Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste se sploh poročili?

Zakaj ste se sploh poročili?

Vam tisti papir res toliko pomeni?

now eat your heart out

no, ene dejansko zasnubijo fantje, ves. Ce si ti tolk zagrenjena, ker te noce ali sploh nimas fanta, je to pac tvoj problem.

ob toliko ločitvah, ki sem jim že bil priča, mi to ne pade niti na kraj pameti

sploh mi pa poroka že tako ali tako nič ne pomeni, same komplikacije, nič drugega

Midva se nisva poročila, glih zato, ker ne rabiva papirja in ne marava kakršnihkoli ceremonij.
In se imava čist fajn, drugo leto bo 20 let 🙂

Zaradi denarja. Izključno in predvsem.

kot da uni, neporočeni, se pa ne razhajajo…

Se, ampak poroka za sabo potegne še en kup pizdarij.

Se, ampak poroka za sabo potegne še en kup pizdarij.[/quote]

In prav je tako, kaj naj bi si samo roko podala in rekla srečno?

Se, ampak poroka za sabo potegne še en kup pizdarij.[/quote]

In prav je tako, kaj naj bi si samo roko podala in rekla srečno?[/quote]

babo se brcne skozi okno in naredi črto nad razmerjem

Jst sploh ne hodm ne več na poroke, ker si mi res ne da poslušat tiste laži ( s tabo bom v slabem in hudem itd…. ) čez pol leta grejo pa narazen :/

Bil sem že na 5 porokah od tega je samo še 1 par skupaj ( pa še za tega čakam, kdaj bosta šla narazen ).

Osebno sem poročen, sam sva se z ženo pred poroko lepo vse zmenila. Vse probleme bova probala rešit, o vsem se bova iskreno pogovarjala in sem jo tudi opozoril, da se nebi slučajno zajebavala z drugimi moškimi ker jo takoj fuknem na cesto ( ampak dobesedno bi jo fuknu na cesto, + unga druzga moškega v primeru če bi vedel da je poročena bi poslal na urgenco ) !
Ampak jst sem ji to res rekel pred poroko !!! Ker če si bova izrekla zvestobo do konca življenja to tudi pričakujem ! In se je še zmeraj strinjala in sva se poročila ( sedaj sva poročena že 10+ let ) in še kar imava uspešen vesel zakon. Zvestoba je zvestoba, če nisi 100% da se jo boš držal SE NE POROČITI !!!!!!!!!!!!!!

Problem je ta, da se vsi novoporočeni pari poročajo samo zato, da ustrežejo družbeni normi.

Torej v današnjih dneh moraš piti, žurati, biti poročen, imeti otroke, živeti na svojem in če ničesar od tega ne izpolnuješ te ima folk za bedaka itd….
Res jst bi poroko ukinil oz. drugim svetujem raje si prihrante denar in boste imel več od tega.

Razen če se res s partnerko pogovoriš kot jaz !!!!

Sej tudi, če nisi poročen imaš vseeno po ločitvi cev kup stvari za uredit, npr. če imaš otroka, premoženje je tudi v tem primeru potrebno razdeliti, saj ne ostane vse enemu,….

Točno to, vse je zlagano, čisti bullshit. Prav slabo mi je, ko to poslušam.

hehe fino, najprej si jo ustrahoval in zdaj imata vesel zakon. :)))

Hehe pol nisem edini. Ja nazadnje k sem bil na poroki mi je blo prov slabo, k sm poslušu tiste laži ( zvest ti bom do konca itd…. ), no sedaj po 1 letu nista več skupaj.

Ah škoda besed za take stvari, res vse je preveč zlagano ni več tiste iskrene zvestobe, kakršno sva si midva z ženo izrekla 🙂

A pol sem se jaz poročil zaradi denarja? Menite, da bo moj zakon obstal?

Poroka bi se morala sklepat za določen čas, z možnostjo podaljšanja.

Seveda bo obstal, še v karte ni treba pogledat…denar je itak sveta vladar.

Zame je poroka nekaj dokončnega. Zato sem se poročila. Z možem si želim bit do konca. Se zavedam, da greva lahko še vedno narazen samo upam, da nama bo uspelo. Sva pa pred poroko že živela skupaj, rodila sem tudi prej, oba sva bila nekaj časa brezposelna (izmenično),…tako, da vem koga imam ob sebi. Pa tudi on ve.

Po mojem mnenju se dosti ljudi ne poroči, ker je to nekaj dokončnega in je tako baje lažje oditi. Vsaj tako so mi nekateri rekli.

Tole podpišem.
Problem so lahko otroci. Grejo v aneks ali kako?

Pa zakaj vse jemljete tako grobo?
Če se nekdo poroči samo zaradi fešte,žlahte in denarja,pri sebi pa nima razčiščenih pojmov,kaj pomeni zakon in tisti ˝dokler vaju smrt ne loči˝,potem bo res šlo vse skupaj k vragu.
10 let koruzništva lahko primerjam z 10+ leti zakona-pa oboje z istim človekom!
Razlika je….

Atom…ant- ljubi in spoštuj jo vsaj tako kot sebe,pa bo šlo.Ni pa vse v denarju.Srečno.

Tole podpišem.
Problem so lahko otroci. Grejo v aneks ali kako?[/quote]

Ma ne. Z aneksom bi se lahko dogovorili samo za število oploditev.

Seveda bo obstal, še v karte ni treba pogledat…denar je itak sveta vladar.[/quote]

🙂 tako so tudi mama rekli, ko so se odločili, da je cajt za mojo poroko

Hm, pred kratkim bila na eni poroki in ravno o tem sem razmišljala…i’m never getting married! Čist preveč stresna zadeva zame =)
Sama ne vidim neke poante v poroki, mislim, da je zveza enako funkcionalna ne glede na to, če sta partnerja poročena ali ne. Meni se zdi to ful omejujoče, moram priznat, da ko me vprašal, sem se razjokala od šoka, ampak to ni bil tisti pozitivni šok, ampak kar un pravi šok v stilu “run, Forest!!”…itak, da sem rekla “ja”, počutla sem se pa čist kot poscan teritorij, no. Pa ne zato, ker bi blo kaj narobe med nama, ampak enostavno ker te nekdo omejuje, stiska v kot z nekimi takimi forami, kot so te poroke, zaroke in ta jajca…zakaj ne morma bit simply skupaj, ker nama pač je? Brez nekih ceremonij. No, konec koncev se očitno spet zarečenega kruha največ poje…pol pa mi je še šopek tk fajn v bučo priletel na ohceti, holy shit, vesolje se je res zarotilo proti meni.

Samo dobro se drži za denar, pa boš obstal!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close