Zakaj ste tako sovražni nastrojeni proti krščanstvu/cerkvi?
povsem jasno je, zakaj so taki odzivi, ko nekdo klamfa stvari skupaj kar “na počez”?!
če se nekdo repenči pri verskih tematikah, kako veste, da je proti Jezusu??, morda je le proti Jahve-ju, zakaj bi ga sovražil?
res je kar pravite za Jezusa, da nas lubi, kako veste da so ljude sovražni do Amena?.
verjamem pa da tudi Vas Jezus ljubi, bolj, kot Vi ljubite ostale!
Ja zato ker je cerkev- kot institucija- Jezusa izrabila …seveda je veliko vernih v božjo previdnost, načrt…vsekakor izven institucije cerkve kakršna je- pedofilli, pohlepni, sprijeni…materialisti..( v Vatikanu se kardinali, škofje sprenevedajo o uboštvu, revščini….bla, bla..)vsekakor izven tega kar je Jezus učil, ….tako, da ne ne sovražimo nikogar…., dejanj cerkve ne sprejemamo !!!!!
Ja je bila ena oddaja o Vatikanu…kako in z čim oskrbujejo izbrance…najboljše in najdražje kar obstaja…tu ni nobenega odrekanja, ….Jezusovih naukov….je samo materializem in zase nagrebsti največ in najboljše, je bilo že marsikaj odkritega iz kuloarov Vatikana…in nima veza z Jezusom žal….same posvetne stvari – jej, pij, kavsaj…itd…ja, ja…
nerazložljiva jeza, 07.12.2021 ob 12:15
Vedno ko naletimo na kakšno versko tematiko, se takoj repenčite.
Kaj vam je Jezus tako slabega storil? Zakaj ga sovražite?
Jezus vas ljubi in je daroval svoje življenje za vas. Vi pa nesramni do amena!
Zato, ker so ić in imajo svojo vero. Pocakaj se kaksno leto pa bos videla dzamija efekt…
Komunizem = satanska religija, zato so tako nastrojeni proti cerkvi, samo zato.
Prizanesite mi z dokazovanjem kako da komunizem ni religija, je religija imate boga, imate svetnike, imate svete kraje, imate mučence in imate množico vernikov katera pridno hodi k maši, eni ob sredah, drugi ob petkih spet tretji samo za velike praznike kot je naprimer 1.maj.
Nisem sovražno nastrojene, ne sovražim, je to čustvo preveč škodljivo.
Je pa veliko hinavščine v teh vodah. In hinavščine ne podpiram! če si poročen/v vezi, potem bodi zvest in svoji ženski dajaj svojo podporo! če si zavezan da boš spoštoval resnico, potem ne laži! če si … bla bla bla… potem to upoštevaj ali pa pejte k vragu! ??
Matr, sem ateistka, ki verjamem v neskončno ustvarjalno energijo iz katere prihaja vse, pa sem poštena, zvesta, pripadna itd (ker tak srčen človek sem) ne pa tej cerkveni hinavci, ki govorijo eno delajo pa drugo, ob nedeljah se spovejo grehov in idejo dalje grešit.. A to naj spoštujem? Ma ni govora!
https://www.orbus.be/religion/islam/kuran_bos/
Ne vem ce ti bi odprlo… Sura 47. Muhamed…
Pise da ste gluhi nemi slepi. Da mate zapecateno srce.
Pise zakaj ne razmislite o kuranu al so vam na srcu kljucavnice.
Preberi no…
Nic zlonamerno… Ne mores ti stari… Pise eno ti tupis drugo… Ko sad laze? Neko laze.
Ti povem zakaj? Ker so po mojih lastnih izkušnjah cerkvene miši najbol hinavski tip človeka. V cerkvi sedite celi blaženi stopite ven pa peljete svinarijo. Vse cerkvene zapovedi pozabite isti trenutek ko stopite iz cerkve. Raje sem normalen človek tak kot sem ne pa da sem v cerkvi pobožen do drugih ljudi pa zlonameren.
Blaablaa, 07.12.2021 ob 17:51
https://www.orbus.be/religion/islam/kuran_bos/
Ne vem ce ti bi odprlo… Sura 47. Muhamed…
Pise da ste gluhi nemi slepi. Da mate zapecateno srce.
Pise zakaj ne razmislite o kuranu al so vam na srcu kljucavnice.
Preberi no…
Nic zlonamerno… Ne mores ti stari… Pise eno ti tupis drugo… Ko sad laze? Neko laze.
Od kje teb to poslanstvo, da ljudem “odklepaš srce” ali karkoli se že napisal? Daj jim mir!
A kako će tek biti kada im meleki budu duše uzimali udarajući ih po obrazima i po leđima njihovim!
To će biti zato što su ono što izaziva Allahovu srdžbu slijedili, a ono čime je On zadovoljan prezirali; On će djela njihova poništiti.
Zar oni bolesnih srca misle da Allah zlobe njihove na vidjelo neće iznijeti?
A da hoćemo, Mi bismo ti ih, uistinu, pokazali i ti bi ih, sigurno, po biljezima njihovim poznao. Ali, ti ćeš ih poznati po načinu govora njihova – A Allah zna postupke vaše.
Preberi no. Sura 47.
Poslušajte, se splača.
Forum je zaprt za komentiranje.