Zakaj spolni organi smrdijo po crknjenih ribah?!?
Ampak čisto zares – zakaj majo spolovila tko odbijajoč vonj, tudi če so sveže umita? Men češplje sicer bolj smrdijo kot luleki, ampak tudi večina lulekov ima “ribji” vonj.
A kdo ve razlago, zakaj je tko? To ni vprašanje higiene, mimogrede! Zanima me zares, ker recimo živalim spolni organi ne smrdijo po ribah (ne vem po čem jim, ampak po ribi gotovo ne).
Ima precej opraviti s higieno, nekaj s prehrano, nekaj z zdravjem (hormoni) in seveda nekaj s prirojenostjo.
Moja ne smrdi po ribah, je pa umivana in negovana, moz ima pa tezave s svicanjem in telesnim vonjem, ko svica in se mu tudi pri vonju splovila pozna – ko fajn svica in ko ima tezave s telesnim vonjem, tudi lulek smrdi kljub temu, da je bil ravnokar umit – ju je treba kar odmocit (moza in lulek) :))
Po moje imaš pa kakšno vnetje, pa zato takšen vonj. Ker moja ima pa prijeten vonj (tudi po mnenju mojega partnerja), specifičen ampak nikakor ne po ribah?!? Pa tudi partnerju njegov sp. organ čist lepo diši- z eno izjemo- če je prejšnji dan seksal brez kondoma, pa se ni potem stuširal, potem ta nekoliko postana mešanica ženskih in moških izločkov nekoliko…khm…smrdi:-).
A zna tle gor sploh kdo brat ali ste vsi nepismeni oz. polpismeni z izjemo megaboya?
Sprašujem, ZAKAJ IMAJO SPOLNI ORGANI VONJ PO RIBAH – starost gor ali dol, mlada stara , star ali mlad, vseeno, organi imajo vonj po ribah in konc!!!!!!!!!!!!!!!! ne govorimo ovnetjih, pizda, a ste vsi fuknjeni ali kaj vam je. Vprašanje je, PONAVLJAM, zakaj je evolucija naredila spolne organe tako da smrdijo/dišijo po ribah?!
Če ve kdo odgovor, ajde, udri, če ne, pa SHUT UP.
Ja, sj to ti ravno dopovedujemo, da vonj po ribah NI normalen vonj organov. Če ne verjameš nam, verjemi Pušenjaku:
Vonj spolovila je odvisen od marsičesa, moteče vonjave po gnilem, ribah ali razpadajočem pa so običano posledoica razraščanja anaerobnih bakterij ob odsotnosti laktobacilov (ustvarjalcev mlečne kisline). copy paste iz Pušenjakovega odgovora na to vprašanje
Men pa pohana riba najbl diši. Se ji ne morem upret. Ližem, grizem, cmokam, mižim zraven. Čista erotika. Na konc sm tolk mastn okol ust od vseh teh ribjih sokov, da en robček al pa prtiček ni dost.
A moram shut up-at al lohk še enkrat napišem, de jo ni boljše, kt je pohana riba. Mmmmmmm riba, riba, ribica.
Forum je zaprt za komentiranje.