Zakaj so glavne zagovornice parčkanja na forumu še vedno samske?
Vsa leta, kar visim tukaj, z daljšimi prekinitvami, še vedno nisem dobil odgovora na to vprašanje. Tudi prejšnja izmena stalnih prebivalk čveka mi ni znala povedati.
Punce, beseda je vaša, zakaj ste še kr samske, če je baje vredu biti v vezi, česar si menda želite. Edina nesamska tu je Margot, ki je pa povedala, da se ji je poparčkanje zgodilo, ko je bila prepričana, d aji je samskost na kožo pisana…
Jaz sem v zvezo prepričan že od nekdaj, pa sem bil med tem vmes veliko let sam. Saj ne kupiš kompatibilnega partnerja, ki bi lahko živel s teboj, v trgovini. Pa kje ti živiš človek?
Dobre ženske so oddane. :)) Pametne pa menda samske? 😀
Brez poguma in želje po spremembah, kjer so vsi odmiki od predvidljivosti težki zaradi ustaljenosti gotovega vsakdanjega življenja, žal ni nekih osebnostnih premikov in napredovanj iz mrtve točke, kjer ostanejo zazibane v sen Sneguljčice in pasivno čakajo, da jih iz sanj prebudi samo na nje čakajoči princ – “perfektni moški”, torej še eno slepilo in izgovor za nedejavnost. Z leti pa pogosto postanemo samo še bolj nefleksibilni in togi.
Zato pa jim (po svoje težek) značaj in psihologija (želja po kontroli, ljubsumnost, nestvarno filmsko sanjarjenje, perfekcionizem) narekujeta in otežkujeta in onemogočata zveze z moškimi in jih umestita na mesto samskih.
Ma po moje jih je tale “kafanska debata” med dedci pustila brez sape od šoka.
Čakte mal, da pridejo do sape… :-))
Čisto enostavno zakaj sem samska: ker na najdem partnerja.
Res pa je, da sem vesela, da se mi ni treba it virtualnih razmerij, da nimam partnerja, ki visi non stop tu gor, namesto, da bi se družil z mano. Tako, da s tega vidika samkost sploh ni tako slaba. Ja pa likat mi ni treba. To je menda tudi prednost samskosti.
Tudi jaz si tako predstavljam, da če bi imela partnerja, da se ne bi prepirala z virtualci :). Bi se raje družila s partnerjem. Ampak glede na nesamske monovce so to čudne ideje. Menda je normalno, da se vezani v nedogled pričakajo z virtaulnimi neznanci :).
Pa ne mislim, da občasno kaj povprašaš po forumih. MON ima sploh super zadeve, tudi zdrvstvene in podobno. Pa to ti tudi ne vzame veliko časa.
Forum je zaprt za komentiranje.