Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj spolni organi smrdijo po crknjenih ribah?!?

Zakaj spolni organi smrdijo po crknjenih ribah?!?

Ampak čisto zares – zakaj majo spolovila tko odbijajoč vonj, tudi če so sveže umita? Men češplje sicer bolj smrdijo kot luleki, ampak tudi večina lulekov ima “ribji” vonj.

A kdo ve razlago, zakaj je tko? To ni vprašanje higiene, mimogrede! Zanima me zares, ker recimo živalim spolni organi ne smrdijo po ribah (ne vem po čem jim, ampak po ribi gotovo ne).

v vodko jih namoč pa bo bolje

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ima precej opraviti s higieno, nekaj s prehrano, nekaj z zdravjem (hormoni) in seveda nekaj s prirojenostjo.
Moja ne smrdi po ribah, je pa umivana in negovana, moz ima pa tezave s svicanjem in telesnim vonjem, ko svica in se mu tudi pri vonju splovila pozna – ko fajn svica in ko ima tezave s telesnim vonjem, tudi lulek smrdi kljub temu, da je bil ravnokar umit – ju je treba kar odmocit (moza in lulek) :))

bi rekla, da so zadnji trije razlogi bistveno bolj ključni, kajti vsakodnevno umivanje je pa dandanes ja bolj pravilo kot izjema? ali se motim?

predvsem zdravje, razna neravnovesja v telesu, vnetja, stres, hormoni, to je najbolj pogost razlog

Pred porodom ni bilo nobenega vonja od tam spodaj, po porodu pa se je pojavil neprijeten vonj kljub temeljiti higieni dokler nisem začela uporabljati intimnega mila z nevtralnim ph in “smrad” je izginil.

Pokapaj ga s sladkim grehom….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Če močno zaudarjajo, je to vnetje (bakterije…). Pomaga jogurt s probiotično kulturo.

Enkrat je na to vprašanje odgovarjal že ginekolog Pušenjak. Tudi razložil je vonj po ribah.

Khmm, kakšna je razlika med staro pi****o in mlado pi****o?

Stara smrdi po ribah,, mlada pa diši po ribah 🙂

Po moje imaš pa kakšno vnetje, pa zato takšen vonj. Ker moja ima pa prijeten vonj (tudi po mnenju mojega partnerja), specifičen ampak nikakor ne po ribah?!? Pa tudi partnerju njegov sp. organ čist lepo diši- z eno izjemo- če je prejšnji dan seksal brez kondoma, pa se ni potem stuširal, potem ta nekoliko postana mešanica ženskih in moških izločkov nekoliko…khm…smrdi:-).

A zna tle gor sploh kdo brat ali ste vsi nepismeni oz. polpismeni z izjemo megaboya?

Sprašujem, ZAKAJ IMAJO SPOLNI ORGANI VONJ PO RIBAH – starost gor ali dol, mlada stara , star ali mlad, vseeno, organi imajo vonj po ribah in konc!!!!!!!!!!!!!!!! ne govorimo ovnetjih, pizda, a ste vsi fuknjeni ali kaj vam je. Vprašanje je, PONAVLJAM, zakaj je evolucija naredila spolne organe tako da smrdijo/dišijo po ribah?!

Če ve kdo odgovor, ajde, udri, če ne, pa SHUT UP.

Pravilen odgovor je : Ribe smrdijo po spolnih organih in ne obratno.

Ja, sj to ti ravno dopovedujemo, da vonj po ribah NI normalen vonj organov. Če ne verjameš nam, verjemi Pušenjaku:
Vonj spolovila je odvisen od marsičesa, moteče vonjave po gnilem, ribah ali razpadajočem pa so običano posledoica razraščanja anaerobnih bakterij ob odsotnosti laktobacilov (ustvarjalcev mlečne kisline). copy paste iz Pušenjakovega odgovora na to vprašanje

Zato ker ribe živijo v tvojmu penisu. Ali pa si mogoče že opazil hobotnico v vagini?

če tvoji spolni organi smrdijo po ribah ti ne moramo pomagat. tudi pri tem da si same smrdeče najdeš ni pomoči, žal.

meni vsaka pi*čka diši.

enim dejansko smrdijo lulike. pa ne da bi bilo karkol.narobe z njimi ampl eni fantje ste pac bl obcurtljivi na to 🙂
mislim pa da zavisi predusem tut od tega kok ti je do neke.osebe ker pptemm jo sprejmes.kot celoto

Ne smrdijo po crknjenih ribah, dišijo po ribah ali bolj je razrajcana lepše diši in bolj je mokra boljši okus ima. Za mene sexa ni brez lizanja!

Men pa pohana riba najbl diši. Se ji ne morem upret. Ližem, grizem, cmokam, mižim zraven. Čista erotika. Na konc sm tolk mastn okol ust od vseh teh ribjih sokov, da en robček al pa prtiček ni dost.

A moram shut up-at al lohk še enkrat napišem, de jo ni boljše, kt je pohana riba. Mmmmmmm riba, riba, ribica.

Jaz opazim, ko imam ribe na jedilniku, mi tudi vse spodaj smrdi po ribah. Če rib ne jem, tudi vonja po ribah ni. Torej – PREHRANA ima vpliv na vonj!
Potem pa še ostali dodatki – hormoni, dednost….Higiena pa – menda ja ni potrebno omenjat, ta je itak popolnoma normalna stvar človeka.

PH

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close