zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…
Ti si mi enkrat napisal, da sem pristaš anarhije, ko sem omenil, da ima vsak pravico živeti, kakor hoče.[/quote]
Do neke meje imaš res.
Dokler ne trčiš ob pravice nekoga drugega.
Pa nisem mislil, da ne smeš kriviti drugih, ampak, da je krivda nerealna, saj je razlog v tebi, če se odzoveš besno ali jezno.
Nekako ne deluješ, kot da bi ti bilo figo mar. Ravno nasprotno: pisanje nabritih pobov tukaj se te intenzivno čustveno dotakne. Zakaj te v tak bes spravi?[/quote]
Haha, točno tak 😀
osnova za življenje je samo voda in hrana pa zrak………..[/quote]
Res? Kaj pa v praksi? Veliko jih umre, pa imajo vse to. 😉
Potem pa tudi nam pusti, da smo kakršni hočemo in nehaj jokat kot ta mali otrok, ki mora biti le po njegovem.
Lihkar pršu iz fitnessa, delu incline, flat benč, biceps curlse, pull upse. Jutr delam šprinte, skoke, počepe. Bmk za te luzerske vegetarijance brez mišic, vsi plešasti, zgubani, od kao zdrave prehrane, zdravega življenja lol
Aja, pa preden me starunklja spet citira :
Ti, mulo, Spider, kdo je zdaj besen? Še enkrat preberi, kaj in kako si napisal. En sam bes. Pa kaj potem. Bodi besen, samo ne prelagaj odgovornosti za svoj bes na druge. Meni je eno figo mar. Če hočeš imet okoli sebe ljudi, ki se bodo samo strinjali s tabo, da boš ti lahko navzven manj besen, jih boš našel. Ampak enkrat bo treba pogledat, kaj se skriva za tem tvojim besom.
Kaj pa ko bi kdaj za spremembo še kako knjigo prebrala ?
Mislim, da ne gre za bes. Mislim da je razlog v tem, da se nekako čutijo(mo) “dolžni” zagovarjati način življenja, ki ga živijo(mo), ker če ga nebi, bi to pomenilo, kot da priznavajo/mo, da njihovo(naše) življenje ni boljše, še manj, ni niti enako zadovoljujoče, kot življenje neresnežev, avanturistov…
Jeza, bes, se pojavi pozneje, ko nesočutno teptaš njihov(naš) način življenja in jim(nam) pod “nos” mečeš dejstvo, da lažejo(lažemo).
Mislim, da ne gre za bes. Mislim da je razlog v tem, da se nekako čutijo(mo) “dolžni” zagovarjati način življenja, ki ga živijo(mo), ker če ga nebi, bi to pomenilo, kot da priznavajo/mo, da njihovo(naše) življenje ni boljše, še manj, ni niti enako zadovoljujoče, kot življenje neresnežev, avanturistov…
Jeza, bes, se pojavi pozneje, ko nesočutno teptaš njihov(naš) način življenja in jim(nam) pod “nos” mečeš dejstvo, da lažejo(lažemo).[/quote]
Če povzamem: Vsi imamo prav in vsi ga totalno serjemo .
Vsako dajanje nasvetov, moraliziranje in soljenje pameti je popolnoma mimo.
Totalno vseeno je kaj kdo počne dokler ne omejuje in ogroža drugih in je sam s svojimi dejanji zadovoljen in v njihovem uresničevanju srečen.
Tip druge sprašuje (ne samo to, dotičnemu vprašanju posveti kar celo temo!), zakaj so taki-pa-taki, istočasno jim pa laja v fris, da jih nima kaj brigati, zakaj je on tak-pa-tak… Ajajaj… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.