Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj spet

zakaj spet

Zrele ženske kot ve verjetno ne berete ljubezenskih nasvetov, bi vam pa bila hvaležna za kakršnokoli mnenje v zvezi z naslednjo situacijo. Pred več kot petimi leti sva se dobivala in neznosno uživala (intimno), v pogovorih, … Kasneje sva intimni stik izgubila (vsak je imel svojega ali svoje partnerje), vendar kljub temu me je nekajkrat na leto poklical. Sedaj, ko sva oba krepko odrasla (malo pod in malo nad 30), zopet potiho razmišljava eden od drugemu ter o tem koliko časa se že poznava, koliko sva si dopustila eden drugemu in zakaj je ostalo le pri tem. In sedaj me ponovno kliče, previdno z vljudnostnimi vprašanji, z lepimi željami me vabi k sebi, v svoje domovanje, ki ga je skrbno (baje) obnovil z željo “najprej štalca pol pa kravca”. A zdaj naj bi bila pa jaz kravca? Toliko let sem si ga želela, on pa je iskal in letal od ene do druge, pa nobena ni bila dobra za dlje kot pol leta….
Pa saj ne vem. Ali je mogoče to le znak, da stara ljubezen ne zarjavi???

Če nimaš kakšne posebno dobre zveze, poskusi, pa boš videla.

Aha, malo mu teče voda v grlo, rad bi resno zvezo, pa se je spomnil, da s tabo pa ni bilo tako slabo… Če si tudi ti trenutno samska in če se ti ne zdi za malo, da se je zdaj pa naenkrat spomnil nate, potem poskusi. Za veliko ljubezen pa sigurno ne gre tukaj. Mogoče za iskanje občutka varnosti.

jaz bi temu rekla, da vama pač ni bilo usojeno. Če praviš da se že tako dolgo poznata, pa vse to …. po moje, če bi čutla, da je to to bi že itak kaj blo. Sta že čutla kake podzavestne signale, da to ni to. Pa če bi ti čutla da je to to ne bi bla v dilemi. Sicer pa sama veš čemu bi se morala odrečt, da bi lahko “začela” z njim.

Vedno, ko si želi si mu pri roki. Sedaj ima malo pavze pa se te je zaželel. Dokler ne bo našel kaj bolj vročega. Tudi sama imam včasih opravka s takimi tipi, sem počaščena, mi zraste samozavest, ampak sem preveč trmasta da bi bila samo rezerva ali mašilo. Se ne pustim, se samo lepo smehljam in nekaj ven vlečem. Tako mu ostanem v lepšem spominu.

nikar, ni vredno

ja, on se je hotel zletati, sedaj pa ko se je zletal pa bi rad tebe, če boš lahko z njim po tem ko so ble že vse z njim-srečno

Kar poskusi.Mogoče res stara ljubezen ne zarjavi.
Alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close