Zakaj ste varali?
Čemu si si izbral frigidnico ali pa je morebiti “taka” postala v zvezi s tabo?[/quote]
Zmedena_samica, jaz se bojim, da bo tudi “ljubica” postala frigidna zaradi njega. :)))[/quote]
Za ljubico se ne bojim, toda le kdo meni jamči, da jaz na takšnega kot je npr Edo ne bom naletela ? 🙂 Se bolj bojim tega, da bi v zvezi s “takim” morebiti celo doživela “transformacijo” spolne usmeritve ;))Hahaha….možno je vse :))
jst sem enega bivšega prevarala takrat ko je šel s kolegi na morje, ker sem vedela da bojo delal pizdarije in sem si še jst privoščila mal akcije. bilo je božansko in nisem mela slabe vesti. ko greš prvič čez to je drugič, tretjič… lažje. je pa res, da sem bila nekaj čez 20 in nisva imela ravno resne zveze, kvečjemu nekajmesečno.
jst pravim…nikoli ne reci nikoli. itak je sam seks…
eht, pravoverni, samo z vezo …. v čem imate “žmoht” nabijanja v/o temi, ki se je ne greste, vam je mrska, jo zavračate … in (recimo, da je tako, tako se vas bere) ste “zvesti” vsaj v reproduktivne organe ☺☺☺
istočasno pa “priznavate” slinjenje nad mimoidočimi …
maloposestnica ☻☻ … in, če mu količinsko nebi nudila dovolj, kakovostno bi bla pa ves čas v nebesih ☻[/quote]
Morda bi lahko on naredil malo kravala, povedal to malo lepše, predlagal spremembe in v kolikor se stanje ne bi izboljšalo, predlagal drugačen odnos.[/quote]
@ Pandora1 – kolikokrat pa si ti že “kuhala” po svojem receptu??
lahko bi ona pripeljala še svojo prijateljico na krmljenje ☺
Morda bi lahko on naredil malo kravala, povedal to malo lepše, predlagal spremembe in v kolikor se stanje ne bi izboljšalo, predlagal drugačen odnos.[/quote]
lahko bi ona pripeljala še svojo prijateljico na krmljenje ☺[/quote]
Vsakokrat. Spolnost je zame pomembna in če karkoli šepa, znam biti glasna, nepopustljiva in prav nič razumevajoča.
Vsakokrat. Spolnost je zame pomembna in če karkoli šepa, znam biti glasna, nepopustljiva in prav nič razumevajoča.[/quote]
pred ali po (katerem xy) varanju ☺
Vsakokrat. Spolnost je zame pomembna in če karkoli šepa, znam biti glasna, nepopustljiva in prav nič razumevajoča.[/quote]
in zakaj si ne odpreš temice z pomenom: Kako prperčiti varanje … ali kaj v tem smislu — se pa vsajaš tam, kjer pojma nimaš ne zakaj do tega pride … še manj pa imaš “kuharske” recepte kakoto čorbo narediti prebavljivo.
Tudi oditi / prekiniti “zvezo” ni enostavno kot izreči kazen za izmerjeno prekoračitev hitrosti!!
in zakaj si ne odpreš temice z pomenom: Kako prperčiti varanje … ali kaj v tem smislu — se pa vsajaš tam, kjer pojma nimaš ne zakaj do tega pride … še manj pa imaš “kuharske” recepte kakoto čorbo narediti prebavljivo.
Tudi oditi / prekiniti “zvezo” ni enostavno kot izreči kazen za izmerjeno prekoračitev hitrosti!![/quote]
It’s a free country 🙂 Če ti moj komentar ni všeč, greš lahko mimo …
In še enkrat ti povem, da ne dajem zvestobi toliko teže kot ti misliš, da ji.
Razmišljanje o tem, kako preprečiti varanje parcialno in neučinkovito.
Mal se skuliraj. Ni tvoja resnica edina zveličavna…
Tudi oditi / prekiniti “zvezo” ni enostavno kot izreči kazen za izmerjeno prekoračitev hitrosti!![/quote]
Mal se skuliraj. Ni tvoja resnica edina zveličavna…[/quote]
ja je free country — kar pa zahteva od ljudi tudi “common sense” – pa vsaj malo razmisleka o sebi ali so “kvalificirani” o čem čvekati / bloditi (sploh iz stališča diskriminiranja onih “drugih/drugačnih”, … ki motijo osebni mir
ne gre za to, kaj jaz mislim koliko teže ti čemu daješ — pač pa za to, da se nekvalificirano usajaš – commprende??
namesto, da “razmišljaš” (kar ti ne gre) bodi kar obvladaš -> nora (na svojo zvezo)
ne gre za mojo “resnico” — gre za idiotizem, ki ga zganjajo/te “zvesti” nad “nezvestimi”. Nič ni lažje kot glede na družbene “standarde” pljuvati po “izmečkih” — ne gre vam pa vaš lastni pogled (zvestoba), kako ga “uveljavljati”
Mal se skuliraj. Ni tvoja resnica edina zveličavna…[/quote]
ja je free country — kar pa zahteva od ljudi tudi “common sense” – pa vsaj malo razmisleka o sebi ali so “kvalificirani” o čem čvekati / bloditi (sploh iz stališča diskriminiranja onih “drugih/drugačnih”, … ki motijo osebni mir
ne gre za to, kaj jaz mislim koliko teže ti čemu daješ — pač pa za to, da se nekvalificirano usajaš – commprende??
namesto, da “razmišljaš” (kar ti ne gre) bodi kar obvladaš -> nora (na svojo zvezo)
ne gre za mojo “resnico” — gre za idiotizem, ki ga zganjajo/te “zvesti” nad “nezvestimi”. Nič ni lažje kot glede na družbene “standarde” pljuvati po “izmečkih” — ne gre vam pa vaš lastni pogled (zvestoba), kako ga “uveljavljati”[/quote]
Kaj se tako razburjaš zaradi par stavkov??? Ali pa se razbujaš zaradi česa drugega?
Koliko sem kvalificirana ali ne … pa ti zelo težko sodiš in se mi ne zdi, da si za to posebej “poklican” Nisem nora nad zvezo … tudi to si napačno razumel. Pa tudi “rodila” se nisem v tej zvezi…
Če primerjamo, kako jaz razmišljam in kako ti … bereš/razumeš … hmmm …
Ponavljam: skuliraj se. Ni tvoj način “edini”. Nikjer nisem napisala, da je napačen, tako da tudi obtožbe o idiotizmu, ki ga zganjajo zvesti nad nezvestimi (ob tvoji majavi predpostavki, da sem zvesta… ) … so brezpredmetne.
Dragi NM-3w,
Tudi tokrat si žaljiv, in to popolnoma po nepotrebnem. Ko človek diskutira (izmenjuje mnenja), ne diskvalificira sogovornika z žaljivkami (vključno s sodbami o (ne)razmišljanju in zdravi pameti). Torej – ne diskutiraš.
“S tira” te je spravil tale moj stavek:
Jaz ne vidim v njem nobene superiornosti. Zgolj preprosto mnenje, relativizirano še z “morda” (in ne moral bi), ker sem ponudila to kot opcijo ali možnost, ne kot recept, kot si me takoj obtožil.
Dobro bodi. Meni se “diskutirat” na takšen način ne da več, tako da si dosegel svoje – bom utihnila. Naj bo tvoja zmaga sladka… Lahko noč.
Čeprav sama nisem nikoli varala, pa sklepam, da ljudje varajo iz naslednjih razlogov:
– še sami ne vedo, zakaj so začeli to svojo resno zvezo, ker ni bilo nobene privlačnosti do partnerja/partnerice, prej strah, da bi bili sami in da bi jih okolica obsojala,
– naveličanost v vezi, ki traja dalj časa,
– samovšečnost oziroma dokazovanje, da je oseba še vedno greha vredna,
– želja po napredovanju v službi ali vsaj, da se zmanjša količina dela, ki ga mora opraviti,
– kupovanje oblekic, čeveljcev in nakita – ker je treba obleči, obuti in nahraniti družino, je fajn, če tudi ljubimec kaj financira,
– pri žuranju oseba popolnoma izgubi kontrolo nad svojimi dejanji,
– dednost :)) in vzgoja otroka – če je bilo precej varanja v družini, se lahko zgodi, da je k temu nagnjen tudi otrok.
Mogoče bi se našel še kak razlog – npr. izkoriščanje družbenega položaja ali slave – marsikateri osebi, ki ima visok položaj v družbi ali je znana, se zna “sfuzlati” in misli, da varanje pritiče njegovi/njeni prepoznavnosti. :))
– še sami ne vedo, zakaj so začeli to svojo resno zvezo, ker ni bilo nobene privlačnosti do partnerja/partnerice, prej strah, da bi bili sami in da bi jih okolica obsojala,
Privlačnost je bila, a le spolna, ko so se “nasitili” je postala veza “brezvezna” 😉
– naveličanost v vezi, ki traja dalj časa,
Naveličaš se hitro, če se zanašaš le na spontane (spolne) dražljaje in si celo domišljaš, da je partner odgovoren zanje in če jih ni je itak on kriv, imaš razlog, da skočiš čez plot….
– samovšečnost oziroma dokazovanje, da je oseba še vedno greha vredna,
Tole rabijo narcisoidni infantilneži v velikih količinah 😉
– želja po napredovanju v službi ali vsaj, da se zmanjša količina dela, ki ga mora opraviti,
To pa ne razumem. Nap zaradi veliko dela si umisli še več dela in potem je lažje, se delo zmanjša? 🙂
– kupovanje oblekic, čeveljcev in nakita – ker je treba obleči, obuti in nahraniti družino, je fajn, če tudi ljubimec kaj financira,
Kakšni ljudje rabijo tako kramo in zakaj? 😉
– pri žuranju oseba popolnoma izgubi kontrolo nad svojimi dejanji,
To je opravičljiv razlog ali olajševalna okoliščina? 😀
– dednost :)) in vzgoja otroka – če je bilo precej varanja v družini, se lahko zgodi, da je k temu nagnjen tudi otrok.
Če je veliko varanja v družini se posledično nihče ne ukvarja z otroci in praviloma ostanejo “otroci”, ki iščejo pozornost do konca življenje pri vseh s katerimi vstopajo v kak odnos in te pozornosti ni nikoli dovolj zato “begajo” iz odnosa v odnos. Niso sposobni gobjega odnosa zato se zadeve hitro naveličajo in posledično so vedno “na lovu”.
Mogoče bi se našel še kak razlog – npr. izkoriščanje družbenega položaja ali slave – marsikateri osebi, ki ima visok položaj v družbi ali je znana, se zna “sfuzlati” in misli, da varanje pritiče njegovi/njeni prepoznavnosti. :))
Mislim, da je glavni vzrok nezrelost, posledično konstantni občutek večvrednosti po katerem jim je dovoljeno vse in vsakdo… Partner jim ne predstavlja nekaj vrednega, je le sredstvo za dosego njihovega užitka in ko ne izpolnjuje tega pogoja se ga pač zamenja oz ustrezno dopolni s svežo robo….
Dobra ta tvoja dopolnitev. Vem, da ti je kak razlog zgoraj rahlo čuden, ampak verjemi, da poznam primer, ko je poročena ženska varala zaradi novih, zelo dragih škorenjcev. Moški pogosto nimajo občutka za vrednost posameznih artiklov (obleka in obutev), tako da niti ne vedo, da ima njihova draga po novem zelo drago torbico. :))
A nisi ti ravno pripel en vic na temo krznenega plašča, nakita….:)?
No, če je pa rabila nove škorence….
To bi lahko šteli pod nujno, kaj če raje bosa hodit po snegu? Lahko bi hudo zbolela zaradi mraza, je raje malo “potrpela”…. :)))
—————
Saj če se zamisliš zakaj se je spustila v tako stvar, kaj so ji tisti škorenci predstavljali (verjetno ni bila prej bosa ;), lahko najdeš povezavo s tistim večvrednostnim kompleksom za katerega so taki “otroci” pripravljeni naredit marsikaj, jim ni nič sveto, jim nihče ne predstavlja nikakršne vrednosti, razen njih samih. Vodi jih njihov popačen občutek večvrednosti…. :/
Forum je zaprt za komentiranje.