Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakaj tik ob morju?

Zakaj tik ob morju?

V čem je keč, da mora biti soba tik ob morju? Razumem, da imaš pogled na morje.
Mi imamo prikolico tik ob morju in zvečer običajno piha. Kopat se hodimo 15 minut vstran, tako se vsaj malo sprehodimo 🙂 vzameš torbo in greš …

vedno vzamemo app na plaži, ker imava male otroke in je fino, da se zjutraj nesejo brisače in vse ostale stvari dol(lopatke,kanglice) dol in smo tam, vmes skočim skuhat kosilo, če koga lulat, kakat gre lepo gor, če je kdo žejen gre gor…Obvezno mora biti terasa, ker uživam zjutraj v zajtku in kavici in pa seveda v družbi svojih najdražjih….Temu primerna je tudi cena…Rezerviramo pa takoj po novem letu
lp

Zato da mularija lahko gre sama v vodo in jo imas se vseeno na oceh sam pa imas mir.

Ja, to razumem, da zaradi otrok!

Da greš zjutraj direktno iz šotora na eno dolgo plavanje? In si, ko si kuhaš kavo, naredil zase veliko.

Ja, ni lepšega kot v vročini + 35 lazit pol ure do apartmaja, po možnosti še v hrib. Letošnje poletje izvzeto.

Zame velja edino terasa in 1.red od mora. Sprehode in avto koristimo za vse drugo kot za na plažo. Razen, ko si zaželimo odkrivanja daljnih in nepoznanih plaž.

ker grem na plažo samo v kopalkah, ne poležavam tam, ne nosim s seboj ničesar,
ne brisače, ne kreme, nič
sem pet minut v morju in nazaj na teraso v senčko
to spet ponovim

potem pa ne bi vsakič želela porabiti 15 minut za tja in nazaj, ker lahko cel dan samo hodim, pa še opeklo bi me v samih kopalkah

Zato, ker ne maram “plažiranja”, ko vlečeš s sabo vse od brisač, senčnika in hladilne torbe. Ne maram mokrih kopalk, 6x posušene soli na koži in se ne sončim. Sicer preživim, ni mi pa fajn. Najljubše mi je, če lahko takoj po plavanju stopim čez 3 stopnice, sperem sol, se dam v suho obleko ali kopalke in berem v miru, na ležalniku na terasi.

Ker ne bivakiramo na plaži z brisačami, ležalkami ipd. Se oblečemo v kopalke, obujemo copate za v vodo, vzamemo kanglice ipd in se gremo skopat, igrat v vodo in gremo nazaj. In potem ponovimo, ko hočemo spet v vodo.

To je res zanimivo, da so vse plaže polne (kadar ni tako novembrsko poletje, kot letos), če pa nihče ne mara tam bit 🙂

To so pa tiste javne plaže, kjer pridejo turisti iz celega mesta, kjer ni tik zraven zraven nobenega apartmaja, to so javne plaže.
Tudi jaz hodim v apartmaje tik ob morju, ki imajo svojo plažo, drugi tja sploh ne pridejo in je mir. Na plaži se ne valjam ves dan, ampak grem plavat, se stuširat in v suhih kopalkah v visečo mrežo pod borovce ali na senčno teraso. Bivakiranje na plažah z še ostalimi 500 ljudmi me pa ni nikoli zanimalo.

a lahko zaupate, v kateri kraj greste tisti,ki “stanujete” tik ob morju?

v Istri tega najbrž ni veliko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close