Zakaj ste moški užaljeni?
Imam prijateljico, ki ima frišnega tipa. Ker že skoraj živita skupaj, je seveda prijateljica opazila par napak, ki jih njen tip ima. Npr: da pošprica wc školjko in vse okoli nje, ko gre urinirat, da umaže ogledalo in kozarec z zobno pasto ker ne spere zobne ščetke…. Ko mu je to rekla, je bil seveda užaljen, vendar je upošteval kritiko. Zadnjič ji je pa prekipelo. Zakaj? Ker je prišel zvečer domov in ji takoj tiščal svojega tička, da ga naj malo poboža itd. Seveda mu je rekla, da se naj gre prej umit. In kaj se je zgodilo? Tip je znorel do konca. Sedaj me pa zanima kako vi moški gledate na te stvari??? Moramo ženske res prenašati svinjarijo, takšno ali drugačno, in biti čisti tiho zaradi ljubega miru??
Jaz se sploh ne bi užalil, ampak bi tako glupo babo poslal v 3pm, pa naj si najde tipa, ki se tušira vsakih 10 minut in ima že vso izsušeno kožo.
Mene mimogrede ne bi prav nič motilo, če bi ženska prišla iz službe in bi si zaželela intimnih uslug brez predhodnjega čiščenja. Če vse spereš dol, kaj potem sploh še ostane za okus?
Vonj in okus mila? Ne, hvala.
Jao, glede na prejšnje poste sem ti pripisala več strpnosti. Če nisi opazil sem opisala prijateljičin primer. Drugače se mi pa zdi, da se moraš vsaj malo umit preden se oralno onegaviš, al kva? Bi ti polizal polulano češpljo, če je bila bejba že prejšnji večer umita?? Sicer pa nisem to vprašala zato, da bi zdaj diskutirala kakšen odnos imam do seksa. V vednost: čisto normalnega.
EQ napisala:
> Bi ti polizal polulano češpljo, če je bila bejba že prejšnji večer umita??
Sem jo že in jo tudi še bom. Če je češplja brez vonja, je isto, kot bi lizal umetno maso. Že sama misel na to se mi zdi odvratna.
In ko praviš, da pišeš ta primer o prijateljici, zagotovo tega ne pišeš iz zanimanja za njen interes, pač pa za svojega.
K2 napisala:
> Sam če je pa tič ves od urina pošprican, pa tud ni ne vem kakega užitka!
Vsaka ženska s kančkom intelekta tudi ve, da tič pošprican z urinom ni dosti drugačen od češplje pošpricane z urinom.
Zaradi takih morbidnic propadajo zakonske zveze, ker si vsak dec sčasoma najde žensko, ki ve kaj pomeni seks v pravem pomenu besede.
Za urin-fetiš tudi še verjetno ni nobena na teh forumih slišala. In potem se imajo take ženske za razgledane…
Tipčki ki pametujete tukaj gor, kaj niste razumeli, da ni problem v tem, če se človek stušira, gre vmes urinirat in potem kaj želi od bejbe, ampak v tem, da se je tip prejšnji večer stuširal, seksal, ves naslednji dan hodil na wc in potem zvečer takšnega “dišečega” tiča ponudil bejbi??? Vi pa takoj napadete, kot da bi bejba zahtevala neko sterilnost. Madona ste čudni! Kaj ste res sami packi tukaj, ki ne obvladate osnovne higiene??
itak preden bom tipa supstila k sebi, bom ugotovila (vsaj približno se da to kar hitro ugotovit) tudi kakšne so njegove navade kar zadeva higieno….in itak da ko gre tip lulat (vsaj pri večini je tako) ne šprica povsod in ne škropi po svoje korenjaku….ko pa zaključi si ga pa itak obriše z WC papirjem (no ja…vsaj pri mojem je tako…) in zato si ga bom zvečer brez zadržkov postregla…..
Hmmm…poskusim se postaviti za hip v kožo takega moškega…če bi bila situacija obrnjena.
Predstavljam si tako situacijo: objemava se, poljubljava in božava in potem mi on odpne hlače ali pa potegne gor kiklo, saj to ni bistveno…z roko mi seže pod hlačke in jih odstrani…vroče postaja…želim si ga…kakorkoli….in potem on zdrsne dol…doool….uhhhh….in potem reče:
ej, kaj si ne bi šla ti malo umit tvojo pi*kico, ker mi smrdi????
Uhhhh…in še kako bi bila užaljena. Tega nisem še nikoli doživela, si pa predstavljam, da ni prijetno. Moški pravijo ponavadi, da jim vonj in okus po milu ni všeč…
LP
No, jaz v takem primeru sploh ne bi pustila, da me oralno zadovolji, razen če ima tak fetiš kot jao. Sicer pa lahko pričakuje, da muca ni ravno sveža in če se sam odloči, da bo z jezikom šaril po njej, pa naj.
Meni ni še nihče rekel, da mu moja sveže stuširana muca ni všeč, ampak ravno nasprotno. Saj vlažna muca s svojimi sokovi izniči “moteče” milo. Se ti ne zdi?
Mislim… pa kaj ste tuki vsi skregani s higieno al kaj??
EQ, jest se popolnoma strinjam s tabo. Nekaj je normalna higiena in valda da se ne bo nobeden umival vsakič po uporabi WC-ja, druga stvar pa je da si cel dan na terenu potem pa nimaš tolk čuta da se greš umit preden se ponujaš partnerju.
Potem pa ni čudno, da bereš v zaupnih besedah, kako pari več ne sexajo ker ni več privlačnosti itd….
Forum je zaprt za komentiranje.