Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ste moški taki?

Zakaj ste moški taki?

Z leti izkušenj se boš naučila, da niso sposobni deliti in vračati pristnih in iskrenih čustev in da si iščejo samo dobro izgledajočo maternico za svoj genetski material- ker so po naravi oplojevalci in čisto nič drugega 🙂
[/quote]
Zanimivo pa je, da ena takšna kura nikoli ne ugotovi razloga, zakaj je prišla do tega spoznanja. 🙂

Zanimivo pa je, da ena takšna kura nikoli ne ugotovi razloga, zakaj je prišla do tega spoznanja. 🙂
[/quote]

Povej razlog ti

a si nik spremenila samska zafrustrirana 45 letnica
sicer pa avtorica ni a tega kar ti pišeš ona je debela in grda v tem je problem
[/quote]

Neprijavljena, ki pišeš v temi tudi kot prijavljena – si prijavljena moderatorjem.

Prenehaj s svojimi dejanji. Po čivagem naročilu to počneš ? Kaj te obvzezuje k temu dejanju? Se zavedaš, kaj počneš in da je to kaznivo dejanje?

Ma daj se sekirat no, vazno da ves kakšen je, narediš črto in gremo dalje.
Naj bo plejboj, važno da ni več plejboj na tvoj račun :))

[/quote]

Prijavljena v tej temi ti krije hrbet.. Moderatorski dogovori, pa to….. brez skrbi, imam pogruntano: Spravita se dol z mene, nimata nobene pravice tega početi. Kdo sta – alfa in omega MONa z določenimi pooblastili? Nehajte se zafrkavat, ker ste razkrinkani.

Prijavljena v tej temi ti krije hrbet.. Moderatorski dogovori, pa to….. brez skrbi, imam pogruntano: Spravita se dol z mene, nimata nobene pravice tega početi. Kdo sta – alfa in omega MONa z določenimi pooblastili? Nehajte se zafrkavat, ker ste razkrinkani.
[/quote]
Če bo sledila pa blokada, pa boste samo še dodatno potrdili, da je res. :). Zajebavajta se drugje, speljita pa se z mojega hrbta – nobene pravice se nimata izživljat na sodelujočih samo zato, ker vama resnica ne prija.

Imaš prav

prestela vse evre? 😁 osel dela zate. 😆

[/quote]
Ne še, jih še bom

[/quote]
Še enkrat-nisem moderatorka.
Škoda ker nimajo toliko časti, da ti pojasnijo to, da se pomiriš, pa sem že v prejšnji temi zapisala naj pojasnijo.

Še enkrat-nisem moderatorka.
Škoda ker nimajo toliko časti, da ti pojasnijo to, da se pomiriš, pa sem že v prejšnji temi zapisala naj pojasnijo.
[/quote]

Ne smeti po temi

(Le kako ti lahko veš, kaj sem jaz v drugih temah pišala – točno določene besede si mi pisala,pa mi hočeš lagat, da nimaš vpogleda v moje zapise??= Ni treba da si moderatorka… Jasno? – Pa včeraj si se enako spravljala name, mi pisala stvari, ki sem jih pisala v drugih temah točno določene besede (!!!))). A se ti zavedaš, kaj si počela?… Upam, da ljudje preberejo in ugotovijo, kaj počnete, kaj si dovolite. To so kazniva dejanja! )

Pa odgovarjaj avtorici, ne meni. Jaz sem ji tudi vljudno že. Punto.

Povej razlog ti
[/quote]
Do tega spoznanja mora priti vsaka sama.
Šele potem obstaja možnost, da njena izbira moških ne bo temeljila na upanju.
Upanje je le lažna varnost.
Upanje ti ne prinese boljšega moškega.

Z leti izkušenj se boš naučila, da niso sposobni deliti in vračati pristnih in iskrenih čustev in da si iščejo samo dobro izgledajočo maternico za svoj genetski material- ker so po naravi oplojevalci in čisto nič drugega 🙂
[/quote]

Dj nehi, no. Če te je tvoj razočaral, še ne pomeni, da so vsi takšni. Jaz imam dobre izkušnje z moškimi. Mogoče sem si zato, ker sem imela zanesljivega očeta izbrala tudi zanesljivega moža. Sicer pa ne gre posploševati. Imaš cel spekter ljudi, od zrelih, do popolnoma nedoraslih. Tako moških kot žensk.

Dj nehi, no. Če te je tvoj razočaral, še ne pomeni, da so vsi takšni. Jaz imam dobre izkušnje z moškimi. Mogoče sem si zato, ker sem imela zanesljivega očeta izbrala tudi zanesljivega moža. Sicer pa ne gre posploševati. Imaš cel spekter ljudi, od zrelih, do popolnoma nedoraslih. Tako moških kot žensk.
[/quote]

Hvala za tvoj trud – napačno predvidevaš. Zelo zanesljivega očeta sem imela, z bogatimi življenskimi izkušnjami; ravno on mi je dal nasvet, naj se ne poročim že z enkratnim ločencem, kar je ta moj bodoči mož tudi bil… pa ga nisem ubogala, kem padlažal na lepe besede in obljube bodočega moža, ker sem bila vanj zelo zaljubljena. Pa tudi nekaj izkušenj z moškimi imam od prej , zato lahko primerjam; tako da – hvala za tvoj trud vseeno 🙂

Ne smeti po temi

(Le kako ti lahko veš, kaj sem jaz v drugih temah pišala – točno določene besede si mi pisala,pa mi hočeš lagat, da nimaš vpogleda v moje zapise??= Ni treba da si moderatorka… Jasno? – Pa včeraj si se enako spravljala name, mi pisala stvari, ki sem jih pisala v drugih temah točno določene besede (!!!))). A se ti zavedaš, kaj si počela?… Upam, da ljudje preberejo in ugotovijo, kaj počnete, kaj si dovolite. To so kazniva dejanja! )

Pa odgovarjaj avtorici, ne meni. Jaz sem ji tudi vljudno že. Punto.
[/quote]
?
ja pa saj sama smetiš, poglej kaj si zapisala v postu, ki sem ga jaz citirala. Zakaj si mene not zvlekla s temi lažmi? Ravno to s temo nima nič, jaz pa častna kot sem ti pojasnim, da se nesporazum razreši.

A tko praviš, da je to?
No mogoče nekoč skozi življenje celo ugotoviš, da ima vsaka oseba ime in priimek… z določenim razlogom. :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=4nD2vZfdzGg

Neprijavljena, ki pišeš v temi tudi kot prijavljena – si prijavljena moderatorjem.

Prenehaj s svojimi dejanji. Po čivagem naročilu to počneš ? Kaj te obvzezuje k temu dejanju? Se zavedaš, kaj počneš in da je to kaznivo dejanje?
[/quote]
Vidim da ciljaš name- ne, jaz vedno pisšem pod svojim registriranim imenom.
Verjemi pa kar češ, to je zgolj in samo v tvojih pooblastilih.
Tako, razlage je bilo dovolj.

Do tega spoznanja mora priti vsaka sama.
Šele potem obstaja možnost, da njena izbira moških ne bo temeljila na upanju.
Upanje je le lažna varnost.
Upanje ti ne prinese boljšega moškega.
[/quote]

Kaj pa prinese boljšega moškega?

Ja jaz vem kaj sem pisala, tako da ne rabiš lepit teme. Pač raje pazi kaj pišeš, ker se te z lahkoto prepozna, kot tisto trolico, kot tistega manipulatorja, kot tistega serjača… tak da… 😀
Ti pa preplašena kot si se poslužuješ nečastnih prijemov.
Toliko z moje strani.
Mogoče moderatorstvo mona le najde jajca in ti pojasni, da nisem v njihovi ekipi.

A tko praviš, da je to?
No mogoče nekoč skozi življenje celo ugotoviš, da ima vsaka oseba ime in priimek… z določenim razlogom. :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=4nD2vZfdzGg
[/quote]

Nisem razumela. Kakšnim razlogom?

Pričakujem TUKAJ tvoje opravičilo meni – ker si razkrivala podatke – četudi nisi moderator – IMAŠ dostop do podatkov, zapisov, točno določenih besed iz mojih zapisov iz drugih tem (!) – pisala si TOČNO določene stvari, ki sem jih jaz pisala v drugih temah – pod drugim vzdwevkom! Kako torej ti to točno veš? Brez zalezovanja in sledenja, posrdovanj tebi podatkov to ni možno. Razumeš? Če je koga strah, je to samo tebe. in ja, z vso pravico nalepim, ker lepim resnico! Naj ljudje vidijo in preberejo, kajse dogaja in kako se izživljate in kako se da lahko priti do podatkov, zapisov…. In da namenoma to pišeš, to je pa kaznivo. Jasno? Zakaj – koga ščitiš – Kdo te je najel, da to počneš po mojih sporočilih? Si plačana za to?

? jaz nisem nobenih tvojih podatkov razkrinkala, ker jih nimam.
Če kdo si ti tista ki se ima meni za opravičit zaradi laganja in blatenja mene.

Zakaj je brisano?

Ponovno lepim za dokaz: – ne drznite si brisat!

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=144&t=11196408

tam pišem kot avtor “pišem iz izkušnje”……

in še enkrat, ker je bilo takoj zbrisano in mi očitaš “lepljenje teme”: tvoja iskrenost ni vredna pol p. hladne vode!

Pričakujem tvoje opravičilo – tukaj, javno!

Nisem razumela. Kakšnim razlogom?
[/quote]

Recimo za to, da se lahko točno določeni osebi pritožiš, če ti kaj ne paše. Vsi ostali so napačni naslov. :-)))

Zakaj je brisano?

Ponovno lepim za dokaz: – ne drznite si brisat!

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=144&t=11196408

tam pišem kot avtor “pišem iz izkušnje”……

in še enkrat, ker je bilo takoj zbrisano in mi očitaš “lepljenje teme”: tvoja iskrenost ni vredna pol p. hladne vode!

Pričakujem tvoje opravičilo – tukaj, javno!
[/quote]

Nobenega blatenja z moje strani ni bilo – ne obračaj plošče, nimam se ti jaz za kaj opravičevati – opraviči se zato, ker si razkrivala podatke iz mojih tem, točno določene in tako napisane besede v drugih temah ( s tem si JASNO dala vedeti, da me slediš po forumu !!) tako zafrkavajoče si mi to pisala! enako očitek še v temi, da sem spremenila vzdevek, kot v temi o 45letnici. Zavedaj se, to je prekršek, kar si počela ! Opraviči se, takoj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close