Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ste prevarali partnerja

Zakaj ste prevarali partnerja

Tisti, ki ste prevarali svojega partnerja. Zakaj ste to storili. Kaj vam je manjkalo v zakonu, vam je žal, da ste to storili. Sta sedaj skupaj ali ste se ločili . Kako je vplivalo na vaš zakon. Vprašanje za oba spola

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj286, 28.08.2024 ob 21:15

Tisti, ki ste prevarali svojega partnerja. Zakaj ste to storili. Kaj vam je manjkalo v zakonu, vam je žal, da ste to storili. Sta sedaj skupaj ali ste se ločili . Kako je vplivalo na vaš zakon. Vprašanje za oba spola

Prevaral sem jo zato, ker je bila vedno zmatrana. Skoz je imela delo z dojenčkom.

Po porodu ji niso šle kile dol, zato sem jo varal z eno iz vasi, ki je bila top vrhunska za pogledat

Ko so mi zobozdravnica, zdravnica in frizerka edine vsaj za normalni pogovor napram sovražni zadirčnosti doma, sem srečal znanko, zapletla sva se v pogovor in dejanje ni izostalo. Bila sva oba na nivoju fizične in duhovne potešitve zato se nisva počutila ko prevaranta ampak izpopolnjena človeka.

Za zabavo, nekaj drugačnega!

ker ni bil čustven, ni me znal objeti, poljubiti..res redkost..in sem ga prevarala in ne ve za to..se danes sva skupaj in nebi ga pustila nikoli

Če enemu partnerju ni do seksa to še ne pomeni da mora bit drugi do smrti v abstinenci.

Sicer pa če doma že eno leto ni seksa ala zaradi dokazovanja svojega napihnjenega ega je to prava dovolilnica za skok čez plot

Ker sem se leto in pol poskusala pogovorit z njim, mu povedala, da sva premalo skupaj, kaj vse je sploh narobe itd in me ni poslusal..sicer nisva bila porocena, zivela skupaj, brez otrok. Vedel je, da sem nesrecna, pa ni nic naredil. Zato sem se zblizala z drugim in seveda se tudi odselila. Nisem se kaj dosti sekirala, ker po tolikem casu je srce zjokalo kar je imelo in se zacelilo in smo sli naprej. Dovolj casa je imel karkoli narest. Karkoli. Pa ni nic

minmej, 29.08.2024 ob 10:05

Če enemu partnerju ni do seksa to še ne pomeni da mora bit drugi do smrti v abstinenci.

Sicer pa če doma že eno leto ni seksa ala zaradi dokazovanja svojega napihnjenega ega je to prava dovolilnica za skok čez plot

Zakaj pa sta sploh skupaj, če ni seksa? Sorry, meni je to osnova, sem pa raje sama kot v tako vezi

Anonimna704, 29.08.2024 ob 10:59

Zakaj pa sta sploh skupaj, če ni seksa? Sorry, meni je to osnova, sem pa raje sama kot v tako vezi

Torej če se mož slučajno ponesreči in ohromi in posledično ni več seksa, ga boš pustila?

Ali obratno – te bo pustil in ti bo čisto vseeno zaradi tega?

Pač seksa ni in gresta narazen…

Zaradi pomanjkanja seksa. Drastičnega. Plus hinavec da dol padeš, non stop ena kregarija in obtoževanje, da vara, takrat ko še nisem, pol sem se pa fukaril z enim mladim ene pol leta. Čez pol leta sem ga skenslal. Za varanje nisem povedal, ampak je moral videt, ker sem bil drugačen človek po varanju, to se vidi takoj. 10 letno psihično izsiljevanje je došlo na naplatu, sedaj vem s katerim znamenjem pač ne grem skupaj, tako partnersko, kot prijateljsko itd…. Mi je jasno zdej, prej sem bil premlad.

Jaz sem mu samo vrnil milo za drago. Nerad ostajam nekomu dolžen

Lih prava tema za ene kurbe in kurbirje tu. Poglej,kako so se razpisali.

Verjetno se pa kot so napisali radi fukajo naokoli,ker so narcisi in nimfomani tako moški kot ženske.

Velike cipe in žigoli,ki bi podrli vse kaj leze in gre.

Torej kot je že nekdo tu napisal in vprašal: nimfomanske lolike in loleki bodo ,ko bo njihov partner /partnerka se ponesrečila, bo ležala v komi,ali  bo nepokretna/ nepokreten ,ali zbolela za rakom ,takoj se poseksali z naslednjim,ki jim piha na dušo ,ker partner ni več sposoben za to.

Saj partnerji in partnerke so v bolnici ,ali doma bolane in tako nič več ne dojamejo. Oni bi fukali in fukali….. Pa fukali divje kot živali…

Zato, 29.08.2024 ob 10:21

Ker sem se leto in pol poskusala pogovorit z njim, mu povedala, da sva premalo skupaj, kaj vse je sploh narobe itd in me ni poslusal..sicer nisva bila porocena, zivela skupaj, brez otrok. Vedel je, da sem nesrecna, pa ni nic naredil. Zato sem se zblizala z drugim in seveda se tudi odselila. Nisem se kaj dosti sekirala, ker po tolikem casu je srce zjokalo kar je imelo in se zacelilo in smo sli naprej. Dovolj casa je imel karkoli narest. Karkoli. Pa ni nic

Potem pa s tem novim ista zgodba, ko ne bo več toliko lizal tvojo smrdljivo pizdo in žgečkal ščegetalček,se boš kurba vsedla na naslednjo klobaso,ker kurba ostaja kurba.

Anonimno 2712, 29.08.2024 ob 11:32

Zaradi pomanjkanja seksa. Drastičnega. Plus hinavec da dol padeš, non stop ena kregarija in obtoževanje, da vara, takrat ko še nisem, pol sem se pa fukaril z enim mladim ene pol leta. Čez pol leta sem ga skenslal. Za varanje nisem povedal, ampak je moral videt, ker sem bil drugačen človek po varanju, to se vidi takoj. 10 letno psihično izsiljevanje je došlo na naplatu, sedaj vem s katerim znamenjem pač ne grem skupaj, tako partnersko, kot prijateljsko itd…. Mi je jasno zdej, prej sem bil premlad.

Nisi bil premlad,ampak si bil mlad kurbir in verjetno s eše vedno kurbaš naokoli,potem pa tu pišeš,da ti nisi nič kriv,ko si svojega tiča tišal v vse odprtine moških,ki si bežno srečal.

Kurbirji in cipe pa res v svojem svetu živite,kjer imate vi samo prav,čeprav varate 100 na uro in vedno so drugi krivi…

Mene zanima ,kaj bo ,ko boste lahkoživke in lahkoživci hudo zboleli,boste nepokretni ,kako boste pa te fukali???? Bodo pičke hudo srbele ,tako,da s ebo kadilo ven in tiči stali,pa se vas ne bo nihče več dotaknil???

Boste umrli,ker ste bili premalo pofukanein pofukani,drage kurbe in žigoli???

Tole je res zanimivo. Recimo jaz sem imela v srednji zelo kratke veze. Vse sem poklicala. Z večino je bilo samo poljubljanje in ko sem jih poklicala nikomur nisem pomenila nič. Pol je bil oa en, k sva bila veliko skupaj, samo če sem ga hotela objet me je odrinil. Poljubil me je 1 X, zelo na hitro. No in pol sem organizirala žur, se skeširala. In me je spet odrinil. Nato, sem ga prevarala pred njegovimi očmi. In edino ta je rekel, da je bil zelo prizadet. Vse se je spomnil. Večina nič. Kje sva bila in vse. A ni čudno. A eni ljudje ne potrebujejo fizičnega stika? Al je bil full veren. Nimam pojma. Pa cel dan sva bila l lahko skupaj. Z ostalimi ne. Eden je bil pa full strasten. Pa nikoli ne bi hodil z mano. Kdo bi razumel moške? Kot da sta sex in ljubezen, nekaj popolnoma drugega. Ja predvsem varanje, ker od partnerja ni nič v tem smislu.

Za tebe ch. Verjetno si frigidna ali impotenten? Pa kupi si knjigo o sexu. Sex je zelo strav, če stimulira š spolne organe celo telo bolje deluje. Poskusi še samozadovoljevat. Kupi vibrator ali pač z roko, če si moški.

Ker sva se popolnoma čustveno oddaljila, nobene intime, nobenega seksa več let.

Domov je hodil zvečer, meni je prepustil delo v hiši in z otroki.

Te zveze ne more rešiti nihče več, ker je prepozno. Ker so čustva mrtva.

Potem pa sem na kavi nekoga spet po dolgem času videla. In sva se zapletla. Čustveno in intimno.

stara forumašica, 29.08.2024 ob 11:04

Torej če se mož slučajno ponesreči in ohromi in posledično ni več seksa, ga boš pustila?

Ali obratno – te bo pustil in ti bo čisto vseeno zaradi tega?

Pač seksa ni in gresta narazen…

Koliko teh, ki seksajo, so bolni? Daj mi prosim povej. Ne seksajo zaradi različnih razlogov, odtujenost, ker se ne marajo, ker ne čutijo poželenja. Ko se pa ločijo, pa bi se  kar naenkrat  peljali na drugi konec Slovenije, da bi seksali. Ko so pa imeli partnerja pred nosom, pa ni bilo interesa. Mogoče je 1% tak primer da so impotentni zaradi bolezenskega stanja. Da pa živim z nekom, ki bi mi bil čimer, da bi si ga želela in ga ne bi smela niti objeti, pa hvala lepa, raje se ločim in ne bom nikogar varala. Če pa bi bila res bolezen, pa ga ne bi nikoli  zapustila, bi pa bilo težko živeti brez spolnosti in ne morem izključiti da ne bi tudi prevarala. Do sedaj nisem nikoli.

Ni nujno, da gresta narazen. Seks pač poiščeš drugje, ane.

No vidiš odzadaj pa pride slaba vest a ne? Kajti vedno je tako v kolikor niste rojeni hladni kot špricer . Ampak niste ker potem ne bi spraševali tukaj . V bolj slabo tolažbo vam bodo odgovori nekaterih , da so tudi oni podobno storili saj si že stem želite olajšati vest  , ker upate da je še nekdo naredil enako. Vendar je to povsem osebno pri vsakemu ki vara. To ne gre tako. Ta bumerang vedno prileti nazaj.

Tako je sedaj pri meni.

On skoz svoje hobije…odsoten, pravi, da mu jih ne bom odvzela.

Pa si mislim, da nisem še za odpis. Verjetno bi se hitro navezala, ljudje smo, čuteči in iśčemo bliżino.

Ninaa, a si to ti?

Lola608, 06.09.2024 ob 18:22

Tako je sedaj pri meni.

On skoz svoje hobije…odsoten, pravi, da mu jih ne bom odvzela.

Pa si mislim, da nisem še za odpis. Verjetno bi se hitro navezala, ljudje smo, čuteči in iśčemo bliżino.

kok sta pa stara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close