Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste moški užaljeni?

Zakaj ste moški užaljeni?

Koliko časa pa ti že nisi fukala?

More biti pa res dolga doba, po tvojih besedah sodeč.

Se do neke mere strinjam s tistimi, ki pravijo, da gre bolj za sprejemanje partnerja kot za higieno. Namreč, želje (zahteve) po obveznem umivanju se pojavljajo samo med domačimi štirimi stenami. Če se pa najde priložnost za enega hitrega po službi ali na zabavi, pa še nisem slišala, da bi kdo koga pošiljal najprej pod tuš. :p

Jožica strinjam se s tabo in tudi ne mislim nikogar pošiljati pod tuš, ker vem da moj fant sam za to skrbi in me nebi nikoli hotel nabrisati, če bi se on počutil umazanega, če pa je kje kak hiter seks pa se itak ne ližemo ampak samo divje poseksamo.
Jao pa je itak klasa zase, neumno, smrdljivo, pedersko bitje in še in še bi lahko našetvala. Jasno da nima punce ketera pa bi marala tako ogabno v obliki človeka – žival ?????

Maša, a si si ga že zdrkalo danes?

odgovor na vprašanje: niti slučajno ne rabi tega tolerirati in še sreča, da šele skoraj, ne pa še, živita skupaj. Sodeč po njegovi reakciji naj raje spoznavanje še malo podaljša.
Imam se za strpnega in sprejemam, da smo različni, ampak določenih razlik ni smiselno tolerirati, sploh če nameravaš z nekom živeti, večina razlik je takšnih, ki se dajo uskladiti, (in kot praviš je njene pripombe že upošteval, če je drugače ok fant bo verjetno tudi to razumel, najboljše se je odkrito pogovoriti o tem – odkrito priznam, da je tudi meni punca dvignila nivo higiene in sem mogoče sedaj sam še večji čistun:), so pa tudi takšne razlike in takšni ljudje, ki se ne dajo uskladiti oz. bi nam usklajevanje jemalo preveč energije.
Pri vprašanju bi upošteval tudi to, da naj bi šlo za oralni seks, pri katerem mislim, da smo glede higiene toliko bolj občutljivi. Pač nismo vsi urin fetišisti, naj uživajo, jaz ne in če bi naletel na kakšno bi jo brez zadrege zavrnil.
Res pa je tudi, da se po vonjih ljudje zelo razlikujemo, pri tem nima malo vpliva ne- oz. uporaba parfumov – da ne bo pomote, sam jih skoraj ne uporabljam. Vse kombinacije vonjev teles (umitih,umazanih) in parfumov (mislim tudi kombinacijo brez parfumov) so lahko dišeče ali celo senzualne ali pa tudi nesprejemljivo ogabne – in še to kakor kateri vonj za koga. Zato pač med “spoznavanjem” greš tako daleč oz v smeri kot ti diši 🙂
Jaz osebno imam raje vonj po čistem telesu (to ne pomeni po milu, verjetno imajo s tem problem tisti, ki imajo problem z umivanjem oz. higieno nasploh, če se že umijejo,pa smrdijo po milu, ker si ga pač po svoji navadi oz. lenobi ne sperejo dovolj) kot po zašvicanem in postanem telesu oz. delih telesa. In po moje niti ni dovolj, da si se še isti dan umil, če pa si počel kaj takšnega, da si se pred seksom cel prešvical in “predinstal”.
Glede seksa v afektu – ne glede na moje “čistunstvo” sem bil tudi tega zmožen že večkrat doživeti a ga iz navedenih razlogov enkrat tudi že prekinil,z izgovorom:), in to brez slabe vesti.
Predvsem pa : naj ne misli, da od njega zahteva preveč in da je kaj narobe z njo, če mu to ne bo sprejemljivo pa si naj čimprej najde sebi primernega, nekaterim so nam všeč ravno takšne kot je ona 🙂

No, hvala bogu da obstajajo še normalni ljudje, ki skrbijo za svojo higieno in normalno razmišljajo! Zadnjič je zgledalo, da so na tem forumu sami packi in packe!

A taki kot ti?

Se strinjam s tabo Nena. Hvala tudi za normalna mnenja, me je že resnično zaskrbelo, kakšen folk je tukaj.
Jao, ti si pa bil v prejšnjem življenju prašič. Sem 100%. Odpri si svojo svinjsko temo in s somišljeniki razpravljaj kako lepo je biti umazan in kako smo ta čisti zaradi umivanja duševno moteni, spolno zavrti in podobne bedarije. Ok?

Kot sem že povedal, iz blata si prišla, v blato se povrneš.

Zdaj pa že nehaj projicirati svoje umazanije na nekoga, ki zna za razliko od tebe razmišljati.

Glede na tvoje odgovore, ki jih trosiš okoli sem že zdavnaj ugotovila da razmišljaš na nivoju bebca. Res si bednik in mi prav dol visi, če po tvoje projiciram- le kaj ta beseda pomeni, ne poznam je???? (pravilno je projecirati, ti nadpovprečno inteligentno bitje) svoje umazanije. Take, nadpovprečno brihtne, kot si ti, se moje razmišljanje sploh ne bi smelo dotakniti, ti revše zakompleksano se pa kar nekaj siliš in daješ v nič prav vse razen sebe. Jao jao, taprav si za Ruglja!!!

EQ in Jao!

Izmenjajta si mejle in nadaljujta privat to bedno debato. Sta glih za skup. Dva glupa in zafrustrirana osebka.

EQ in Jao!

Izmenjajta si mejle in nadaljujta privat to bedno debato. Sta glih za skup. Dva glupa in zafrustrirana osebka.

jao zakaj pa ti skos provociraš?

a veš, v vsem se strinjam s tabo, sam se mi zdi da si prašičem in drugim živalim krivico naredila, ko si ga primerjala z njim/i, za takega kot je jao sploh ni besed, razen da je prvak v umazanih nemarnežih, pa še to se mi zdi kar premilo

ajdi, lp

k nima drugega dela, kot na računalniku viset, pa folk ob živce spravlat, kar se pa sploh ni za čudit, kje pa bo samski nemarnež njegovega formata, pred monitorjem…………..

Torej se zelo rada z bebci pogovarjaš, ko praviš, da sem bebec in vedno bolj govoriš z mano. Očitno je, da iščeš nekoga tako brez pomanjkanja intelekta, kot si že sama.

Za besedo ‘projicirati’ pa poglej v slovar slovenskega knjižnjega jezika in se malo pouči o njenem pomenu in pravilnem zapisu. Saj je jasno, da tudi tebi manjka osnovnošolsko znanje slovnice.

Kaj pa si ti ena poulična mačka brez intelekta, katero vsak brcne izpred njihovega praga hiše?

EQ, pa naj Ti rečem še kakšno:
Najprej – “pošlihtan” mi nikakor ni všeč. Zveni, kot da me je ena (ali več njih) pošlihtala.!? :-/

Dobro, punco poznaš, pa vendar mislim, da gre za določanje reda.
Ja,ja…kompromisi so nujni, potrebni, neizogibni …ip. šmoren, AMPAK – čar je v odnosu, kjer gre za skladne značaje, za podobne vzorce obnašanja.
V tem je zadovoljstvo ali celo sreča. To hočemo, a ne ?! Vsaj jaz. Kaj pa Ti?
Hec je tem večji, ker je tudi z človekovim (njenim in njegovim) naravnim vonjem tako. Telo izpod prhe je, recimo, brez naravnega vonja – OK. (kompromis!?) AMPAK nekaj ur po prhi pa lahko nezadržno diši (ali pa seveda ne).
In vprašanje – kaj pa glede življenskih nazorov in pomembnih stališč (npr.vzgoja,monogamnost,…celo hoby)? Ali so tudi tu kompromisi dober način sožitja?
Ali ni torej potrpljenje bolj učinkovito, DA BI BILO ŽIVLJENJE LEPŠE, kot pa kompromisi ?
en pošlihtan lep pozdrav

:)))))Jao smeh včasih po več kot besede!

najbrž vsi tisti tule, ki se zgražate nad razmišljanjem QE o (ne)čistoči moških organov ne poznate informacije o povezanosti med nečistočo moških organov in PAP.
Če bi ženske vedele, da so moški sokrivi za njihov PAP izvid, bi striktno zahtevale umivanje pred vsakim odnosom.
Užaljenost gor ali dol.

Tole je pa skor tko kot v kakšni žajfasti nadaljevanki. Ne vem zakaj se sploh pustite provucirat takšnim kot je Jao.

Čao

Jao in ene skrajnosti v drugo, ravno ti si prej trdil da je prav fino če malo smrdiš.
In okužbo z virusom ki povzroča raka in dvigne pap ni zaradi umazanije ampak zaradi virusa (spolne bolezni) ki ti jo lahko prinese moški. Še ena tvoja zmota!!!!!!!!!!!!!

Transvestit, kaj še vedno zaudarjaš? Pojdi se umit.

Povezava med “svinjarijo” in rakom na materničnem vratu obstaja.Le dajte se umivat.
Sem bolj stare šole.Smrad se mi ne zdi ravno seksi.Sicer pa, ljudje smo različni.

Ne bi mogla lepše povedat! Mogoče bi bila jao in Smrkica za skupaj, kaj se ti zdi? Idealen par!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close