Zakaj ste še vedno na mon-u
Že mnogokrat odprta tema in nikoli zastarela. Zakaj ste še vedno na mon-u? Jaz zaradi dolgočasja. Ostali so le 15-25 letniki, slabo pismeni, še bolj nerazgledani in nekaj starih panjev obeh spolov z mano vred, ki preslabo obvladajo angleščino, da bi lahko šli na tuje podobne forume. Saj preberem, a za komentiranje pa moja angleščina ne bi bila. Nekaj jih je precej bolj zaje.bantskih in zabavnih kot tale naš. Pa je bil mon tam 10 let in še več let nazaj čisto zabaven, celo uporaben.
Žal drži, da so meje mojega jezika, meje mojega sveta. Seveda še zdaleč ne mislim, da mladina, ki še kar za silo parlira v jeziku, ki mu sami pravijo angleščina le ta jezik tudi obvlada. Če še slovensko ne znajo, kako bodo kakšen tuj jezik.
Vsi tisti, ki so v angleščini res doma, pa itak da niso na mon-u.
Jaz sem letos poleti slučajno zalutala sem gor po ene nasvete, potem pa občasno priletim, kaj odgovorim in grem po svojih opravkih dalje. Ne vežem se na noben forum in na nobenega, ker imam svoj dom in družino. So pa stvari gor postale popolnoma neobvladljive, skoraj nelegalne, po robu zakona. Samomori, zoofilija, incesti in podobno. Tudi hec na ta račun ni smešen. To ni za normalne. Zato se distanciram od takih morbidnih tem. Se pa tudi kdaj pošteno nasmejem, sploh če gre za politične debate ali tudi kaj pametnega preberem.
še vedno je dosti zajebancije gor, tako da faking ga, jebi ga…, saj po novem letu boljše bo.. Je pa res proti prejšnemu forumu to ena žalost, saj nimajo niti 10 posto tako urejene zadeve kot so jo imeli pred tem.
Angleščina pa, iščes poživitveni odmerek, inspiracijo, če si izgubil voljo, jo dobiš spet tako…. Na yt, recimo muzika, ki ti leži, poslušaš, uživaš, pa še komentiraš, tako na izi, lagano sportski s celim svetom, pod vsakim komadom so napisana mnenja psameznika o komadu iz celega sveta v angleškem jeziku seveda.., klikaš prevajalnik, če ne znaš konkretno prevesti tisto kar hočeš povedati in se zabavaš, prvo počas pol pa čedalje hitrej, kam pa pridemo brez domišljijaaa..
Dolgčas dolgčas kašen dolgčas, 28.11.2021 ob 11:43
Že mnogokrat odprta tema in nikoli zastarela. Zakaj ste še vedno na mon-u? Jaz zaradi dolgočasja. Ostali so le 15-25 letniki, slabo pismeni, še bolj nerazgledani in nekaj starih panjev obeh spolov z mano vred, ki preslabo obvladajo angleščino, da bi lahko šli na tuje podobne forume. Saj preberem, a za komentiranje pa moja angleščina ne bi bila. Nekaj jih je precej bolj zaje.bantskih in zabavnih kot tale naš. Pa je bil mon tam 10 let in še več let nazaj čisto zabaven, celo uporaben.
Žal drži, da so meje mojega jezika, meje mojega sveta. Seveda še zdaleč ne mislim, da mladina, ki še kar za silo parlira v jeziku, ki mu sami pravijo angleščina le ta jezik tudi obvlada. Če še slovensko ne znajo, kako bodo kakšen tuj jezik.
Vsi tisti, ki so v angleščini res doma, pa itak da niso na mon-u.
Avtorica posluš gdo ti pa preprečuje, da izpolniš svoje znanje Angleščine? Maš tečaje, sej vrjetn nisi prestara, lahko se pa tud doma učiš, sej maš dovolj časa če sem gor hodiš. Nared to zasebe.
Forum je zaprt za komentiranje.