Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste zaskrbljene

zakaj ste zaskrbljene

Spodaj je bila omenjena tema o zaksrbljnosti nad postavami.
Mene pa zanima zakaj se (najbolj in najpogosteje) sekirate ve?
Jaz se prepogosto in premočno za čisto brezvezne stvari, za katere se kasneje izkaže, da ni imelo smisla in da je bilo škoda mojih živcev.
Že od začetka to vem, pa si ne morem kaj, da se ne bi sekirala.

Biba.

Mene skrbi kdaj bom spravila 4 kile od nosečnosti stran. V glavnem zato, ker se ne počutim dobro v takšni obliki (in obleki).

sekiram se lih ne, me pa full brezveznioh stvari spravlja ob živce:

– zakaj nimajo v Emporiumu blaga, ki je znižano označenega, ter zraven napisana stara in nova cena.

– kako folk parkira. Prostora za 3 avte, gor sta pa dva, ko da sta bla vržena iz vesolja

– in podobne malenkosti…

Mene pa sekira, če bom slučajno kdaj fasala kakšno bolezen, naprimer zaradi kajenja, ker sem budala, kr kadim. Se tolažim, da ne kadim dost, vendar…

Pol me pa tud sekirajo v službi, pa urnike so mi take dal, da nimam nič od življenja.

Pol sem pa nervozna, pa si ustvarjam same črne slike, recimo, če bom uspela doštudirat, če bom zanosila, ko se bova odločila za otroka, pa kakšna mati bom, pa to….

Nenazadnje se tud sekiram, koliko so mleko podražal…

Se splača??????

sekiram se zaradi vsega živega. Izgleda, da mi je že prišlo v kri. Za vsako stvar, ki mi gre na živce, ali se jezim, ali kaj podobnega, si rečem: ALI SE SPLAČA? Odgovor je seveda NE, vendar naslenji trenutek se bo našla neka druga stvar in kolo se spet zavrti…. 🙂

,,zakaj ni marsovcev,,,,

A ne, kok bi blo enostavno, da bi si enga najel in plačal, da bi se namest tebe sekiru!? Sam na žalost ni tko, vedno najdemo kaj, kar nas žre. Js sem se včasih tud sekirala za vsako pesjo figo, zdaj pa sem se strenirala, da se bom za stvari, ki se bodo šele zgodile sekirala takrat, ko bom pred problemom. Sej za sprot se pa tud vedno kaj najde, če ne druga, me razjezi kak prepotenten šofer na cesti, pol pa razmišljam, kaj bi blo če bi …

Jaz pa se zaradi postave sploh ne sekiram.Sami presodite 180cm in 78 kg.

kako morajo eni butci vozit 50 tam kjer je omejitev 90, pa kaj bom spet za kosilo skuhala, pa kaj naj gor dam za oblečt, pa …

Jaz se pa glih ne sekiram (ali pač) bolj se bojim, da bi se mojim najbližji kaj zgodilo,…

zaradi las-ker mi nikoli ne stojijo kot bi morale
zaradi tega ker ne vem kaj naj oblečem

jaz se sekiram za toliko stvari oz. se obremenjujem z nekimi mislimi kar naprej: kaj če se mojim bližnjim ali meni kaj zgodi (bolezen, nesreče…), kaj če ne bom mogla imet otrok, kaj če, kaj če…
Pa se včasih vprašam, če se splača – seveda se ne, ampak, kaj naj, če sem taki panik.

SE VAM PRIDRUZUJEM,SE SEKIRAM PREDVSEM ZARADI BREZ VEZE STVARI,IN VEM DA JE BREZ VEZE,MA SE NE MOREM USTAVIT

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close