Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste varali?

Zakaj ste varali?

Glej ga, danes ti pa res ne gre. Daj še enkrat ugibaj, po moje boš zdaj zadel. Če ne s sklepanjem, boš vsaj z ugibanjem prišel do pravega pomena. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

zabluzil si, ne da se mi s tabo na ta način, več ne. najdi si drugega, če ti je dolgčas.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa ravno zdaj odnehaš, ko bi ti šlo po moje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pa tvojo teorijo, da si ona v bistvu želi družine in otrok, samo da tega še ne ve in da bo do spoznanja prišla, ko ji bo prekrižal pot ta prav dedec, ki bo znal ustrezno grulit in prhutat s perutničkami okoli nje in jo postavil na mesto, ki ji pripada. :-)))

Pa nisem imel v mislih te čist čist osnovne teme ampak bolj tvojo debato o zanositvi z nekom bogatim ipd…. saj je lepo, da predstaviš svoj vidik, temu je forum tud namenjen. Ampak oba sta imela po svoje prav. Ene ženske pač imajo takšne interese, da se z zanositvijo preskrbijo za življenje… druge pač ne. Ampak dejstvo je, da obstajajo take in drugačne…. :)[/quote]

Ja, ene … Saj jaz mu nisem nič oporekala, da naj takih žensk naj ne bi bilo, kukr češ jih je. Morda sem to premalo poudarila, ker sem govorila le zase, da je meni pač to absurdno. Saj vsi vedno govorimo nekako iz sebe, zagovarjamo svoja mnenja in stališča. Tuja pač težje 🙂

Odvisno kaj ženska išče. Če išče le občasno zadovoljitev, potem bo temu premerno izbirala moške. Če išče resnega partnerja, potem je seveda pogoj, da je resen, zanesljiv in tako dalje….[/quote]

če bi to držalo, ne bi bil interent poln resnih in odgovornih, ki iščejo, pa jih nobena ne šmirgla.[/quote]
Če bi pa to držalo, pa se ženske ne bi pritoževale, da na netu ni resnih in odgovornih.

A prej pa se zabavajo brez nagona ? 🙂
Nagon se pojavi zelo kmalu, ko ženska spolno dozori. Le okoliščine in čustvena zrelost tega ne dopuščajo, da bi imele otroka.

Ženska se bo vedno pritoževala. To bi že lahko vedel.

Ti zase misliš, da si resen in odgovoren. Stavim, da bi se tem internetnicam tudi ti zdel samo nek f.ukfehtar, če bi jih recimo pecal na kakšnem portalu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Saj ženskam se taki še kak zdijo fuk fehtarji, samo pač ženske preračunljivo pogledajo in si rečejo da se splača potrpet, ker bo tiho plačeval 🙂 Nenazadnje, kolko tipov pa je naredlo konec v zvezah med ”resnimi”, redkokdo, ker ne upajo, druge tak težko dobijo, kot to ki so jo ”izbrali” (beri so bili izbrani od nje)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj ženskam se taki še kak zdijo fuk fehtarji, samo pač ženske preračunljivo pogledajo in si rečejo da se splača potrpet, ker bo tiho plačeval 🙂 Nenazadnje, kolko tipov pa je naredlo konec v zvezah med ”resnimi”, redkokdo, ker ne upajo, druge tak težko dobijo, kot to ki so jo ”izbrali” (beri so bili izbrani od nje)[/quote]

Drugače kot, da si izbran od nje itak bliz ne prideš… razen, če jo ti prej sfockaš in potem ona pristane…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ženskam se taki še kak zdijo fuk fehtarji, samo pač ženske preračunljivo pogledajo in si rečejo da se splača potrpet, ker bo tiho plačeval 🙂 Nenazadnje, kolko tipov pa je naredlo konec v zvezah med ”resnimi”, redkokdo, ker ne upajo, druge tak težko dobijo, kot to ki so jo ”izbrali” (beri so bili izbrani od nje)[/quote]

Drugače kot, da si izbran od nje itak bliz ne prideš… razen, če jo ti prej sfockaš in potem ona pristane…[/quote]
Matkiču je realnost slabo poznana. On živi v svetu iger, kjer so malo drugačna pravila ne moreš mu zamerit. Razen, če je ciljal na odnose z živalmi, kjer je on gospodar. :))

računalniških iger, da se ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close