Zakaj ste varali?
Točno to, seksualna potreba, zabava, dolgočasje v zvezi, slab odnos ali iskanje “adrenalina” zunaj nje ima veze z videzom….[/quote]
Zakaj se ti pa to ne zdi preveč racionalno od mene? Ker to si pa dojel oziroma že spoznal. Vse ostalo pa še (upam zate) boš. :)[/quote]
Ej, si že slišal za sarkazem, to ni bila ptorditev, namesto treh pikic na koncu bi moral biti vprašaj. 😀
“Nesprejemnja telesa” ima veze z varanjem!? To ima kvečjemu veze za kakšno najstnico…
Slišal ja, ampak očitno je bil tvoj nerazumljiv. 🙂
Seveda ima veze videz, ne samo za najstnice. Zakaj pa se starejša oseba ne bi mogla ne sprejemat fizično? Imaš kak dober argument ali to kar tako na slepo?
Matjazko, a to je zdaj bil argument? 🙂 A ne, da ni bil? Daj se no zresni, saj zmoreš kaj več, potrudi se.
Odgovor krivokljunu in Bibiti.
Avtorica vprašanja je v začetku napisla, da jo zanima, zakaj do tega prihaja. Obenem je zapisala, “Prosila bi vse, ki imate kaj povedat čez varajoče, da se tokrat zadržite, da ne pljuvate po njih, da se ne zgražate. Za zgražanje in pljuvanje po varajočih lahko odprete svojo temo. Ta pa naj bo brez obtoževanj, brez pljuvanja.”
Tega sestavka nisem zapisal zato, da bi kdo komentiral in pojasnjeval svoja mnenja. Napisal sem, kako je do tega prišlo in konec. Če pa kdo namerava to analizirati in kritizirati, je pa njegov/njen problem.
matjazko samo zate ena mucica
pa dobro jo zapri, da ti ne bo pobegnila.:)
Pa verjetno ja nisi pričakovala, da bodo forumaši navalili z odgovori na tako delikatno vprašanje, drugič raje malo obrni vprašanje, npr zakaj ne bi varali, zagotavljam večji odziv in manj odmikanja vsebine postov od odprte teme. No, da se še jaz delno pridružim k preostalim 4, ki so dali odgovor: varala nisem, ker še nisem imela nikogar varati pa tudi če bi se to kdaj zgodilo, dvomim da bi o tej izkušnji šla sem tipkat 😉 Drugače pa sem pa mnenja, da bi se vsak, ki je prevaran moral vprašati zakaj je do tega prišlo in ne le iskati vzroke pri tistem, ki vara.
ene par odgovorov sem prebral….. pa kaj reč vsak ma svoj razlog…. samo, so mi smešni tisti, ki nekaj molarizirajo tistim, ki varajo….Jst skoz varam… jebiga in to delam brez slabe vesti….. vsem ženskam sem nudil celega sebe, sm je problem, da bi eni drugi,ki dobr zgleda in se mi zdi privlačna nudil še več sebe kot je možno hehe…. Trenutno pa to počnem že zarad tega, ker je ljubica drugačne konstrukcije kot partnerka in si z njo dovoljujem res tisto nabijanje brez usmiljenja, saj imam pri partnerki občutek, dda jo bom poškodoval…… če tako silovito prodiram v njo…..ja pa,…. kar je men najboj zanimivo….. ženski vzdihljaji in dihanje….. njammm… zarad tega bi menjal ženske kot po tekočem traku….. pa kdo se bi poglablajl v detajle…. je življenje prelepo,da bi spustil …. priložnost, ki se ti ponudi… sm problem je, da je priložnosti čedalje manj… hehe
Forum je zaprt za komentiranje.