Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ste moški taki?

Zakaj ste moški taki?

Zakaj prizadenete žensko, ki jo ljubite? Ppvrh vsega, še valite krivdo na njo. Zakaj tako?

Zato ker ne znajo razčistiti s svojimi vzorci iz primarne družine in to projicirajo na svojo zvezo. Ponavadi je to obojestranska zadeva, se pravi tudi ženska prinese svoje vzorce od staršev in taki se potem radi najdejo. Čisto podzavestno.

Zato ker nam je na prvem mestu seks, vse drugo je daleč zadaj. Tko nas je narava nardila, nimaš kej. Evo to ti je resnica. Prej ko to dojameš, boljš zate.

Zato ker nam je na prvem mestu seks, vse drugo je daleč zadaj. Tko nas je narava nardila, nimaš kej. Evo to ti je resnica. Prej ko to dojameš, boljš zate.
[/quote]

Veš kaj ti povem? Če ti je na prvem mestu seks in ne lep odnos, potem si dobivaj prostitutke in ne ženske, ki si želijo lepega odnosa.
Seks sigurno ne more biti na prvem mestu.

[/quote]

Hvala za iskrenost

Moški tega ne počnemo. Nikoli namenoma. Včasih se zgodi nehote, ker ravno ne pomislimo ali pa smo raztreseni.

To počnejo kakšne nedorasle riti, ki so slučajno moškega spola.

Veš kaj ti povem? Če ti je na prvem mestu seks in ne lep odnos, potem si dobivaj prostitutke in ne ženske, ki si želijo lepega odnosa.
Seks sigurno ne more biti na prvem mestu.
[/quote]

Pisal sem v množini, ne v ednini. Taka je povprečna moška narava, pa če je teb to všeč ali ne. Verjetno se najde tud kakšna raziskava, ki ti bo to potrdila.
“Lep odnos” je mogoče ideal ženske, vsekakor ne moškega. Tega ti seveda noben ne bo direkt povedal… ker potem se mu zmanjša możnost da doseže svoj cilj 🙂

Nima smisla, da se razburjaš, realnosti to ne bo spremenil.

Moški tega ne počnemo. Nikoli namenoma. Včasih se zgodi nehote, ker ravno ne pomislimo ali pa smo raztreseni.

To počnejo kakšne nedorasle riti, ki so slučajno moškega spola.
[/quote]

🙂 Torej le obstaja upanje, da niste vsi isti?

🙂 Torej le obstaja upanje, da niste vsi isti?
[/quote]
To ni upanje, to je dejstvo.

da ženske želijo lep odnos in potem seks, moški pa seks, ki je podlaga za lep odnos.

seksaš z nekom, še preden vzpostaviš nek lep odnos mi bo ostala večna uganka.

ta ki te je prizadel, te sigurno ne ljubi To je laž od njega Nismo vsi isti Gre pa se nam vsem za seks. to dvoje s ene izključuje, jaz sem lahko prijazen do nje in i nekaj pomeni pa še seksam rad zato nisem slab seks nam je dala narava in brez tega ne gre moraš pa tudi ti brzdati sebe in ne tečnariti vsepovprek za vsako malenost, to mene odbija. partnerja si morata stati ob strani ne pa sitnariti za malenkosti kot nedorasli otroci če se v tem spoznaš mi lahko pišeš.aja pa seveda da nisi kak debela pa grda to pri svojih letih tudi že veš, da je lepota zunanja tudi pomembna

ta ki te je prizadel, te sigurno ne ljubi To je laž od njega Nismo vsi isti Gre pa se nam vsem za seks. to dvoje s ene izključuje, jaz sem lahko prijazen do nje in i nekaj pomeni pa še seksam rad zato nisem slab seks nam je dala narava in brez tega ne gre moraš pa tudi ti brzdati sebe in ne tečnariti vsepovprek za vsako malenost, to mene odbija. partnerja si morata stati ob strani ne pa sitnariti za malenkosti kot nedorasli otroci če se v tem spoznaš mi lahko pišeš.aja pa seveda da nisi kak debela pa grda to pri svojih letih tudi že veš, da je lepota zunanja tudi pomembna
[/quote]

To bo to, ja. Škoda res, ker sem debela in grda, drugače bi se ti prec oglasila. Si vsaj iskren.

O tem bomo bolj težko razpravljali, če ne poznamo celotne zgodbe. Ker na koncu se lahko naredi, da se bo tudi kakšni moški počutil prizadetega, ker mu je žena rekla, naj pospravi štumfe za sabo in da je kriv za nered v stanovanju.

seksaš z nekom, še preden vzpostaviš nek lep odnos mi bo ostala večna uganka.
[/quote]

To ti je uganka samo zato, ker ne poznaš biologije. In ker svet vidiš samo skozi svoje oči.

To ti je uganka samo zato, ker ne poznaš biologije. In ker svet vidiš samo skozi svoje oči.
[/quote]

Res se še nisem naučila gledati skozi oči nekoga drugega. Morda pa res ne poznam biologije dovolj

Pisal sem v množini, ne v ednini. Taka je povprečna moška narava, pa če je teb to všeč ali ne. Verjetno se najde tud kakšna raziskava, ki ti bo to potrdila.
“Lep odnos” je mogoče ideal ženske, vsekakor ne moškega. Tega ti seveda noben ne bo direkt povedal… ker potem se mu zmanjša możnost da doseže svoj cilj 🙂

Nima smisla, da se razburjaš, realnosti to ne bo spremenil.
[/quote]

Takšna je narava nedoraslih riti, ki so slučajno moškega spola, ne pa moških nasploh. Pravi, zreli moški niso takšni. V moški naravi je, da je provider, glava družine, zaščitnik, trdna opora svoji družini. To je moška narava. Tisto, kar ti opisuješ, pa je narava pubertetnikov, nedoraslih fantkov,… Žal pa nekateri ostanejo takšni vse življenje.

Takšna je narava nedoraslih riti, ki so slučajno moškega spola, ne pa moških nasploh. Pravi, zreli moški niso takšni. V moški naravi je, da je provider, glava družine, zaščitnik, trdna opora svoji družini. To je moška narava. Tisto, kar ti opisuješ, pa je narava pubertetnikov, nedoraslih fantkov,… Žal pa nekateri ostanejo takšni vse življenje.
[/quote]

Ta odgovor mi je še najbolj všeč

[/quote]

Seks je pa vodilo sveta, brez njega nas ne bi bilo. Pomemben je tako moškim kot ženskam, enako kot izpolnjujoc odnos. To je človeška narava.

Seks je pa vodilo sveta, brez njega nas ne bi bilo. Pomemben je tako moškim kot ženskam, enako kot izpolnjujoc odnos. To je človeška narava.
[/quote]

Še kako se strinjam. A nek vrstni red mora biti, kajne?

Kaj pa je naredil, to je dosti ključno za odgovorit.
Če te je namenoma zavajal, lagal itd, da bi prišel do nekega svojega cilja potem tu ni govora o ljubezni, tak te še kot človeka nima rada kaj šele da te ljubi kot žensko.

To ni upanje, to je dejstvo.
[/quote]
Se strinjam.

—————————————————-
Sicer je pa vedno tako, da vsakdo podpira tisto kar mu je blizu in avtorica tako lahko že v štartu odpikaš tipe, ki ti rečejo, da je to iluzija, ker za njih pač je res (so nesposobni biti del odnosa), kar pa ne pomeni, da je za koga drugega.

Ta odgovor mi je še najbolj všeč
[/quote]

Verjamem.
Pa si se vprašala, zakaj ?

Verjamem.
Pa si se vprašala, zakaj ?
[/quote]

Ker sem upala, da je zrel moški, pa se je izkazal le za še enega player-ja

Z leti izkušenj se boš naučila, da niso sposobni deliti in vračati pristnih in iskrenih čustev in da si iščejo samo dobro izgledajočo maternico za svoj genetski material- ker so po naravi oplojevalci in čisto nič drugega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close