Zakaj ste moški užaljeni?
OK, tuš enkrat dnevno. Ampak ne razumem, da bi se moral-a pred samim spolnim odnosom iti umit. Ali pa, da bi moral moški razmišljati: oh, zdaj si ga bom umil, mogoče mi ga bo pofafala….ahhh…
In po mojih izkušnjah ima po celem dnevu na terenu še vedno božanski okus in čisto nič ne smrdi…diši! Diši po sebi samemu! Diši po moškosti, ki jo obožujem!
In mogoče ravno zato seks peša pri marsikateremu paru. Ker se ne sprejemata. Ne sprejemata on njene ženskosti…ali pa ona njegove moškosti. Če čutim, da me nekdo ne sprejema popolnoma, se mu ne morem predati. In če nisem pri stvari, je seks zanič…je le gola telovadba…in kot taka ne pomeni nič.
Ali potem ve ženske rečete svojemu moškemu: pejdi se umit, če ne, ne bo nič, ali kaj?!
Pač, smo si različne…in mogoče je prav tako.
LP
Bravo Nena :)) Končno ena pametna punca.
Očitno so današnjim moškim idealne take ženske, ki ne znajo razmišljat s svojo glavo, so na voljo vsakič, ko se jim dvigne, ne glede na trenutno higiensko stanje, ostale ženske smo pa itak takoj psihično motene in polne predsodkov pri seksu in še kje, če znamo in tudi upamo povedati svoje mnenje in razmišljat s svojo glavo. Ja saj ni čudno da svet tako zmešan, če se ljudje tud pogovarjat ne znajo ampak takoj udarijo po nekom, ki ima toliko jajc, da si upa vedno povedati svoje mnenje, pa čeprav je v nasprotju s črednim nagonom dandanašnje družbe.
EQ
mislim, da niti ne gre toliko za higieno, kot za vprašanja – kdo naj določa koliko in kako in kdaj se bo pri hiši umivalo, seksalo, uriniralo itd.. Torej za vprašanje, kdo bo določal red in kdo bo ta red nadzoroval, ugotavljal kršitve in kdo bo kaznoval. Izgleda, da je tvoja prijateljica to rešila vnaprej vse sama.
Baje je boljši dogovor, sporazum – res pa jo še nisem srečal, ki bi bila za !
Ali sta onadva še skupaj ?
joško
Joško, hvala za konstruktiven odgovor. Saj sem vedela, da so tudi pošlihtani moški tukaj :))
Zaenkrat sta še skupaj. Mislim da tukaj ne gre na določanje reda, punca pač pove kaj jo moti. Menim da je to dobra iztočnica za pogovor in nek kompromis, se ti ne zdi?? Če pa tipček odreagira tako kot jih je večina, ki so se tukaj oglasili, pa ni čudno, da ljudje povzamejo bedaste vzorce ki niso za nikamor, še najmanj pa za neko uspešno vezo.
Če vsaj malce pomisliš; komu se pa da vsak dan čistiti za nekom, ki ne zna paziti na osnovni red?? Ali pa seksualno ustreči, čeprav se ti upira ker ima čuden vonj? Prijateljica je čisto fajn punca, ni obsedena s sterilnostjo, navajena je pač na to da človek pazi na to, da ne svinja kot se mu zdi.
Morda nisi na nivoju kokoši, si pa na nivoju zafrustrirane morbidnice zrele za psihiatra.
Če ti partner ne diši in raje vohaš milo, to že vse pove o tebi in koliko ti tak partner zares pomeni. Noben pameten človek si ne bo želel biti s tabo, ko tako neumno razmišljaš. Razen če boš pristala na nekoga, ki te bo podredil.
Mogoče pa je tvoji kolegici mama kot otroku govorila, kako je seks “umazan”….zdaj pa ne more seksati, če si ga tip prej ne razkuži…:))
No, ja…mene bi pa to tudi motilo, če bi lulal mimo školjke in potem ne pobrisal za sabo.
Ampak…smrdeti mu pa ne more po enem dnevu!!…mogoče če si ga en teden ne bi umil..
Matr, kaj se vse tle gor prebere! Glede higiene smo očitno še globoko na Balkanu :-(((
Samo mimogrede: že iz zdravstvenih razlogov se moškim priporoča, da si pred spolnim odnosom (penetracijo, ne fafanjem) tiča pazljivo umijejo, zlasti tisti, ki jih nimajo obrezane. Bakterije, ki se nabirajo zlasti za zavihki kožice (prepucija), in ki ni nujno, da smrdijo (!) so namreč dokazano vzrok za mnoga vnetja in celo rakava obolenja ženskih spolovil!
Tistim, ki jih je strah vode in mila, pa priporočam, da ga pred penetracijo vsaj za silo očistijo v ustih :-)))
Matr, kaj se vse tle gor prebere! Glede higiene smo očitno še globoko na Balkanu :-(((
Samo mimogrede: že iz zdravstvenih razlogov se moškim priporoča, da si pred spolnim odnosom (penetracijo, ne fafanjem) tiča pazljivo umijejo, zlasti tisti, ki jih nimajo obrezane. Bakterije, ki se nabirajo zlasti za zavihki kožice (prepucija), in ki ni nujno, da smrdijo (!) so namreč dokazano vzrok za mnoga vnetja in celo rakava obolenja ženskih spolovil!
Tistim, ki jih je strah vode in mila, pa priporočam, da ga pred penetracijo vsaj za silo očistijo v ustih :-)))
Ja, res, kaj se vse tu gor prebere….:))
Pa sem pač na Balkanu…in uživam življenje! In nikoli nisem imela nobenega vnetja, čeprav ne zahtevam od moškega, naj se umije preden…ga da v katerokoli mojo telesno odprtino :))
Vnetja nastanejo…hja, kdove zakaj…mogoče od preveč mila? 🙂
Ali pa od uporabe tamponov? Ali…kaj jaz vem! Glavno, da nimam težav s tem!
ojla,
veš jest se tud čist strinjam s tabo, kot prvo se mi sploh svinjsko zdi, da nekateri tud za sabo ne morjo počistiti, pa s tem mislim tako na moške kot na ženske, kar se je večkrat dokazalo da so še večje packe, sploh če pogledamo javna stranišča, so moška dostikrat bolj čista, ampak nekaterim je pač vseeno, očitno. konec koncev a vam je res vseeno kako puščate za sabo??
kar se pa sexa in drugih igrc tiče pa, da vas ni sram, kadarkoli sem bila s partnerjem sem poskrbela za to da sem se po mali potrebi očistila, pa če že ne z milom pa samo z vodo in ne boste verjeli, sploh me ni bolelo. glede na to kolk je dons enih infekcij, bolezni in še česa, bi lohk mal bl skrbel za svoje zdravje. če se že na vaših tičih nič na pokaže bi bilo dobro vedeti, da pri ženski se hitro kaj zakomplicira in če sta že samo voda in milo ( obstaja pa na tržišču že veliko pripravkov za intimno higieno, ki imajo isti pH kot sluznica, koža itd. npr: lactacyd, dercome femme, hygiea pa še kaj bi se našlo) velik faktor za preprečitev teh neprijetnosti, zakaj ste tko leni za uporabo (enako velja za ženske-packe). če ste pa že kje stran od vode pa uporabljajte vsaj vlažilne robčke, kateri obstajajo tudi za intimno nego. ne govorte da vam je všeč vonj po polulani/nemu, prepoteni/nemu od celega dneva, haloo ta je pa dobra.
men se kiselkast vonj, verjetno je to mogoče bil tist vaš vonj po moškosti/ženskosti, pa da ne govorim da obstajajo še hujši, npr. po crknjenih ribah, ni zdel prav nič sexy. sicer sem bila tiho, vendar me je to odvrnilo od oralnega sexa.
za konec pa še to, če se umiješ še ne pomeni da sex pričakuješ oz. ga načrtuješ, pomeni da ti ni vseeno za tvoje in njegovo zdravje.
bravo EQ
lp Cat24
Čisti balkan!
Ni treba, da je sterilen ampak pričakujem, da je čist in tudi on pričakuje od mene podobno.
EQ ne meni se za svinje, ki ne poznajo vode in v tem celo uživajo.
Jao pa je svojo bistro pamet že parkrat ponudil vsem nam na ogled, zdaj pa še svojo higieno, enkrat tedensko če je sreča :-))
Bljek!!!!!!!!
Pa jao, kaj je s tabo? a si res en tako globoko zakreteniziran model al si se šolal, da si postal tak?
Mislm, ti mi smrdiš že zdejle , k te sam berem. se te kar predstavljam v tvojem gnilem stanovanju, kjer vse leži po tleh, od pirovskih flaš do mrzle pizze in tvojih posranih gat… K jih pol zjutri povohaš, če bodo še užitne za ta dan…
Mislm, ok, lahko seksate, kokr hočte, ampak res ne mi govort, da vonj po poscanem in postanem DIŠI. sploh pa, vsak človek ima svojo dozo vonja, kar pomen, da eni sploh ne smrdijo, enim pa takoj k se umijejo ”zadišijo” spet po tiču. Pač majo več tega v seb…
očitno je jao-tu všeč, če poliže še mal unih belih mrvic, k se naberejo in majo prov poseben vonj, pa pr seb bi si tut najraj vse polizu, če bi le imel tiča tok dolzga, ker predvidevamo da mu fajn smrdi, ker se umiva res 1krat na 3 dni. Bravo, a te lahk še pod pazduho poližemo, k je tko fajn švic lizat!!!
Matr ste ogabni… Neki je živalski seks, neki je cought in the passion, čist neki druzga pa ej če to kar stalno prakticiraš… Mislm, čim bolj se polulat nase, čimbolj švicat, kakat – pa bomo vsi en drugmu bolj privlačni…
OGABEN SI JAO!!!! In mislm, da sploh nimaš nobene punce, ker si enostavno preveč zatežena oseba in predvsem nagravzno nagnusna, da bi nekdo sploh lahko živel s tabo v tvojem rajskem svinjaku…
Neki je, da se to parkrat zgodi, neki čist druzga pa je bit en velik prase!
Forum je zaprt za komentiranje.