zakaj ste resnobneži in resnobnice tako besni na…
…neresneže, avanturiste, Sadne, Daterje, asocialneže, bilderje, mamine sinčke, samske karieriste, samske pijance, samske umetnike..
Iz vas se prav čuti nek bes na te ljudi, ki ne živijo po vašem prepričanju. Jeza je pa po vašem znak frustracij in nezadovoljstva s samim sabo.
Kaj vas briga, če nekdo raje visi za šanjkom, kot da bi se trudil okoli bab. Kaj vas briga, če nekdo raje bilda. kaj vas briga, če nekdo raje kariero dela.
V resnici ste fauš vsem, ki upajo živeti drugače, kot po šabloni, za katero verjamete, da je edina pravilna. Udejanjiti pa te šablone itak niste sposobni, tukaj pišete recepte, ki jih sami niste sposobni izvajati. ker jaz ne poznam nobenega resno vezanega tipa, ki bi imel čas tu gor kaj dost viset. V prostem času hočejo ženske od copatarjev v šoping, na izlet, k tašči..
Ti, mulo, Spider, kdo je zdaj besen? Še enkrat preberi, kaj in kako si napisal. En sam bes. Pa kaj potem. Bodi besen, samo ne prelagaj odgovornosti za svoj bes na druge. Meni je eno figo mar. Če hočeš imet okoli sebe ljudi, ki se bodo samo strinjali s tabo, da boš ti lahko navzven manj besen, jih boš našel. Ampak enkrat bo treba pogledat, kaj se skriva za tem tvojim besom.
Pa kaj še. Sanjaj. Res pa ne spadam v tvoj rajon. Če iščeš somišljenike, ki ti bodo kimali, me ne bo med njimi. Nisem pa tvoja sovražnica.[/quote]
Kimavce rabijo ženske ki ne prenesejo drugačnega pogleda na Svet, jaz potrebujem raznolikost in logiko, to pa ženskam mnogokrat primankuje ker so preveč čustvene, sploh slednjega (logike)
Pa kaj še. Sanjaj. Res pa ne spadam v tvoj rajon. Če iščeš somišljenike, ki ti bodo kimali, me ne bo med njimi. Nisem pa tvoja sovražnica.[/quote]
Kimavce rabijo ženske ki ne prenesejo drugačnega pogleda na Svet, jaz potrebujem raznolikost in logiko, to pa ženskam mnogokrat primankuje ker so preveč čustvene, sploh slednjega (logike)[/quote]
Kimavce rabiš ti pa Spider pa še nekaj takih, da se lahko med seboj moško podpirate in se ne čutite ogrožene od vseh, ki drugače mislijo, čutijo, živijo. Kar je čisto ok. Dokler ne krivite drugih, da zaradi njih nečesa ne zmorete. Recimo ljubiti ženske. 🙂
Kimavce rabijo ženske ki ne prenesejo drugačnega pogleda na Svet, jaz potrebujem raznolikost in logiko, to pa ženskam mnogokrat primankuje ker so preveč čustvene, sploh slednjega (logike)[/quote]
Potrebuješ raznolikost zato, da potem lahko začneš žaliti in s tem potrdiš, kar si a ne?
Hehe. To je pa res zlobno od nas, ker nismo bili nesramni, ko si ti to pričakoval. :))
Forum je zaprt za komentiranje.