Zakaj ste ženske tok neumne mazohistke?
Okej, to da znajo bit moški kreteni, priznam. Ampak kaj pa ženske delajo? Prijateljico je moški, s katerim je bila bolj nek friends with benefits, skenslal, ker je ona hotla zvezo, on pa ne. In kaj naredi? Sprašuje mene, kako se ponudit moškemu, da bi še naprej delila te ugodnosti skupi, tut če nista v zvezi. Podpiram vse te stvari, kar se spolnosti tiče, ampak tole je čisti mazohizem. Sem jo nadrl da kaj se gre in ženska pravi, da je mislila, da jo bom kot moški podprl. Pa ženske niste gladke al kako? A nimate nič ponosa? A vas moramo še bolj prizadet, da boste dojele, da vas nočemo? In potem so kao moški grozni in nevemkaj, dejte se v špegu pogledat no
ženske ste mazohistke, 07.07.2021 ob 14:28
Okej, to da znajo bit moški kreteni, priznam. Ampak kaj pa ženske delajo? Prijateljico je moški, s katerim je bila bolj nek friends with benefits, skenslal, ker je ona hotla zvezo, on pa ne. In kaj naredi? Sprašuje mene, kako se ponudit moškemu, da bi še naprej delila te ugodnosti skupi, tut če nista v zvezi. Podpiram vse te stvari, kar se spolnosti tiče, ampak tole je čisti mazohizem. Sem jo nadrl da kaj se gre in ženska pravi, da je mislila, da jo bom kot moški podprl. Pa ženske niste gladke al kako? A nimate nič ponosa? A vas moramo še bolj prizadet, da boste dojele, da vas nočemo? In potem so kao moški grozni in nevemkaj, dejte se v špegu pogledat no
če vsi trobijo NOT ALL MEN bom tudi jaz rekla, da niso vse ženske takšne. Tvoja kolegica ma očitno težave s samozavestjo alpa z navezanostjo, ker tole je res nezdravo in ženska si samo večjo jamo koplje, dodatno sol na ramo trosi, kakorkoli že, še težje bo prebolela vse skupi.
Malo preveč se tale prijateljica nekaterim smili – je možno, da je tako nesamozavestna in se nima rada; lahko je pa tudi samo izsiljevalka, ki se ne želi sprijazniti z dejstvi.
Če sta zmenjena za FF, potem sta FF, če hoče zvezo, pa se morata oba zanjo odločiti. Da ne bo na koncu skušala izsiljevati resne zveze s kakšno “upsi, se je kar zgodilo” nosečnostjo, potem pa bo mati samohranilka, ki otroku očita, da ni bil/a dovolj, da bi mamici zagotovila ? in ?.
Lahko, da je čisto vredu punca, samo poznam (oz. Vem za) toliko gnilih ?, da je groza.
Pa tipi statistično niste nič boljši, samo zanositi ne morete “mežik, po nesreči”.
Forum je zaprt za komentiranje.