Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj so zmagali Italijani?

Zakaj so zmagali Italijani?

Vsem, ki ni čisto jasno, zakaj so zmagali Italijani.

Odgovor je enostaven, zato, ker so pokazali daleč največ čustev. Tok so jezni, da se to čuti.

Za razliko od pevk formata, dajmo eno, da bo migala dejmo jo čimbolj slečt,pa neki plesalcev zraven, pa obleka s franžami, da se čim bolj vse trese in veter v lase. Takih je bilo letos čist preveč, pesmi sicer všečne ampak odpete brez nekih čustev. Sem sodijo Azerbajdžan, Ciper, Grčija, Moldavija, Malta, Albanija, Srbija … pa tudi Švedska, Nizozemska, Norveška in Nemčija, samo da so one uporabila moški format.

Nekaj malega čustev je pokazal edino še Švicar, Finci in Ukrajinci sicer manj, ampak tam se je čutilo, da so vsaj pristni. Mene niti Rusinja ni prepričala.

Vse ostalo je bilo umetno narejeno, posebej za evrovizijo, tehnično sicer OK ampak prazno in ljudje to opazijo.

Tipičen primer Francozi, super pesem, tehnično brezhibno odpeta, ampak prazna. Če bi pevka pokazala malce več čustev, če bi bila malce bolj jezna/žalostna …, bi zmagala.

Trenutno so ljudje fejst jezni, še posebej mladi. In Italijani so točno to. In to jezo začutiš skozi njihovo pesem, čeprav nimaš pojma o čem pojejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Evrovizija, 23.05.2021 ob 10:48

Vsem, ki ni čisto jasno, zakaj so zmagali Italijani.

Odgovor je enostaven, zato, ker so pokazali daleč največ čustev. Tok so jezni, da se to čuti.

Za razliko od pevk formata, dajmo eno, da bo migala dejmo jo čimbolj slečt,pa neki plesalcev zraven, pa obleka s franžami, da se čim bolj vse trese in veter v lase. Takih je bilo letos čist preveč, pesmi sicer všečne ampak odpete brez nekih čustev. Sem sodijo Azerbajdžan, Ciper, Grčija, Moldavija, Malta, Albanija, Srbija … pa tudi Švedska, Nizozemska, Norveška in Nemčija, samo da so one uporabila moški format.

Nekaj malega čustev je pokazal edino še Švicar, Finci in Ukrajinci sicer manj, ampak tam se je čutilo, da so vsaj pristni. Mene niti Rusinja ni prepričala.

Vse ostalo je bilo umetno narejeno, posebej za evrovizijo, tehnično sicer OK ampak prazno in ljudje to opazijo.

Tipičen primer Francozi, super pesem, tehnično brezhibno odpeta, ampak prazna. Če bi pevka pokazala malce več čustev, če bi bila malce bolj jezna/žalostna …, bi zmagala.

Trenutno so ljudje fejst jezni, še posebej mladi. In Italijani so točno to. In to jezo začutiš skozi njihovo pesem, čeprav nimaš pojma o čem pojejo.

Men je bla najbolj vsec Malta (iz Slovenije ni dobila po glasovanju ljudi niti tocke!) – dobro odpeta in ni bil kar en cirkus.

Vsec pa so mi bili tudi Italijani, verjetno imas kar prav o razlogih. Ceprav, ce jih pogledas kot ljudi, bi se jih ustrasil in ne hotel imeti nic z njimi.

Bravo za to razlago. Se popolnoma strinjam. Poleg tega, da so hot, hot, hot 🙂

Njih poznam že od prej (enkrat slišala na radiu) in so zelo uredu band. Pevec in odličen glas, poglejte kdaj njihov nastop v živo kako dobro tudi igrajo.

Poslušajte Amandoti, Torna a Casa, Vent’Anni,.. imajo zlo dobre komade..

Dejansko čisto zaslužena zmaga, odprava pa čisto nič pretirana, pač 80s glam rock stil, se vidi da je veliko še mlečnih tu okrog..

Komadi kot jih je imela Švica so pa že tako presedli, tudi Francozinja s temi šansoni al pa Španec, uglavnem to jokanje je totalno presedlo že

Vokalist je zelo dobro pokazal čustva, ko je šel malo snifat pred nsstopom –

(poglejte malo novice)!

Meni je bila pa Francija totalno brezvezna in točno tako kot si napisala, brez čustev kot tudi Finska in Ukrajina, Švica, prav čuti se da je umetno, da drugih niti ne omenjam

Italijani spominjajo na zgodnje Red Hote kar je suuuuuuuuper

Po pravici bi morala zmagati slovenska popevka, ker so jo izbrali naši strokovnjaki, ampak ta glupa Evropa ne zaupa stroki, zato je pa že dve leti v pandemiji. Kako so Kitajci to hitro rešili. Brez komunistične partije ni reda!

če pa nastop francozinje Barbare, ki j bajdevej tudi jogolovanskh korenin ni bil čustven, francoski šanson,  si pa res slep/a  in gluh/a :).  Očitno tebe čustveno prebudi samo agresivno 2dratarsko2 čustveno dretje.

Kocine gredo pokonc od čustvenosti ob poslušanju njene interpretacije  fransoskega šansona in izvedbe. Čustveno, da so šrpicala čustva na odru.  Ampak Voila Voila Voila refrenček očitno zate ni dovolj ustven 😉 Nič ne obsojam, vsak čustva doživlja na svoji stopnji “agresije” in čustvenega izliva, tudi skozi glasbo.

Ja, jasno je bila pa očitno premalo “korona stajl” tematična francoska pesem. Ni bilo sporočilo “jezno”, kot od italijanskih izvajalcev, ja.

Damiano , pevec skupine Manekin zna pa odlično plesat ob drogu v visokih ženskih škornjih ( je pač stil Končite Wuršt, avstrijskega predstavnika eme izpred let, samo v rock izvedbi)

Poišči na Youtube posnetek iz leta 2017, italijanski X factor, z naslovom XFfactor 2017 Italy Maneskin – Kiss This – ne pusti Starševski čvek povezav do Youtuba sicer….  Pa si oglej njegov performance ob drogu – dosti bolje, kot marsikatera ženska sicer, se vidi, da ima prakso – zagotovo mu bo cena v določenih gejevskih eltinih krogih zrasla sedaj.  Ah, Evrovizija je zadnji 20 let čista kuhnja,politična. in dokler imajo države denar za metat ga skozi okno takole, potem bo še trajala.

izražanje čustev skozi glasbo, 23.05.2021 ob 12:03

če pa nastop francozinje Barbare, ki j bajdevej tudi jogolovanskh korenin ni bil čustven, francoski šanson,  si pa res slep/a  in gluh/a :).  Očitno tebe čustveno prebudi samo agresivno 2dratarsko2 čustveno dretje.

Kocine gredo pokonc od čustvenosti ob poslušanju njene interpretacije  fransoskega šansona in izvedbe. Čustveno, da so šrpicala čustva na odru.  Ampak Voila Voila Voila refrenček očitno zate ni dovolj ustven 😉 Nič ne obsojam, vsak čustva doživlja na svoji stopnji “agresije” in čustvenega izliva, tudi skozi glasbo.

Ja, jasno je bila pa očitno premalo “korona stajl” tematična francoska pesem. Ni bilo sporočilo “jezno”, kot od italijanskih izvajalcev, ja.

Damiano , pevec skupine Manekin zna pa odlično plesat ob drogu v visokih ženskih škornjih ( je pač stil Končite Wuršt, avstrijskega predstavnika eme izpred let, samo v rock izvedbi)

Poišči na Youtube posnetek iz leta 2017, italijanski X factor, z naslovom XFfactor 2017 Italy Maneskin – Kiss This – ne pusti Starševski čvek povezav do Youtuba sicer….  Pa si oglej njegov performance ob drogu – dosti bolje, kot marsikatera ženska sicer, se vidi, da ima prakso – zagotovo mu bo cena v določenih gejevskih eltinih krogih zrasla sedaj.  Ah, Evrovizija je zadnji 20 let čista kuhnja,politična. in dokler imajo države denar za metat ga skozi okno takole, potem bo še trajala.

Hehehe, pa naj, men tist snif koke, štanga, frenchie… dol visi. Pesem je super, bend pa tudi. In nastop v stilu.

Ti kr glej slečene radodajke, so temu namenjene. Tam lahko izklopiš zvok, itak je sam podlaga za ritanje in razkazovanje.

Očitno so slovenci ista avšarija kot evrosong!

A vi dejansko to muzko poslušate v avtu, ko greste npr. v službo?

Tiinca, 23.05.2021 ob 12:11

Hehehe, pa naj, men tist snif koke, štanga, frenchie… dol visi. Pesem je super, bend pa tudi. In nastop v stilu.

Ti kr glej slečene radodajke, so temu namenjene. Tam lahko izklopiš zvok, itak je sam podlaga za ritanje in razkazovanje.

Zadeva je veliko bolj enostavna kot jo ti razlagaš.:) Za Italijo so glasovale najstnice od 12 do 19 iz preprostega razloga, ker je tipček hot in energetičen. Moja 15-letnica sicer ni glasovala, je pa takoj rekla, da ji stil glasbe sicer ni ravno in, je pa tip luštkan. Če bi že za koga, bi zanj.:) Grem stavit, da so tako razmišljale tudi ostale najstnice.

Moški bi samo riti in oprsja gledali, ženske pa za to trpijo. Dedci sploh ne slišijo glasu pevke, ker samo v določene dele njenega telesa gledajo.

Glede snifanja. Posnetek kaže 2 sekundi, ko se tip nagne nad mizo in uuuu snifa. Ker se najde en blesav novinar in ga to vpraša na konferenci in potem vsi povzamejo, da je tip snifal.

Meni sicer dol visi ali je snifal ali ne. V bistvu, če je to res naredil ob vseh varnostnikih, kamerah, ki so ga stalno spremljale, spremljevalem osebju … Je še malce pridobil v mojih očeh. Ker je moral tisti kokain nekako prenesti do mize …

Ne vem no, čist preveč nekih ovir. Ko bi lahko mirno šel na WC in tam posnifal, ne da bi kdorkoli kaj opazil.

Tako, da jaz tej zgodbici ne verjamem.

Dej modika pod krinko, no… ritaste radodajke , vse enake oglike zadnjic in ustnic, ki so verjetno delale verino pri enem in istem silikonizatorju, daje blo cnej, ne potegnejo.  Pa jim ne zavidam videza, bi jih bilo pa zanimivo videt, kašne bodo čez ene 20 let, če jih bo še koža skupaj držala ( sarcasm off).

Meni potegnejo pesmi, kot so Ukrajina naprimer uni taprav čobanska frulica melos. Pa Lane moje, od  Joksimovića , pa Pesma o jednom petlu od Balaševića -z deep sporočilom…;  in pa predvsem  take  s sarkastično humornim sporočilom.

Jako važne stvari.

Francoska pesem je sicer čisto dovolj čustvena, ampak odpeta pa žal ni bila s čustvi, ampak bolj avtomatsko, robotsko, vsaj zame. Ni bilo tiste trpeče jezne žalostne duše, ki je tako značilna za francoski šanson.

Po moje so zmagali zato, ker so izstopali.

Sem roker po dusi, ampak njihov komad mi je pa kar nekaj. Nobenega pravega ritma nima.

Tole in ukrajinko poslušam že celo dopoldne ? pa nisem najstnica. In ja, takle stil vsakodnevno poslušam, tudi v službi, sploh če imam kakšno duhamorno delo. Mene bolj čudi da folk posluša takšne žiloreze kot so španec, Švicar, Francozinja… Saj ni čudno da ste vsi v depri…

Oh ja ja, 23.05.2021 ob 12:38

Po moje so zmagali zato, ker so izstopali.

Sem roker po dusi, ampak njihov komad mi je pa kar nekaj. Nobenega pravega ritma nima.

Ni klasičen rock, temveč ima elemente dub rocka.

Fuori Di testa, 23.05.2021 ob 12:44

Tole in ukrajinko poslušam že celo dopoldne ? pa nisem najstnica. In ja, takle stil vsakodnevno poslušam, tudi v službi, sploh če imam kakšno duhamorno delo. Mene bolj čudi da folk posluša takšne žiloreze kot so španec, Švicar, Francozinja… Saj ni čudno da ste vsi v depri…

Eko, bravo!

še velja, 23.05.2021 ob 12:46

Ni klasičen rock, temveč ima elemente dub rocka.

popravek, bop rocka

Zelo čustven je bil tudi Makedonec, žal ni prišel v finale. Ne verjamem pa, da so najstnice nek faktor pri evroviziji. Močno dvomim, da večina sploh ve, kaj je to. Francozinja je bila tehnično vrhunska, a brez iskrenosti. Švicar pa patetičen, kot bolgarka s tisto sliko očeta.

Če je kdo v depri in čutveno vzrvan, si to ravno ti –

blablab, 23.05.2021 ob 12:50

Zelo čustven je bil tudi Makedonec, žal ni prišel v finale. Ne verjamem pa, da so najstnice nek faktor pri evroviziji. Močno dvomim, da večina sploh ve, kaj je to. Francozinja je bila tehnično vrhunska, a brez iskrenosti. Švicar pa patetičen, kot bolgarka s tisto sliko očeta.

Švicar je storil napako, ko je   z dlanmi in  prsti v kamero  iz greena rooma, ko so ga pokazali naredil “albanskega orla”….  Kot uni provokatorski fuzbalerček na tekmi, ko je bila afera.

Sicer pa res se petje za moškega v visokih tonih ne spodobi ravno, kot bi ga nekdo stiskal za jajca, oziroma kot je rekel Andrej Hofer v  svojih Evrovizija “hoferizmih”, da je prekrižal nogice in odpel….  🙂

Španec je imel dobro baladico, samo joj, v previsoki intonaciji 🙂

no ja ni ravno tako, 23.05.2021 ob 12:19

Zadeva je veliko bolj enostavna kot jo ti razlagaš.:) Za Italijo so glasovale najstnice od 12 do 19 iz preprostega razloga, ker je tipček hot in energetičen. Moja 15-letnica sicer ni glasovala, je pa takoj rekla, da ji stil glasbe sicer ni ravno in, je pa tip luštkan. Če bi že za koga, bi zanj.:) Grem stavit, da so tako razmišljale tudi ostale najstnice.

Govoriš o glasovanju na X-Factorju in Sanremu, medtem ko je bilo včerajšnje glasovanje nič drugega kot investicija Italije v zmago.  Ali res verjameš, da so dobili toliko glasov s strani mularije, ki Evrosonga skorajda ne gleda?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close