicef in se slikal v migrantskem centru, kjer bi pomagal en dan.
Potem bi preko bot računov spisal ogromno ‘postov’ kjer bi samega sebe označil kot rasista.
Po nekaj dneh bi naredil video katerega bi naslovil : Odgovor na laži in ostalo blatenje.
V njem bi 10 sekund omenil laganje (resnico) potem pa bi 50 minut v solzah in vidno ganjen prikazoval račun, ki izkazuje donacijo unicefu ter slike kako se objemam z imigranti in poleg tega kazal tudi ‘poste’, ki pravijo kakšen rasist sem.
Upam, da zdaj razumete. Ampak ja … tezko bodo ovce razumele. Ovce so za striženje. Folk k se hoče cepit naj se cepi in gre dalje …
Avtorja pozivam naj rajši naredi kakšen topic glede ZDRAVNIKOV, ki imajo kaj povedat zoper cepljenje. Ne pa poceni blatenje.
Vprašajte se zakaj sistem ne dovoli ene dobre, konkretne oddaje ali dveh na rtvslo/poptv kjer bi si stroka izmenjala mnenja.
Ni prav, da se izmišljuje stvari in blati druge.
Pričakovala bi, da bi ustrezni organi v roku največ 1 tedna izsledili krivca, ki širi laži.
Da se malo vprašamo. Ali so že odkrili pošiljatelje “metek- patroni” pošte našim najvišjim organom in nekaterim posameznikom ?
A da še ne, zakaj ne in ali nimamo sedaj najboljši kader v državi, ki vse najde in uredi?
Saj bomo navadni državljani še morda posumili, da si vse vsak sam nastavlja.
Pa menda ja ne, od takih poštenih ljudi pa tega že ne bi pričakovali.
Saj se lahko najde tistega ki je to začel deliti. Čim več tožb, pa bi bilo. Na FB imaš občutek da so vsi proti cepivu, mah kje pa , samo ti anticepilci so že čist blesavi, počutijo se ogrožene od vsepovsod, kar bruha iz njih. Cepivo je sedaj prejelo toliko milijard ljudi, da bi se pa že izvedeli, če bi bil tak strup. Jaz nikogar ne poznam ki bi imel kakšne težave, le en primer starejše gospe ki so jo cepili z Astrazeneca, pa je imela zaplet, sedaj je ok. Ne poznam nikogar ki bi umrl od cepiva. Jih pa poznam veliko, ki so umrli zaradi covida. Kot da nic ne šteje milijoni mrtvih zaradi covida, ne , tisto je brez veze, ampak ko ima pa en težavo od cepiva, pa vsi vpijete . Mal se negirate, očitno življenje ni enako vredno. Sem pa sigurna, da bo cepivo postalo obvezno.
Nhxa, 05.12.2021 ob 10:32
Saj se lahko najde tistega ki je to začel deliti. Čim več tožb, pa bi bilo. Na FB imaš občutek da so vsi proti cepivu, mah kje pa , samo ti anticepilci so že čist blesavi, počutijo se ogrožene od vsepovsod, kar bruha iz njih. Cepivo je sedaj prejelo toliko milijard ljudi, da bi se pa že izvedeli, če bi bil tak strup. Jaz nikogar ne poznam ki bi imel kakšne težave, le en primer starejše gospe ki so jo cepili z Astrazeneca, pa je imela zaplet, sedaj je ok. Ne poznam nikogar ki bi umrl od cepiva. Jih pa poznam veliko, ki so umrli zaradi covida. Kot da nic ne šteje milijoni mrtvih zaradi covida, ne , tisto je brez veze, ampak ko ima pa en težavo od cepiva, pa vsi vpijete . Mal se negirate, očitno življenje ni enako vredno. Sem pa sigurna, da bo cepivo postalo obvezno.
A tako, veliko jih poznaš, ki so umrli od covida? Koliko je to, veliko, glede na to, da predstavlja 5000 umrlih 0,25% v 2-milijonskem narodu. Ne zdaj, nečak od tete od sodelavke. Osebno poznanstvo.
Jaz na primer po cepljenju: 4 sodelavke hude težave po cepljenju z dolgotrajno bolniško. Teta umrla za kapjo. Bratranec na vozičku. V isti ulici, umrla dva soseda infarkt, eden 52, drugi 43 let. Vsi v roku enega meseca po cepljenju, prej zdravi ljudje brez kroničnih bolezni, oba soseda športna tipa, planinca, mlajši tekač.
Od umrlih za covidom pa zaenkrat nobenega. Slišal sem, a to niso moja osebna poznanstva.
ma nemoj, 05.12.2021 ob 10:56
A tako, veliko jih poznaš, ki so umrli od covida? Koliko je to, veliko, glede na to, da predstavlja 5000 umrlih 0,25% v 2-milijonskem narodu. Ne zdaj, nečak od tete od sodelavke. Osebno poznanstvo.
Jaz na primer po cepljenju: 4 sodelavke hude težave po cepljenju z dolgotrajno bolniško. Teta umrla za kapjo. Bratranec na vozičku. V isti ulici, umrla dva soseda infarkt, eden 52, drugi 43 let. Vsi v roku enega meseca po cepljenju, prej zdravi ljudje brez kroničnih bolezni, oba soseda športna tipa, planinca, mlajši tekač.
Od umrlih za covidom pa zaenkrat nobenega. Slišal sem, a to niso moja osebna poznanstva.
Ja, zmišljuješ si, da glava peče. Bratranec je zihr na vozičku, ker je imel prometno nesrečo po cepljenju.. dej, ne izzivaj usode.. nesreča in bolezen se prehitro sama pride.
kaznovati, 04.12.2021 ob 10:28
Recimo zadnja o smrti novorojenčkov zaradi cepljenih staršev. Pa vso antipropagando proti cepivom. Obtožbe zdravnikov.
Navodno Putin in FSB traže avtorje tistega filma ko je neka kao medicinska sestra kao otkrila skrivnost cepiv. Naj ji bo lahka zemlja tej osebi ker FSB ne prića puno.
čefurček mehurček, 05.12.2021 ob 12:46
Naj kar uvedejo denarne kazni. Ta prvi jih bodo fasali zdravniki. Oni največ lažejo in zavajajo. Najprej bi jih fasala Beovička, ki je februarja govovirla najbolj v prid razkuževanju rok čez en mesec pa nošenju mask!
Pa novinarska lažniva golazen.
Forum je zaprt za komentiranje.